Aynı anda Kaset test ve erken gebelik testi

İnternetten değilde hepsini eczaneden aldm genede sahte olabilir mi o konuda hiç fikrim yok
Ya işte güven olmuyor ki bilemedim. Mesela ben gebeliğimi bu testle öğrenmiştim o arkadaşa da dedim kesin hamilesin ben de bu testle öğrendim diye. Ama kanda negatif çıkmış kızın. Şok olmuştuk.

Senin başka al yap canısı bize de at. İnşallah hamişsindir🙏🏼
Kan versem sağlık ocağında pazartesiyi beklemem gerekiyor. Eşim akşam geldiğinde özele gidip kan versem diyorum ama bukezde geçmişte yaşadığımız şeylerden dolayı hemen eşime söylemekte istemiyo gibiyim. Ama insan da ne yapsam diye yerinde duramiyor

Kan versem sağlık ocağında pazartesiyi beklemem gerekiyor. Eşim akşam geldiğinde özele gidip kan versem diyorum ama bukezde geçmişte yaşadığımız şeylerden dolayı hemen eşime söylemekte istemiyo gibiyim. Ama insan da ne yapsam diye yerinde duramiyor
Sen test yap başka marka sonra o aynı markayla koyulaşmayı takip et. Ve korkma. Strest yapma. Pozitif ol. İnşallah seninle♥️

Kızlar dayanamadim eşime de bişey söylemedim. Bindim taksiye gittim özele kan verdim şimdi geldim. İki saate cikicak bakalm ne cikicak sonuç

Adetinize 6 gün kalmasına rağmen sonuç iyi görünüyor iki gün sonra tekrar kan verip yükselmesini kontrol edin bence hayırlı olsun 😊

Merhaba kızlar. Ben adete 4 gün kala test yaptım silik çizgiyi gördüm. Resimdeki 1 gün kala yaptığım testti. Bugün adet günümdü olmadım. Kimyasal olmasından korkuyorum. Kimyasal olunca rengi koyulaşmıyor diye biliyorum. Sizce hamilelik mi? Kendimi umutlandırmak istemiyorum
5C1B3DB3-771E-467D-8FC0-71E18426A069.webp

Gebelik var düşük olmaması icin Progestan fitil kullanın doktorunuz ile konuşup hayırlı olsun darısı bana olsun

Merhaba kızlar. Ben adete 4 gün kala test yaptım silik çizgiyi gördüm. Resimdeki 1 gün kala yaptığım testti. Bugün adet günümdü olmadım. Kimyasal olmasından korkuyorum. Kimyasal olunca rengi koyulaşmıyor diye biliyorum. Sizce hamilelik mi? Kendimi umutlandırmak istemiyorum Eki Görüntüle 3207371
Beta HCG kanda 50 ve üzeri olmaya başladığında renk koyulasiyor. Ve kimyasal gebelik kimi kadında beta HCG 30 iken sonlanıyor kimisinde 500 iken sonlaniyor. Benimde iki kimyasal gebeliğim de testler hep silik çıkmıştı ama verdiğim kan tahlilleri de çok düşük çıkmıştı ikisinde de adetim iki üç gün geçmiş olmasına rağmen beta HCG 30-50 civarı cikmisti o değerlerle de silik çıkması normaldi. Belki normal gebelik ve çok yeni olduğu için de silik çıkabilir

Merhaba kızlar. Ben adete 4 gün kala test yaptım silik çizgiyi gördüm. Resimdeki 1 gün kala yaptığım testti. Bugün adet günümdü olmadım. Kimyasal olmasından korkuyorum. Kimyasal olunca rengi koyulaşmıyor diye biliyorum. Sizce hamilelik mi? Kendimi umutlandırmak istemiyorum Eki Görüntüle 3207371
Bir gün kala yapmışsın adetin geçmeden gayet net kırmızı ben burdayım diyor canm silik falan değil bu. Ne silik hayalet testler gördük çoğu çocuğunu kucağına aldi

Kızlar bide ikiz gebeliğin beta HCG ile ilgisi varmı bilen varmı. Kimisi beta HCG ye göre bazen ikiz olduğu önceden anlaşılıyor diyor

Back
X