- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Şiştim..
Okumaya dayanamadım
Kocanı silkele kendine gelsin
Valla icim şişti sen zaten her işini kendin yapıyorsun boşa gitsin .
Cok
Silkeledim ama yok...
valla canım bu ayidan bir adet bende de var... 10 yıldir değişmedi bende pes ettim maddi olarak güçlenip bosanacagim. Ne babalık ne kocalik ne ev gecindirme ne sorumluluk koca bir 0 ..aklını karıştırmayım desem de ne biliyim düzelir mi...artilar eksiler Ölç tart ona göre karar ver.Cok net dimi?? Ben bosa ugrasiyorm..
Faydadan çok zarar gibi görünüyor adam. Zaten maddi manevi yanında yok, cocukla iletisimi yok, o zaman kocalığınada gerek yok
O zaman ipleri eline al. Eşin kendini cok salmış. Artık hangi dilden anlarsa ondan konus. Bu ne boyle.
Valla canım sen şuan zaten kendi kendine geçinip, alışveriş vs herşeyi kendin yapıyormuşsun. Bu koca müsveddesi ayakbağı gibi olmuş. Ne sana ilgi gösteriyor ne de çocuğuna. Boşanmak çözüm gibi duruyor ama ben o hemen boşannnncılardan değilim. Al karşına son kez konuş, değişmezse yoluna bak..
Her derdini anlatanada boşan demek ne kadar doğru bilemeyeceğim ama bu adamdan bi cacık olmaz
Zaten bütün yük sizdeymiş boşanın kurtulun diyesim geldi..
Yerinde olsam çocuğu kreşe veririm kv uğraşana kadar. Eşinde biraz rahatlığından ödün versinde eviylede ilgilensin. Çok sabırlısın allah dahada sabır versin işin çok zormuş.
valla canım bu ayidan bir adet bende de var... 10 yıldir değişmedi bende pes ettim maddi olarak güçlenip bosanacagim. Ne babalık ne kocalik ne ev gecindirme ne sorumluluk koca bir 0 ..aklını karıştırmayım desem de ne biliyim düzelir mi...artilar eksiler Ölç tart ona göre karar ver.
Evde kedi besleseniz size daha çok faydası olur diyorum
Net vallaha ne deyim. Ben sonuna kadar okuyamadim sahsen. Sanki kendin yaptin cocugu...Cok net dimi?? Ben bosa ugrasiyorm..
Net vallaha ne deyim. Ben sonuna kadar okuyamadim sahsen. Sanki kendin yaptin cocugu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?