- 2 Ocak 2023
- 16
- 14
- 18
- Konu Sahibi lesfleursfanent
-
Vala bende kendimden çok şikayetçiyim . Elimde olsa gidip mide ameliyatı olucam . 94 kg dan 85 e düştüm . Şuan yine 88 olmuşumdur . Çok mutsuzum çokkk Estetik olarak bişeyim yok kilo takıntılısıyım ama versem 10 katı alıyorum .Herkese merhaba, son zamanlarda kendimi değiştirmek ve geliştirmek için çok uğraşıyorum. Ama kendisi ile takıntılı bir insanım ve bu sürekli beni engelliyor. Görünüşümden hiç hoşlanmıyorum, herkes gibi kusurlarım var ve mutsuz hissediyorum kendimi ama bunlar değiştirebileceğim şeyler değil. Sevmediğim yanlarımı görmezden gelmeye çalışsam da kendimi kötü hissediyorum. Artık derdim o bu ne düşünür de değil, aynaya baktığımda mutsuzum sadece. Kendimi değiştirmek için estetik ameliyatlar var ve çok pahalılar, yıllarca çalışmam lazım. Diyelim ki param oldu da yaptırdım, o zaman kendimi beğenir miyim daha iyi hisseder miyim garantisi yok. Sağlık kısımlarına hiç girmiyorum bile. En yakın otuzlarıma doğru yaptırabilirim, o zaman da gençlik yıllarım bitmiş olur zaten diyorum ne anlamı kalır ki. Genetik yatkınlıktan dolayı şimdiden yüzüm yaşlanıyor bile. En kötü kısmı bu yüzden gençliğimi yaşayamadığımı hissetmek. İşte öyle, benden büyük ablalarım siz neler yapıyorsunuz kendinizi sevmek için? Bu hisler hep var mı yoksa bi yerde eh yeter diyip mutlu olabiliyor muyuz?
Aynı fikirdeyim. Bunalımda böyle sağınız solunuz batar. Psikoloji düzeldi mi aynadaki de değişir.Bu his tamamen psikolojik. Kendini sevmenin guzellijle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum çok çirkin kadınlar var özgüveni tavan modellik bike yapıyorlar.. Bence psikolojik olarak kendini geliştirmeye bak..
Ben pek bi şey yapamıyorumHerkese merhaba, son zamanlarda kendimi değiştirmek ve geliştirmek için çok uğraşıyorum. Ama kendisi ile takıntılı bir insanım ve bu sürekli beni engelliyor. Görünüşümden hiç hoşlanmıyorum, herkes gibi kusurlarım var ve mutsuz hissediyorum kendimi ama bunlar değiştirebileceğim şeyler değil. Sevmediğim yanlarımı görmezden gelmeye çalışsam da kendimi kötü hissediyorum. Artık derdim o bu ne düşünür de değil, aynaya baktığımda mutsuzum sadece. Kendimi değiştirmek için estetik ameliyatlar var ve çok pahalılar, yıllarca çalışmam lazım. Diyelim ki param oldu da yaptırdım, o zaman kendimi beğenir miyim daha iyi hisseder miyim garantisi yok. Sağlık kısımlarına hiç girmiyorum bile. En yakın otuzlarıma doğru yaptırabilirim, o zaman da gençlik yıllarım bitmiş olur zaten diyorum ne anlamı kalır ki. Genetik yatkınlıktan dolayı şimdiden yüzüm yaşlanıyor bile. En kötü kısmı bu yüzden gençliğimi yaşayamadığımı hissetmek. İşte öyle, benden büyük ablalarım siz neler yapıyorsunuz kendinizi sevmek için? Bu hisler hep var mı yoksa bi yerde eh yeter diyip mutlu olabiliyor muyuz?
30 lara gelince hala genç hissedersin. Mutsuzsan ufak dokunuşlar yapabilirsin. Hiç parası gözüne gelmesin. İyi bie doktora git gerekiyor ise yaptır. Ama senin evhamın ise bulaşma. Kuaför terapisi her zaman iyi gelir kapalı olsan dahi saçlarını yaptır kestir şekil ver. Boyat hatta seviyorsan. Şöyle bir lazer veya ağdaya git cilt bakımı yaptır masaj yaptır. Manikür pedikür yaptır temizce bir de oje :) giy güzel kokular sık kıy paraya, iyisinden al acıma. Otur bir cafeye tek dahi olsan kendine bir şeyler söyle ye tadını çıkar seyret etrafı tak kulağına kulaklık dinle müziğiniHerkese merhaba, son zamanlarda kendimi değiştirmek ve geliştirmek için çok uğraşıyorum. Ama kendisi ile takıntılı bir insanım ve bu sürekli beni engelliyor. Görünüşümden hiç hoşlanmıyorum, herkes gibi kusurlarım var ve mutsuz hissediyorum kendimi ama bunlar değiştirebileceğim şeyler değil. Sevmediğim yanlarımı görmezden gelmeye çalışsam da kendimi kötü hissediyorum. Artık derdim o bu ne düşünür de değil, aynaya baktığımda mutsuzum sadece. Kendimi değiştirmek için estetik ameliyatlar var ve çok pahalılar, yıllarca çalışmam lazım. Diyelim ki param oldu da yaptırdım, o zaman kendimi beğenir miyim daha iyi hisseder miyim garantisi yok. Sağlık kısımlarına hiç girmiyorum bile. En yakın otuzlarıma doğru yaptırabilirim, o zaman da gençlik yıllarım bitmiş olur zaten diyorum ne anlamı kalır ki. Genetik yatkınlıktan dolayı şimdiden yüzüm yaşlanıyor bile. En kötü kısmı bu yüzden gençliğimi yaşayamadığımı hissetmek. İşte öyle, benden büyük ablalarım siz neler yapıyorsunuz kendinizi sevmek için? Bu hisler hep var mı yoksa bi yerde eh yeter diyip mutlu olabiliyor muyuz?
