Aynaya baktığımda çirkin bir surat görmekten bıktım

Bence güzellik çok da parayla satın alınmıyor estetik de bir yere kadar.burnunu yaptırdın hadi botoks yaptırdın dolgu yaptırdın ee sonra? Güzel doğmak gerekiyor işte
evet estetik güzeli daha güzel yapıyor genelde ben de buna hak veririm fakat güzellik de artık su gibi satın alınıyor. Aa ne güzel dediğimiz insanın burnu yapılmamış halini gördüğümüzde şok oluyoruz çoğu kez. Ayrıca makyaj da artık insan tipini çok etkiliyor, kaş açma vs. yani aslında demek istediğim acayip güzel bulduğumuz birçok insanda bu tarz uygulamalar eskisinden çok daha fazla bulunabiliyor.

Beden dismorfik bozukluğunu araştırın ve psikonet yayınlarının bu konu ile ilgili kitaplarını alın. (Özellikle şema tipi emdr olanlar çok işe yarıyor) Ben çok polyanna bir insan değilimdir hatta çok şeyi kafama takarım ama bazende en azından bu çirkinliği görecek gözlerim var diyip yola devam etmek gerekir hayat kısa…

Not: birde saç rengini değiştirmek cilt tonunuok etkiliyor ben buğday tenliyim kendi saç rengim beni çok esmer gösteriyor ombre kullanıyorum daha aydınlık bir görünüm veriyor

Benimde kendimi beğenmediğim bir dönemim oldu sonrasında enerjimi düzeltmeye ve kendimi sevmeye başladım. ben bu şekilde düşünmeye başlayınca etrafımdakilerde beni beğenmeye başladı. Herşey senin enerjine göre şekillenir kendini beğenmeyerek kendine en büyük kötülüğü sen yapıyorsun. Bunu yaşamış birisi olarak söylüyorum

Bence bunları dert etmeyin. Keşke benim de böyle dertlerim olsaydı. Keşke demeyi de sevmem ama diyoruz işte..
Biz 3 kardeşiz 2 kız 1 erkek ve depremde abimi kaybettim. Abim yengem ve 2 yeğenimi kaybettim. Bir kaç ay sonrasında kız kardeşimin eşi vefat etti daha 29 yaşındaydı kardeşim 2 küçük çocukla ortada kaldı sonrasında ben bebeğimi kaybettim. Bunlar hepsi 1 yıl içinde oldu. Çok büyük bir acı tarifi yok...
Siz de çirkinim diyosunz bu dert mi Allah aşkına 😢

Merhaba 29 yaşındayım. Uzun siyah kuru/kalın/kıcırcık/yıpranmış siyah saçlarım geniş bir alnım var.aynaya baktığımda esmer lekeli bir yüz seyrek şekilsiz kaşlar kırışmış göz kapakları ince kirpikler,yanlış yapılmış bir burun ve yaslanmaya yüz tutmuş bir yüz hafif bir gıdı görüyorum ve bu canımı yok sıkıyor.cildm fena değildi aslında birden bronzlaştı sürekli bir şeyler çıkıyor estetik de bir yere kadar dudak dolgusu ve botoksum var zaten.gel gör ki bir türlü güzel hissedemiyorum insanlar güzel olduğunu söylerler ara ara ama bariz çirkinleştim 3 ay sonra düğünüm var yaptırdığım her şey hüsranla sonuçlanıyor cilt bakımı falan mutlaka yapıyorum evde temiz tutuyorum gece retinol sabah c vitamini güneş kremini eksik etmem kollojen desteği alırım,olmayınca olmuyor lütfen yardım edin bende güzel olmak istiyorum
3 ay sonra benim de düğünüm var ve cildim hiç olmadığı kadar bozulmuş durumda ben de yeni retinol ve azeleik asit sipariş ettim araştırıp farklı rutinlerde kullanmak için. Sanırım biz kızların kaderi bu 😂 canını sıktığına değeceğini düşünmüyorum benim de canım sıkılıyor fakat hazırlık yapmamız gereken bir düğünümüz ve beraber mutlu huzurlu bi yuva için çabalamamız gerekecek bir eşimiz var. Kafamıza taktıkça sorunların artacağını düşünüyorum. Başka bir çözüm bulursan benimle de paylaşırsan sevinirim ama 😂 her halimizle güzeliz 😊

Lazeride önce küçük alanda denemek gerikli ,o da bazılarında leke ve kararma yapabiliyor.
Hormonel durumda zaten önermiyor doktorların çoğu artık.
Benimde maalesef çok lekelerim var ve çabuk oluşuyor .
Kaç sene önce cildiye doktorda lazer yaptırdım ondan sonra hem kararma oldu hemde lekelerim fazlalaşti .
Hormon bozukluğum var ama tedavisi yok gibi yazarmisiniz kremlerin ismini lütfen

Doktor iyice bakıyor zaten kanka, cildine iyice bakıp öyle karar veriyor. Ben kışları yaptırıyorum , hep aynı yerde yaptırıyorum geçen yılın önce ve sonra fotoarına bakıyor adam işe yaradı mı diye.

