Aynı anda birden fazla kitap okuyan var mı ?

cecenn

Sabırla bekle...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
12.893
10.930
Selam hanımlar ...
Vaktim dar ve kitap okumayı seviyorum.
Bu sebeple listemde ki kitaplar fazlaca beklemede kalıyor
Aynı anda kitap okumayı daha önce hiç denemedim
Aranızda bunu yapan var mı merak ediyorum ?
Kitap okumanın mantığına ters mi sizce ?
Aynı anda birden fazla kitap okunabilir mi yoksa bir kitabı hakkını vererek bitirmek mi lazım ?
Umarım cevaplayanlar olur teşekkür ederim şimdiden ...

Yapmayı düşündüm ama denemedim.

Denesem mi ki?

Bence olur, deneyeceğim. : )

Aynı anda 3 kitaba kadar okudum. ama hepsi kalın kitaplar değildi,ince iki kitaba kalın bir kitap eşlik etti. türleri birbirinden farklı olmasına dikkat edin deneyecekseniz. Karışabiliyor :)

ben şuan yapıyorum bir sorun yok

biri işteyken boş vakit bulduğumda, diğeride yatağımda başucumda duruyo

Ben iki kitaba devam ettiğimde hep birini ihmal ediyorum hiç beceremem.. benim mantığım tek kitap 2gün

Bence iki kitap birbirine karışır.
Gerçi şuan 1 roman 1 de ders için ayrı bir roman okumam gerekiyor.
Ama aynı anda götüremeyeceğimi bildiğimden önce romanı bitirip ders için olan kitabı da haftasonu okuyup salı gününe kadar bitiricem.

Ben okuyorum ama asla ikiside roman olmuyor. Mesela bir roman okurken bir şiir kitabi yada kişisel gelisim kitabi olabiliyor.

Ben iki kitap okuyorum, hiç sıkıntı yaşamıyorum. Hatta bazen üçe çıktığı da oluyor. İnce kitaplarımı mutlaka tuvalete koyuyorum zaten :) Bir başucu kitabım oluyor genellikle daha rahat okunabilir, uykudan önce ılık süt niyetine, bir de gerçekten kafa yorulacak olan kitaplardan seçiyorum, onları da gün içinde okuyorum.

Selam. Ben aynı anda 3-5 kitap okuyorum. Her kitaptan günde 15-20 sayfa olmak üzere. Tek kitap okuduğumda bir günde yaklaşık yüz sayfa okuyorum ve aynı kitaptan bu kadar fazla okumak hem beni sıkıyor hem de hızlı gittiğim için kitabı yeterinde sindiremediğimi düşünüyorum. Diğer türlü her kitaptan az az okumak dizi gibi daha güzel oluyor. Düşünün haftada 3-5 dizi izliyorsunuz ve hepsini severek ve heyecanla takip ediyorsunuz. Ama bir akşamda aynı diziden 2-3 bölüm üst üste izleseniz hemen bıkıverirsiniz o diziden.

Merhaba, ben öyle yapamıyorum ya aslında dediğin gibi aynı kitabı okuyunca ne kadar güzel olsa da bir süre sonra sıkılıyorum ama öbür türlü de kafam bölünüyor. Aslında hep özenmişimdir aynı anda birden çok kitap okuyanlara :)

en sık yaptığım şey. tıpkı okulda bir çok derse çalışmak gibi. hiç biri birbirine karışmıyor. çok kitap var ve ben çok okumak istiyorum. bu sebeple yetişemiyorum. gün içinde okuma fırsatı bulduysam o anki ruh halime gore alıyorum elime. bu şekilde ayda pek çok kitap bitirmiş oluyorum. eğer sürükleyiciyse o kitabı bitirene kadar elimden düşürmüyorum. :)

hmmm evet ruh haline göre okumak güzelmiş :)

Şuanda 4 kitap birden okuyorum o kadar eğlenceli ki.Gözlerimi alamıyorum.Aslında okuduğum kitapların konusunun ne olduğu önemli değil sadece okurken kafanızın rahat olduğu bir an olmalı.Telefonunuzu kesinlikle yanınızdan uzaklaştırın.4 kitabında tüm özetini çıkarabilirim.Çünkü sadece o an kitaplarıma odaklanmış oluyorum.Kahvenizi yanınızdan ayırmayın.İyi okumalar.. :)

Oooo süpermiş :) Herkese iyi okumalar...:)Kahve olmadan asla :)

Şuan 3 tane devam ettiğim kitap var. Olasılıksız, "erkekler aşk ve seks" ve İyi hissetmek. üçü de farklı tarzlarda kitaplar ama ruhumu ve hayal dünyamı oldukça doyuruyorlar:) kitap okumak için vaktim yok diyenlerin aksine, kitap okumak için kendime sürekli vakit yaratıyorum:) Bu nedenle deneyin derim:)

Ben şu sıra bir kitabı en fazla 3 günde bitirme stratejisine başladım :) Bir kitaba başlayıp hızlı hızlı okuyup yenisine geçiyorum. Ahmet Batman- Soğuk Kahve'yi okuyorum şu an. Kitap için eh işte idare eder diyelim :) Ama kesinlikle okumak isteyen bir şekilde napıp eder yine de okur bahane üretmesinler

Şu sıralar 3 tane, üçü de birbirinden kalın kitapları aynı anda okuyorum. Tavsiye etmem, konular birbirine karışıyor.

İki kitabı bir arada okuduğum zamanlar oldu ama pek tercih etmiyorum olaylar karakterler birbirine girebiliyor. Hem bir kitabı okurken diğerine olan ilgim azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…