Aynı anda Kaset test ve erken gebelik testi

Kızlar kafama birşey takıldı sonuç kağıdında sonuç 90 çıkmış ama altta yazan değerlere göre 1-2 haftalık arasında ama son adet tarihine göre ise 3 buçuk hafta olması gerekiyordu. Kötü bişey olmasın değer düşük çıkmış oluyor galiba

Eklentiler

• IMG_20230218_071214.webp
    IMG_20230218_071214.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 866
Kızlar selam. Adete 2 gün kala ve 1 gün kala erken gebelik testi yaptım bugğnnbat ve bebetime diye bir kaset test yaptım. Kaset testin bu kadar silik olması normal mi biraz moralim bozuldu. Eki Görüntüle 3207511
Benimde böyle çıktı canm kan ver hemen. Belki beta HCG oranı kişiden kişiye değişiyor çok yeniyse beta da şuan 60-70 gibi biseyse silik çıkması çok normal. Ayni şeyi bende sormuştum beta 1000 civarı iken testte koyu kırmızı anca çıkar dediler

Benimde böyle çıktı canm kan ver hemen. Belki beta HCG oranı kişiden kişiye değişiyor çok yeniyse beta da şuan 60-70 gibi biseyse silik çıkması çok normal. Ayni şeyi bende sormuştum beta 1000 civarı iken testte koyu kırmızı anca çıkar dediler
İçim çok rahatladım teşekkür ederim. Randevu almıştım birkaç gün sonraya ama kan mi verme gerek önce.

Kızlar selam. Adete 2 gün kala ve 1 gün kal

İçim çok rahatladım teşekkür ederim. Randevu almıştım birkaç gün sonraya ama kan mi verme gerek önce.
Bence şuan hafta sonu özel bir poliklinik vs. Gibi biyerde kan ver. Doktor randevuna gidince de ikinci kanı verirsin orda kıyaslama yaparsın en azından. Sonucunu bizlere de yaz mutlaka😊

Kızlar cumartesi günü akşam 8 de özelde Sonuc 90 çıktı
Salı günü sağlık ocağı sabah 9 da verdim sonuç 213 çıkmış
Nasıl yorumluyorsunuz düşük çıkmış gibi demi

Kızlar 90,11 çıkmış sonuç. Adetten 6 gün önce 90 nasıl sizce
Aaayyy benimde 5 gün kaldı sizin forumu görünce heveslendiim bende adet gününe kadar beklemeye çalışıyorum dayanabilirseem. Ama sizinde hayırlı olsun inşallahhh düzenli artışına bakın yeter değer düşük mü yüksek mi pek önemli değil

Kızlar kafama birşey takıldı sonuç kağıdında sonuç 90 çıkmış ama altta yazan değerlere göre 1-2 haftalık arasında ama son adet tarihine göre ise 3 buçuk hafta olması gerekiyordu. Kötü bişey olmasın değer düşük çıkmış oluyor galiba
Yaa aslında en son âdet tarihi çok saçma değil mii biz adetten 10-15 gün sonra yumurtalama görüyoruz 15 gün sonra da ya hamilelik ya da âdet oluyor eee döllenme de yumurtlama haftasında oluyorsa hamileliğin 2 hafta olması çok normal ve mantıklı değil mii ben mi yanlış düşünüyorum acaba sizin değer normal bence

Aaayyy benimde 5 gün kaldı sizin forumu görünce heveslendiim bende adet gününe kadar beklemeye çalışıyorum dayanabilirseem. Ama sizinde hayırlı olsun inşallahhh düzenli artışına bakın yeter değer düşük mü yüksek mi pek önemli değil
Dayanamadım biraz önce tekrar kan verdim inşallah herşey yolunda gider canm 🥺

Kızlar kan sonucu ciktii..
Şimdi size tabloyu söylüyorum
17 şubat 90 (özel hastane)
21 şubat 218 (sağlık ocağı)
23 şubat 662 (özel hastane)
Sizce nasıl değerler. Sanki biraz orantısız gibimi🥺

Kızlar birde daha adet günüm bugün ve sonuç 662. Adet günü için yüksek mi bazıları ikiz olabilir falan dedi sizce değer nasıl adet gunu icin

Korkma canım benimde son adet tarihime göre 8 haftalık hamile olmam gerekirken şu an 6 haftalık hamileyim. Bu gün kalp atışını dinlemeye gidicem İnşallah 💜

Back
X