• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynaya bakamıyorum...

muaf

f!r@rpérést
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
52
0
36
Ankara
Çenemde bir tane tüyle başladı kabusum,şimdi ize her yerdeler.Kremler kullandım dogal yönlerden denedim ama yok olmuyo süreklide artıyolar.Aynı durumda olanlar önerilerinizi bekliyorum.

bnm önce ince tüylerdi.ben onları önce cımbızla yoldum şimdi kara kara kıllar bazen farketmiyorum uzuyor eşime karşı çok mahçup oluyorm:(((( lazer daha da arttırır diye duydum bende yardım istiyorum lütfen..:14::14:

Lazer için görüşmeye gittimde bana dedigi köklere inmeliyiz süresi yok tam sonuç almamız 1yılıda bulur dedi çok iç acıcı konuşmadı.Ve arkşımın 2.yılı hala gidiyor:(

yaaa bende ayni dertten muzdaribim... benimde yüzümde benim var sol yanagimda benimin tam üstünde bi kil vardi cimbizla cekeyim dedim cok fena acidi derim yolunuyormus gibi normal kil almaya hic benzemiyo fena aciyinca bende makasla kestim simdi yine uzadi :( hatta yaninda bi tane daha var ve yüzümün diger yerlerindede iki üc tane uzun kil var kisa kisa tüyler olsa tamam onlarda var hafif ama pek görünmüyo bu hem sert hemde kalin uzun 3-4 tane varlar iste yaa napicam?
lütfen yardim edin? bi cözümü yokmu?
cimbizla cekemiyorum cok canim yaniyo o kadar sabit ki yerinde..
kesemiyorum yine kesersem bu sefer dahada sertlesir ve artar diye korkuyorum..
offffff
napicam ben yaaaa

:-S Allah yardim etsin amin. Ama size tavsiyem cimbizla dokunmayin bir daha cunku bir dokunus demek omur boyu dokunus ve igrenc bir gorunul. Ustelik kil olusmasi cildin altinda gozukuyr ve yuzeye ciksaiya kdr bir kac gun geciyr. cildin altinda olmasi bile belli oluyr.
benim yanagimda nsl oldu anladim uzun bir tuy vardi ama ince olmasi gozle pek gorulmuyrdu ve o tuyu istemeyrek koparmisim sonra farkettimki kalin buyumeye basladi. ben cimbizla oynamadim direk makas ile (kac duzeltmek icin makas ile) o kalin tuyu kestim. Bir kac defa yaptim ve o tuy artik ne buyuyr ne de belli oluyr cunku eski haline dondu yani kalin fellen cikmiyr.

Bu yontem hepnizde olumlu sonuç gosterir mi bilmiyrm ama isterseniz deneyin. En azindan cimbiela almaktan daha iyi dir...

Back