Bende işe yarayan 2 tane krem oldu, biri Clinique Dark Spot Corrector, diğeri Shiseido White Luece Dark Spot corrector. İkisini de kışın kullanmak gerekiyor. Clinique kremi ilk kullanışta süperdi, ikincide cildim pek bir tepki vermedi sanırsam sadece 1 kez kullanınca işe yarıyor:emir_bebek:

3 ay sonra benim de düğünüm var ve cildim hiç olmadığı kadar bozulmuş durumda ben de yeni retinol ve azeleik asit sipariş ettim araştırıp farklı rutinlerde kullanmak için. Sanırım biz kızların kaderi bu 😂 canını sıktığına değeceğini düşünmüyorum benim de canım sıkılıyor fakat hazırlık yapmamız gereken bir düğünümüz ve beraber mutlu huzurlu bi yuva için çabalamamız gerekecek bir eşimiz var. Kafamıza taktıkça sorunların artacağını düşünüyorum. Başka bir çözüm bulursan benimle de paylaşırsan sevinirim ama 😂 her halimizle güzeliz 😊

O zaten evrenin değişmez bir kuralı, yıllarca sivilcesiz yaşayıp foto çektireceğim gün alnımda çıktı😁😁

Merhaba 29 yaşındayım. Uzun siyah kuru/kalın/kıcırcık/yıpranmış siyah saçlarım geniş bir alnım var.aynaya baktığımda esmer lekeli bir yüz seyrek şekilsiz kaşlar kırışmış göz kapakları ince kirpikler,yanlış yapılmış bir burun ve yaslanmaya yüz tutmuş bir yüz hafif bir gıdı görüyorum ve bu canımı yok sıkıyor.cildm fena değildi aslında birden bronzlaştı sürekli bir şeyler çıkıyor estetik de bir yere kadar dudak dolgusu ve botoksum var zaten.gel gör ki bir türlü güzel hissedemiyorum insanlar güzel olduğunu söylerler ara ara ama bariz çirkinleştim 3 ay sonra düğünüm var yaptırdığım her şey hüsranla sonuçlanıyor cilt bakımı falan mutlaka yapıyorum evde temiz tutuyorum gece retinol sabah c vitamini güneş kremini eksik etmem kollojen desteği alırım,olmayınca olmuyor lütfen yardım edin bende güzel olmak istiyorum
29 yaşımda yaşlanıyorum diye ben de triplere girmiştim ama şimdi bakınca baya kendimi salmışım o zamanlar diyorum. Bi kere kötü beslenme ve kilo anında cilde ve yüze etki ediyor. Bunlara dikkat etseniz, yüz yogası misal iki senedir yapıyorum benim botoksum yok henüz, (37 yaşındayım) epey etkisi var. Cilt bakımım çol zengin olmasa da dikkat etmişimdir. Saç olayı da en az cilt kadar bakım istiyor, bunu da zamanla öğrendim. Asıl şey demeye gelmiştim ben ya🙃; geniş alın en büyük sorun bu bahsettiklerinizden (bende de vardı çünkü, bide işlem falan yapılmıyor kakül kullanmaktan bıkıp usanmıştım). Saç ektirdim kasım ayında ve verim almaya başladım bir aydır, keşke erken yaptırsaydım diyorum, bunu düşünenilirsiniz belki.

Kendinizi incelemeyin aynaya baktıkca bir şey bulursunuz. Zaman zaman herkesin cildi bozulur bende beyaz tenli sarışın bi kadınım güneşte biraz fazla kalsam kızarıyorum bronzada dönmüyor kızarık kalıyor öyle hiç sevmiyorum bu durumu, ayrıca güneş lekeleri beyaz ciltte ay gibi parlıyo güneşin altına uzanıp güneşten korkmazcasına güneşlenen insanlara imreniyorum 😄 esmerseniz cilt kusurlarınız taktığınız kadar belli bile değildir

Sokakta 10 insandan 8 i aynı tipte bitini gördüğüm zaman daha demin yanımdan geçmemiş miydi ? Diyorum o derece herkes aynı surat ve tipte olmaya başladı 😁 şöyle düşün sokakta sürekli birbirine benzeyen effect gibi dolaşan kızlara mı benzemek isterdin sadece sana rabbinden verilen o eşsiz tipte olmak mı ? Ona göre karar ver çirkin misin güzel misin ? Düşün …

Bence bunları dert etmeyin. Keşke benim de böyle dertlerim olsaydı. Keşke demeyi de sevmem ama diyoruz işte..
Biz 3 kardeşiz 2 kız 1 erkek ve depremde abimi kaybettim. Abim yengem ve 2 yeğenimi kaybettim. Bir kaç ay sonrasında kız kardeşimin eşi vefat etti daha 29 yaşındaydı kardeşim 2 küçük çocukla ortada kaldı sonrasında ben bebeğimi kaybettim. Bunlar hepsi 1 yıl içinde oldu. Çok büyük bir acı tarifi yok...
Siz de çirkinim diyosunz bu dert mi Allah aşkına 😢
gercekten öyle hayatin anlamsiz ve degersiz oldugunu sevdigini kaybedince anliyormuş insan asıl degerli olan yanimizdaki sevdiklerimizmiş bende annemi ve bebegimi peşpeşe kaybettim 😔

gercekten öyle hayatin anlamsiz ve degersiz oldugunu sevdigini kaybedince anliyormuş insan asıl degerli olan yanimizdaki sevdiklerimizmiş bende annemi ve bebegimi peşpeşe kaybettim 😔
sizinde basiniz saolsun kaybiniz daha cok inşallah cennetteler 🌹acisi hic bi zaman gecmicek dinmicek sadece acıya alişiyoruz onunla yaşıyoruz

O krem bu krem vs yaramıyor. İçinizden gelmeli. Beslenme stres hepsi etki ediyor. O kadar İşlemden sonra olmadı hissediyorsanız psikolojik sebep arayın

Cok kilise olacak ama belki yazanda olmuştur mesajlari okumadim cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir ben neler gördüm dogru islerle taninmayacak sekle gelmislerdi hatta erkeklere akil veren videolar sozler icat edildi yikamadan almayin felan diye hadi o kadar makyaj abarti biraz ama illaki dogru dokunuslarla cok guzel olabilirsiniz

X