Aynaya baktığımda çirkin bir surat görmekten bıktım

Cok kilise olacak ama belki yazanda olmuştur mesajlari okumadim cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir ben neler gördüm dogru islerle taninmayacak sekle gelmislerdi hatta erkeklere akil veren videolar sozler icat edildi yikamadan almayin felan diye hadi o kadar makyaj abarti biraz ama illaki dogru dokunuslarla cok guzel olabilirsiniz
Doğru dokunuş ne mesela ?

Merhaba 29 yaşındayım. Uzun siyah kuru/kalın/kıcırcık/yıpranmış siyah saçlarım geniş bir alnım var.aynaya baktığımda esmer lekeli bir yüz seyrek şekilsiz kaşlar kırışmış göz kapakları ince kirpikler,yanlış yapılmış bir burun ve yaslanmaya yüz tutmuş bir yüz hafif bir gıdı görüyorum ve bu canımı yok sıkıyor.cildm fena değildi aslında birden bronzlaştı sürekli bir şeyler çıkıyor estetik de bir yere kadar dudak dolgusu ve botoksum var zaten.gel gör ki bir türlü güzel hissedemiyorum insanlar güzel olduğunu söylerler ara ara ama bariz çirkinleştim 3 ay sonra düğünüm var yaptırdığım her şey hüsranla sonuçlanıyor cilt bakımı falan mutlaka yapıyorum evde temiz tutuyorum gece retinol sabah c vitamini güneş kremini eksik etmem kollojen desteği alırım,olmayınca olmuyor lütfen yardım edin bende güzel olmak istiyorum
Bence depresyondasınız, insanlar mutsuz olduklarında kendilerini çirkin bulurlar. Bir uzmanla görüşün, kendinizi sevmek için yeni bir bakış açısı edinin. Bir de size bu kadar mutsuz hissettiren şey her neyse onu kontrol altına almaya ya da hayatınızdan çıkarmaya çalışın.

Canım ne yaşlanmasi? Daha 29 yaşındasın. Ben bile kendimi genç kiz gibi görüyorum. 37.5 oldum :KK66:
Positif ol. Enerji yüzüne yansır!
3 ay sonra düğünün var ve çirkin olduğunu düşünüyorsun öyle mi? kendinize gelin.insanlar evlenebilmek için nelerini vermezdi.güzel değilsen bile kısmetli olduğun kesin.kocayı bulmuşsun çirkin olsan ne olacak olmasan ne olacak zaten ?
Hanımefendi koca bulmak büyük bir meziyet mi ? Öyle bir yazmışsınız ki .

X