• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynaları ne ile siliyorsunuz?

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
116
arkadaşlar evdeki bütün aynalarda neyle denediysemde bi buğu gibi bişi kalo clin die buğu önleyicede aldım oda bıraktı.aynaları neyle silmek gerek bi çözüm bulamadım?????siz ne ile siliyorsunuzda iz klmıyor hiç

Ben camsille ya da gözlüğü temizlemek için kullandığımız spreyle temizliyorum

canım lcd plazma tv laptop için temizleyiciler var ya ben onunla siliyorum mis oluyor.teknik ürünler satan yerlerde bulabilirsin teknosa gibi

canım lcd plazma tv laptop için temizleyiciler var ya ben onunla siliyorum mis oluyor.teknik ürünler satan yerlerde bulabilirsin teknosa gibi

evet ondan var evde tv silmek için almıştım.ama hiç aynaları silmek aklıma gelmedi o suyla bugun bi deniyeyim

yardımcım bana bulasık deterjanı onermıstı aynalar için cunku o camlarıda bulasık deterjanı ile siliyor gercekten pırıl pırıl oluyor :64:

Son düzenleme:
Mikrofiber bezlerim var onlarla temizliyorum deterjan vs. kullanmıyorum iz leke kalmıyor =))

mikrofiberle siliyordum ben hep çıkmıyordu.gömlek bezi ve arkadaşın dediği tv solusyonundan sıktım sildim sonuç harikaaa.çözümümü buldumm artık:):52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Back
X