Psikolojik yardım al takıntının sebebine inilsin iyileştirin. Kusur arayan her türlü bulur arama. Kaliteli yaşamaya çalış. Sağlıklı şeyler tüket.Herkese merhaba, son zamanlarda kendimi değiştirmek ve geliştirmek için çok uğraşıyorum. Ama kendisi ile takıntılı bir insanım ve bu sürekli beni engelliyor. Görünüşümden hiç hoşlanmıyorum, herkes gibi kusurlarım var ve mutsuz hissediyorum kendimi ama bunlar değiştirebileceğim şeyler değil. Sevmediğim yanlarımı görmezden gelmeye çalışsam da kendimi kötü hissediyorum. Artık derdim o bu ne düşünür de değil, aynaya baktığımda mutsuzum sadece. Kendimi değiştirmek için estetik ameliyatlar var ve çok pahalılar, yıllarca çalışmam lazım. Diyelim ki param oldu da yaptırdım, o zaman kendimi beğenir miyim daha iyi hisseder miyim garantisi yok. Sağlık kısımlarına hiç girmiyorum bile. En yakın otuzlarıma doğru yaptırabilirim, o zaman da gençlik yıllarım bitmiş olur zaten diyorum ne anlamı kalır ki. Genetik yatkınlıktan dolayı şimdiden yüzüm yaşlanıyor bile. En kötü kısmı bu yüzden gençliğimi yaşayamadığımı hissetmek. İşte öyle, benden büyük ablalarım siz neler yapıyorsunuz kendinizi sevmek için? Bu hisler hep var mı yoksa bi yerde eh yeter diyip mutlu olabiliyor muyuz?
Ehh yeter deyip mutlu oluyorum.insanın kaderi ya da yaşayacağı hayat dış görünüşe bağlantılı değil bence.kısmet.hayatta herşeyy kısmet.hatta tam tersi oluyor. çirkin şansı, bahtı diye bir deyim var.herkesden de kısmetliler valla.demem o ki güzelsinizdir falan demeyeceğim.güzel olmasanız da hayatınız etkilenmiyordur diyorum.eee madem etkilenmiyor güzel olsan ne olmasan ne.ben böyle düşünüyorum.Herkese merhaba, son zamanlarda kendimi değiştirmek ve geliştirmek için çok uğraşıyorum. Ama kendisi ile takıntılı bir insanım ve bu sürekli beni engelliyor. Görünüşümden hiç hoşlanmıyorum, herkes gibi kusurlarım var ve mutsuz hissediyorum kendimi ama bunlar değiştirebileceğim şeyler değil. Sevmediğim yanlarımı görmezden gelmeye çalışsam da kendimi kötü hissediyorum. Artık derdim o bu ne düşünür de değil, aynaya baktığımda mutsuzum sadece. Kendimi değiştirmek için estetik ameliyatlar var ve çok pahalılar, yıllarca çalışmam lazım. Diyelim ki param oldu da yaptırdım, o zaman kendimi beğenir miyim daha iyi hisseder miyim garantisi yok. Sağlık kısımlarına hiç girmiyorum bile. En yakın otuzlarıma doğru yaptırabilirim, o zaman da gençlik yıllarım bitmiş olur zaten diyorum ne anlamı kalır ki. Genetik yatkınlıktan dolayı şimdiden yüzüm yaşlanıyor bile. En kötü kısmı bu yüzden gençliğimi yaşayamadığımı hissetmek. İşte öyle, benden büyük ablalarım siz neler yapıyorsunuz kendinizi sevmek için? Bu hisler hep var mı yoksa bi yerde eh yeter diyip mutlu olabiliyor muyuz?
Öyle oluyor maalesef30lara doğru gençlik bitmiş olmuyor cici kız.
Gençliğin tam ortası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?