- 23 Ağustos 2020
- 4.169
- 7.414
- 34
-
- Konu Sahibi dangerousangel
Bir an bunların hiç birini yapmıyorum diye üzülmüştüm yorumunuzu görünce oh be dedimÜzgünüm ama cildini bu kadar yorar ve yıpratırsan , daha fazla leke oluşumuna ve cilt bariyerinde hasara yol açarsın. Hem evde bu kadar ağır cilt bakımına ek olarak dışarıda cilt bakımı yaptırmana gerek yok.
Saçlarına keratin yaptırabilirsin.
Kirpiklere kirpik lifting yaptırırsın, takma kirpik takarsın.
Kaşlarına da susam yağı kullanabilirsin. Yağ kullandığın için seyrekte olsa daha dolgun gözüküyor.
Daha sağlıklı beslenip, bol su içersen artı yönde değişim olacaktır.
Benim saçlarım çook uzun gür ve boyasızdı kuaföre gittim dedim kumral yapalım nişanım var. normalde sade boyayla kumral tutuyordu daha eskilerde denemiştim. Bahsettiğim d baya koyu bir kumral. Kuaför dedi açma yapıcaz saçımı iki kere açtı. Sonra boyadı eve geldim ertesi sabah saçımı yıkadığım gibi o kuafördeki küllü renk gitti saç yeşil oldu. Yıkarken saçlarım kopuyordu tekrar gittim bu renk ne dedim düzeltin deidm tekrar boyadı ve saçımın rengi iyice kötü oldu eve geldim. Boya yine aktı. Sonra saçımın rengi çok değişik bir yeşil oldu tekrar boyandı ve saçım komple kopmaya başladı artık tamamen yanmıştı. Dipten uca işlem oldugu için kopmalar dipten oluyordu. Sonra kan değerlerimin düşmesiyle yeni çıkan saçlarda dökülmeye başladı iki sene her gün saçımla uğraştım hamilelikle birlikte iyice gürleşti şu an toka tumuyor çok gür ve aşırı uzun. Dogumdan sonra kesim yapacağım. Kendim boyuyorum kesimide çoğu zaman kendim yapıyorum. Bu sçaımı yakan kuaförden şikayetçiNasıl düzeldi neden kaybettiniz sacinizi
Size kötü haberim var dogumdan bir iki ay sonra fazlasıyla dökülüyor o saclarBenim saçlarım çook uzun gür ve boyasızdı kuaföre gittim dedim kumral yapalım nişanım var. normalde sade boyayla kumral tutuyordu daha eskilerde denemiştim. Bahsettiğim d baya koyu bir kumral. Kuaför dedi açma yapıcaz saçımı iki kere açtı. Sonra boyadı eve geldim ertesi sabah saçımı yıkadığım gibi o kuafördeki küllü renk gitti saç yeşil oldu. Yıkarken saçlarım kopuyordu tekrar gittim bu renk ne dedim düzeltin deidm tekrar boyadı ve saçımın rengi iyice kötü oldu eve geldim. Boya yine aktı. Sonra saçımın rengi çok değişik bir yeşil oldu tekrar boyandı ve saçım komple kopmaya başladı artık tamamen yanmıştı. Dipten uca işlem oldugu için kopmalar dipten oluyordu. Sonra kan değerlerimin düşmesiyle yeni çıkan saçlarda dökülmeye başladı iki sene her gün saçımla uğraştım hamilelikle birlikte iyice gürleşti şu an toka tumuyor çok gür ve aşırı uzun. Dogumdan sonra kesim yapacağım. Kendim boyuyorum kesimide çoğu zaman kendim yapıyorum. Bu sçaımı yakan kuaförden şikayetçi
Oldum adamı işten çıkardılar
Lekelere cilt bakımı bir sey yapmıyor adam akılli lazer yaptırmak lazim karbon peeling vs onu da yazin tavsiye etmiyorlar.Saclarimin kalın ve kıvırcık olmasi icin neler vermzdim neyini beğenmiyorsunuz ki?onlar icin de kıvırcıklığı arttıran köpükler bakım ürünleri vs var.Su devirde çirkinim diyenin tek suçlusu kendidir.Ulkemiz estetik cenneti biraz da paranız varsa yaptirinMerhaba 29 yaşındayım. Uzun siyah kuru/kalın/kıcırcık/yıpranmış siyah saçlarım geniş bir alnım var.aynaya baktığımda esmer lekeli bir yüz seyrek şekilsiz kaşlar kırışmış göz kapakları ince kirpikler,yanlış yapılmış bir burun ve yaslanmaya yüz tutmuş bir yüz hafif bir gıdı görüyorum ve bu canımı yok sıkıyor.cildm fena değildi aslında birden bronzlaştı sürekli bir şeyler çıkıyor estetik de bir yere kadar dudak dolgusu ve botoksum var zaten.gel gör ki bir türlü güzel hissedemiyorum insanlar güzel olduğunu söylerler ara ara ama bariz çirkinleştim 3 ay sonra düğünüm var yaptırdığım her şey hüsranla sonuçlanıyor cilt bakımı falan mutlaka yapıyorum evde temiz tutuyorum gece retinol sabah c vitamini güneş kremini eksik etmem kollojen desteği alırım,olmayınca olmuyor lütfen yardım edin bende güzel olmak istiyorum
