- 27 Kasım 2019
- 286
- 63
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mutlusonsuz12
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde böyle çıktı canm kan ver hemen. Belki beta HCG oranı kişiden kişiye değişiyor çok yeniyse beta da şuan 60-70 gibi biseyse silik çıkması çok normal. Ayni şeyi bende sormuştum beta 1000 civarı iken testte koyu kırmızı anca çıkar dedilerKızlar selam. Adete 2 gün kala ve 1 gün kala erken gebelik testi yaptım bugğnnbat ve bebetime diye bir kaset test yaptım. Kaset testin bu kadar silik olması normal mi biraz moralim bozuldu. Eki Görüntüle 3207511
İçim çok rahatladım teşekkür ederim. Randevu almıştım birkaç gün sonraya ama kan mi verme gerek önce.Benimde böyle çıktı canm kan ver hemen. Belki beta HCG oranı kişiden kişiye değişiyor çok yeniyse beta da şuan 60-70 gibi biseyse silik çıkması çok normal. Ayni şeyi bende sormuştum beta 1000 civarı iken testte koyu kırmızı anca çıkar dediler
Kızlar selam. Adete 2 gün kala ve 1 gün kal
Bence şuan hafta sonu özel bir poliklinik vs. Gibi biyerde kan ver. Doktor randevuna gidince de ikinci kanı verirsin orda kıyaslama yaparsın en azından. Sonucunu bizlere de yaz mutlakaİçim çok rahatladım teşekkür ederim. Randevu almıştım birkaç gün sonraya ama kan mi verme gerek önce.
Pardon cuma akşam özelde 90Kızlar cumartesi günü akşam 8 de özelde Sonuc 90 çıktı
Salı günü sağlık ocağı sabah 9 da verdim sonuç 213 çıkmış
Nasıl yorumluyorsunuz düşük çıkmış gibi demi
Arti med test ile ayni durumu bu ay yasadim ; bazi yaptiklarim pozitif bazilar negatif cikti; baska marka test ile denedim negatif. Artı med testlerin yanıltıcı olabildigini düsünüyorumGecen ay artimed 4 test yaptim hepsi pozitif cikti ama bir gun sonra adet oldum
Tebrikler, değerlerin cok güzel cıkmış , bebisini sagliklar kucagina al canimPardon cuma akşam özelde 90
Salı sabah sağlık ocağında 213
Aaayyy benimde 5 gün kaldı sizin forumu görünce heveslendiim bende adet gününe kadar beklemeye çalışıyorum dayanabilirseem. Ama sizinde hayırlı olsun inşallahhh düzenli artışına bakın yeter değer düşük mü yüksek mi pek önemli değilKızlar 90,11 çıkmış sonuç. Adetten 6 gün önce 90 nasıl sizce
Yaa aslında en son âdet tarihi çok saçma değil mii biz adetten 10-15 gün sonra yumurtalama görüyoruz 15 gün sonra da ya hamilelik ya da âdet oluyor eee döllenme de yumurtlama haftasında oluyorsa hamileliğin 2 hafta olması çok normal ve mantıklı değil mii ben mi yanlış düşünüyorum acaba sizin değer normal benceKızlar kafama birşey takıldı sonuç kağıdında sonuç 90 çıkmış ama altta yazan değerlere göre 1-2 haftalık arasında ama son adet tarihine göre ise 3 buçuk hafta olması gerekiyordu. Kötü bişey olmasın değer düşük çıkmış oluyor galiba
Dayanamadım biraz önce tekrar kan verdim inşallah herşey yolunda gider canmAaayyy benimde 5 gün kaldı sizin forumu görünce heveslendiim bende adet gününe kadar beklemeye çalışıyorum dayanabilirseem. Ama sizinde hayırlı olsun inşallahhh düzenli artışına bakın yeter değer düşük mü yüksek mi pek önemli değil
Aay hadiii hayırlısı olsun inşallahhh haber vereDayanamadım biraz önce tekrar kan verdim inşallah herşey yolunda gider canm![]()
İkiz varmı sizde yada eşiniz deKızlar birde daha adet günüm bugün ve sonuç 662. Adet günü için yüksek mi bazıları ikiz olabilir falan dedi sizce değer nasıl adet gunu icin
Yok canm. Kan sonuçları nasıl sence. İkiye de katlamamis aslındaİkiz varmı sizde yada eşiniz de
Valla normal gibi bacım ya baktığımda öyle gorunuyo içini ferah tut olmadı yarın bı doktora sağlık ocağına göster iki dk için rahatlamış olur ama bişey yok gibiYok canm. Kan sonuçları nasıl sence. İkiye de katlamamis aslında![]()
İnşallah öyledir canmValla normal gibi bacım ya baktığımda öyle gorunuyo içini ferah tut olmadı yarın bı doktora sağlık ocağına göster iki dk için rahatlamış olur ama bişey yok gibi![]()
Korkma canım benimde son adet tarihime göre 8 haftalık hamile olmam gerekirken şu an 6 haftalık hamileyim. Bu gün kalp atışını dinlemeye gidicem İnşallahKızlar kafama birşey takıldı sonuç kağıdında sonuç 90 çıkmış ama altta yazan değerlere göre 1-2 haftalık arasında ama son adet tarihine göre ise 3 buçuk hafta olması gerekiyordu. Kötü bişey olmasın değer düşük çıkmış oluyor galiba