Aynı anda Kaset test ve erken gebelik testi

Mutlusonsuz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
286
63
48
31
Kızlar meraba..
Adet tarihime daha 6 gün var. Hem erken gebelik hemde normal kaset test yaptım aynı anda. İkisinin de markası artımed bı bakar mısınız.

Eklentiler

• IMG20230217131137.webp
    IMG20230217131137.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 5.370
Benimde anlamadığım şey kaset test nasıl daha belirgin olabilir. Erken gebelik testinde daha belirgin olması gerekmez miydi
Ben de bakar bakmaz aynı şeyi düşündüm. Yarın tekrarlayın isterseniz ilk idrarla. Yani ikisi de pozitif aslında

Bende anlamadım şimdi takvimime baktm tam 7 gün var adete. Şimdiden kaset testte çıkıyorsa erken döllenme mi diyorsunuz sizce
bence öyle çünkü 7 gün varken erke gebelikte bile zor belli olur. 6 gün diyor testler ama adet günü erken testle silik çizgiyle öğrenenler var.

Bende anlamadım şimdi takvimime baktm tam 7 gün var adete. Şimdiden kaset testte çıkıyorsa erken döllenme mi diyorsunuz sizce
Bu ay demek ki daha erken adet olacakmışsınız gebelik olmasaymış. Yani diğer aylara göre erken yumurtlamışsınız çünkü 7 gün kala çıkmaz bu kadar belirgin çizgi
darısı bizlere inşaAllah 🤲🏼 Tebrik ederim🌺

Bu ay demek ki daha erken adet olacakmışsınız gebelik olmasaymış. Yani diğer aylara göre erken yumurtlamışsınız çünkü 7 gün kala çıkmaz bu kadar belirgin çizgi
darısı bizlere inşaAllah 🤲🏼 Tebrik ederim🌺
Ama işte genede korkuyor insan. 6 senelik evliyiz cocugumuz yok. Daha önce iki kimyasal birde dış gebelik geçirdim üçünde de çok heyecanlı ve aceleciydim hemen kan testleri doktor muayenesi vs. Derken çok kapılıp büyük üzüldüm. Şimdide aynısı olucak diye korkuyorum aceleci davranmak istemiyo gibiyim ama bir yanımda koş hemen kan ver diyor biraz daha en azından beklenen adet gunume kadar bekleyeyim mi ne dersiniz hanimlar

Bir çok arkadaş alttaki kaset test yüzünden çok mağdur oldu. İsterseniz farklı marka test alıp deneyin. Pozitif görüp regl olan çok arkadaş vardı. Aynı talihsizliği yaşamayın🙏🏼

Şimdi beş dakika önce evde bir kaset testim daha vardi onu yaptım

Eklentiler

• IMG20230217154656.webp
    IMG20230217154656.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 2.691
Ama işte genede korkuyor insan. 6 senelik evliyiz cocugumuz yok. Daha önce iki kimyasal birde dış gebelik geçirdim üçünde de çok heyecanlı ve aceleciydim hemen kan testleri doktor muayenesi vs. Derken çok kapılıp büyük üzüldüm. Şimdide aynısı olucak diye korkuyorum aceleci davranmak istemiyo gibiyim ama bir yanımda koş hemen kan ver diyor biraz daha en azından beklenen adet gunume kadar bekleyeyim mi ne dersiniz hanimlar
Madem kayıplarınız oldu erken öğrendiniz gidin kan verin doktorla konuşun ve gereken tedbirleri alın🙏🏼 Beklemeyin hamilesiniz işte bariz belli. İki testin birden hatalı çıkacağını sanmıyorum

Madem kayıplarınız oldu erken öğrendiniz gidin kan verin doktorla konuşun ve gereken tedbirleri alın🙏🏼 Beklemeyin hamilesiniz işte bariz belli. İki testin birden hatalı çıkacağını sanmıyorum
Bende testlerin hepsinin de aynı anda hatalı olacağını dusunmuyorum sizlere sormak istediğim en azından beklenen adet gunume kadar bekleyip öyle mı gitsem şuan çok çok erken ve stresli mi olur biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum. Çünkü şimdi gidip kan verip değer yeni olduğu için muhtemel çok düşük rakam cikicak kafama takilcak haliyle oyuzden biraz daha beklesem mi diyorum aslinda

Geçen bir arkadaş bu testlerden 10 tane yaptı ve 10u da pozitif çıktı ama kan negatifti. Artimedin değilmiş bu testler sahteymiş şikayet ettik hatta. Ama erken gebelik testi yanılmaz diye düşünüyorum o yüzden farklı marka alıp yapmak lazım

Geçen bir arkadaş bu testlerden 10 tane yaptı ve 10u da pozitif çıktı ama kan negatifti. Artimedin değilmiş bu testler sahteymiş şikayet ettik hatta. Ama erken gebelik testi yanılmaz diye düşünüyorum o yüzden farklı marka alıp yapmak lazım
Bu testler artımed canm hepsi. Erken gebelik testinin markası da artımed🙈 ben genede çok guvenmeyim ozaman. Baksanıza arkadaşınız yaşamış aynı durumu

Back
X