Ben saçımı az yıkadığımda dökülüyordu en kötü iki günde bir yıkadım. Hormonal bir probleminiz varsa buda saç dökülmesine sebep oluyormuş. Pcos vardı bende ada çaylarından hayıt otu çaylarına kadar hepsini kullandım birüsürğ kür yapıyordum zaten gebelik için havuç kürü incir kürü soğan kürü vs vs. Sonra kan verdim değerlerimin çok düştüğünü gördük doktorum takviyeleri yazdı haricinde ben balık yağı multivitamin magnezyum başladım. Haftada bir gün çam terebentin esansı kullandım sçaıma sürüp bir saat bekleyip yıkıyordum. Dermaroller yaptım ayda bir. Aktardan bir kaç yağ daha aldım. Onlarıda kullanıyordum. Beslenmemi düzenleidm günde en az 2 yumurta yiyordum. İlk başladığımda saçlarım yağların deriyi yumuşatmasıyla daha fazla dökülüyo gibi geliyordu sonra birden tamamen dökülmem durdu. Saçlarım hızla uzamaya başaldı bird üstüne hamile kalınca birden iki katına çıktı. Benim demirim anemi seviyesindeydi 6 ay demir ilaçları kullandım. Birde biyotin kullanıyordum. Onuda 3 ay kullandım snaırım ara vererek kulanmakta fayda var tüylenme yapabiliyor. Çinko felanda aldım saç en çok agızdan beslenirSize kötü haberim var dogumdan bir iki ay sonra fazlasıyla dökülüyor o saclar
İki sene boyunca uğraştım dediniz neler yaptınız. Benimde ihtiyacım var da
Elde ettiğiniz sonuca çok sevindim yapabildiklerimi bende uygularımBen saçımı az yıkadığımda dökülüyordu en kötü iki günde bir yıkadım. Hormonal bir probleminiz varsa buda saç dökülmesine sebep oluyormuş. Pcos vardı bende ada çaylarından hayıt otu çaylarına kadar hepsini kullandım birüsürğ kür yapıyordum zaten gebelik için havuç kürü incir kürü soğan kürü vs vs. Sonra kan verdim değerlerimin çok düştüğünü gördük doktorum takviyeleri yazdı haricinde ben balık yağı multivitamin magnezyum başladım. Haftada bir gün çam terebentin esansı kullandım sçaıma sürüp bir saat bekleyip yıkıyordum. Dermaroller yaptım ayda bir. Aktardan bir kaç yağ daha aldım. Onlarıda kullanıyordum. Beslenmemi düzenleidm günde en az 2 yumurta yiyordum. İlk başladığımda saçlarım yağların deriyi yumuşatmasıyla daha fazla dökülüyo gibi geliyordu sonra birden tamamen dökülmem durdu. Saçlarım hızla uzamaya başaldı bird üstüne hamile kalınca birden iki katına çıktı. Benim demirim anemi seviyesindeydi 6 ay demir ilaçları kullandım. Birde biyotin kullanıyordum. Onuda 3 ay kullandım snaırım ara vererek kulanmakta fayda var tüylenme yapabiliyor. Çinko felanda aldım saç en çok agızdan beslenirbirde schüssler tuzları no7 olması lazım onu kullandım doktorum onuda saçım için tavsiye etti. Mineral tuzları bunlar hiç bir zararı yok. Şu an normal bir insanın kafasındakinin iki katı saçım var. Kuaförler yüksek fiyat veriyor her işlem için
Bu bana ışık oldu resmen hep merak ettiğim konuyu öğrenmiş oldum. Döktüğü için kullanmaya devam etsem mi etmesem mi diye tereddütde kaldığım zeytinyağına dönebilirim. Çok teşekkürlerİlk başladığımda saçlarım yağların deriyi yumuşatmasıyla daha fazla dökülüyo gibi geliyordu sonra birden tamamen dökülmem durdu
Bence güzellik çok da parayla satın alınmıyor estetik de bir yere kadar.burnunu yaptırdın hadi botoks yaptırdın dolgu yaptırdın ee sonra? Güzel doğmak gerekiyor işteAyy ara ara ben de böyle düşünüyorum ama bıktım cidden.. Oluşturulan müthiş güzellik algısı ve buna deli gibi uyan insanları sürekli olarak görmek de insanın kendisinden nefret etmesine sebep olabiliyor. Evet bazı insanlar genetik şanslı ama eskiden etrafıma baktığımda illa ki bir kusuru (şu anki kusur sayılan şeylere göre) olan güzeller görebilliyordum şimdi hiç yok neredeyse. Sosyal medyayı geçtim gerçek hayatta da böyle. İnsanlar güzelliği satın alabildikleri kadar alıyorlar. 30 yaşında kimisi 20 görünüyor kimisi 30. Sürekli kıyaslamaya neden oluyor bu da. Çünkü herkes çok güzel zaten, insan kendini hep sönük hissediyor. Çok eski fotoğraflara bakıyorum oysa, o zamanlar yaşasaydım kendimi iyi hissedermişim diyorum
Lekelere cilt bakımı bir sey yapmıyor adam akılli lazer yaptırmak lazim karbon peeling vs onu da yazin tavsiye etmiyorlar.Saclarimin kalın ve kıvırcık olmasi icin neler vermzdim neyini beğenmiyorsunuz ki?onlar icin de kıvırcıklığı arttıran köpükler bakım ürünleri vs var.Su devirde çirkinim diyenin tek suçlusu kendidir.Ulkemiz estetik cenneti biraz da paranız varsa yaptirin
Lazeride önce küçük alanda denemek gerikli ,o da bazılarında leke ve kararma yapabiliyor.Aynısını yazacaktım, lekeler için kozmetikler hikaye tek gerçek Q frac lazer. Parası olanlar için de 2 işe yarayan kozmetik yazabilirim alıntılayın
Anlaşılan cildin bronzlaşmamış, yanmış. Retinol yazın ara verilen bir şey, devam ediyorsan onun ceremesini çekiyorsundur. Biraz kendini sal güzelim çok takıntılı görünüyorsun buradan bakınca, bana sorarsan tek problem kendini takıntı haline getirmen. Yaş kaçtı? Az bir spor yap estetikle de uğraşma bence güzel olanı bile bozuyor bu dolgu işlemleriMerhaba 29 yaşındayım. Uzun siyah kuru/kalın/kıcırcık/yıpranmış siyah saçlarım geniş bir alnım var.aynaya baktığımda esmer lekeli bir yüz seyrek şekilsiz kaşlar kırışmış göz kapakları ince kirpikler,yanlış yapılmış bir burun ve yaslanmaya yüz tutmuş bir yüz hafif bir gıdı görüyorum ve bu canımı yok sıkıyor.cildm fena değildi aslında birden bronzlaştı sürekli bir şeyler çıkıyor estetik de bir yere kadar dudak dolgusu ve botoksum var zaten.gel gör ki bir türlü güzel hissedemiyorum insanlar güzel olduğunu söylerler ara ara ama bariz çirkinleştim 3 ay sonra düğünüm var yaptırdığım her şey hüsranla sonuçlanıyor cilt bakımı falan mutlaka yapıyorum evde temiz tutuyorum gece retinol sabah c vitamini güneş kremini eksik etmem kollojen desteği alırım,olmayınca olmuyor lütfen yardım edin bende güzel olmak istiyorum
Sça derimizd eölü ama deriye tutunan çokca saç teli oluyor. Yağ gibi deri yumuşatıcı ürünler bu ölü sçaları döküyorlar. Ve ilk etapta kulalndıgınız losyon veya yağları kısa süreli bekletin yavaş yavaş süreci uzatın. Ben en son gece sürüp sabah yıkıyordumElde ettiğiniz sonuca çok sevindim yapabildiklerimi bende uygularım
Bu bana ışık oldu resmen hep merak ettiğim konuyu öğrenmiş oldum. Döktüğü için kullanmaya devam etsem mi etmesem mi diye tereddütde kaldığım zeytinyağına dönebilirim. Çok teşekkürler
Doktor normal bronzlaştıgımı ve yaz mevsiminde gölgede dahi bronzlaşmanın devam ettiğini anca kışın açılacağını söyledi , ama işte önceden tatil bronzluğu bir aya geçerdi hemen beyazlamak istiyorum tekrardan
Cok teşekkürlerSça derimizd eölü ama deriye tutunan çokca saç teli oluyor. Yağ gibi deri yumuşatıcı ürünler bu ölü sçaları döküyorlar. Ve ilk etapta kulalndıgınız losyon veya yağları kısa süreli bekletin yavaş yavaş süreci uzatın. Ben en son gece sürüp sabah yıkıyordum
Ay ben hiç sevmiyorum bana hiç yakışmıyor ama gel gör ki güneşi absorbe ediyorum resmen tüm hücrelerimleBence bronzlaşmak çoğu insana yakışıyor. Neden hemen beyazlasmak istiyorsunuz ki? Ben de esmerim normalde kışın rengim açık ama yazın daha esmerlesiyorum ve bence yakışıyor. Bana biraz takintidan olabilir gibi geldi sizinki.