Ayn yesi/Eyll

ne eksini ya yarisma adil olmasa ne olur ucunda milyarlar yokya maksat siteye renk gelsin:umursamaz:

sitede çok fazla tanınmıyorum ama

bu düşünce fikir çok güzel teşekkür elif abla

bende adayımı belirleyip yolladım elif ablacım hadi hayırlısı

men olmalıyım herhangi bi ayın üyesiiiiii hehehe :)) aplam iki çocuğa bakıyomm ,evle ilgileniyom bide kk da zıplıyom :kedi:zemuszemusopuyorumnanaktan:lepi:sırnaşık şey

şaka bi yana belirtirim üyemiii hehehe

bu konudan başınız çok ağrıyacak bu benim fikrim tabii ki
üyeler arasında feci bi gruplaşma var
hatta kimileri kimilerine düşman diye hitap ediyor ne komik değil mi
sanal dost, sanal düşman
bu kadar çatlak ses varken forumda 100.000 üyenin bir ağız olması imkansız bence
bakın bence diyorum bu sadece benim fikrim a.s.

Daha önce dedigim gibi, bu yarisma olsa siteye renk gelir.. eglenceli olur, ödül felan yok ya.. onun heycani bile yetiyor insana..

Bence, herkes önerdigi ismi özel mesajdan yazsin, sonra da en fazla verilen 10 isim ile anket acilsin ve herkes öylece ayin üyesini secsin..

yoksa bu cok karisir.. 1000 kisi 1000 farkli isim söyleyebilir, yani cok karisik olur diye bence böyle bir anket halinde yapilsin..

zaten öyle olacak
konu perşembe açıldığına göre perşembe de gene oylamayı açarız

aslında kimin başı ağrıyacak ,kimin yüzü gülecek ,kimin sözü geçecek ,kimin gözleri dolacak, kim hır çıkarak elbette ki yaşamadan göremeyeceğiz!
daha oyun başlamadan oyunun içinde binlerce oyun ve sözlü tahrikler dönmeye başladı..geçende benimde başıma geldi nedense bazı topiklerde ya şaka yapılmıyor yada herşey ciddiye alınıyor.bu kadar adil olunmak isterken nedense karşılığı bulunmuyor.herkes birşeyleri lafta söylüyor ama sıra gelince iş başka boyuta geçiyor!
bu oyun oyun içinde oyuna daha fazla dönüşmeden bence oyun başlasın! dediğiniz gibi elif ablacım burada sizin elinizde olan birşey yok oylama sizden habersiz sizin elinide olmadan oylama sonucuna gelecek ve geride kalan her ne olursa olsun bunun iyi yada kötüsü sadece kk üyelerinin tercih sebebi olacak!
belki dostluklar güçlenecek,belki hala birileri adaleti savunacak ama bilinen şu ki eğer birileri birilerini desteklemek istiyor ise bu oyunda da geçerliliğini gösterecek!
herkese oylama için teşekkür eder bu oyunun sonucunu da kk üyeleri belirleyecek der sevgi ve saygılarımı iletirim tüm herkese!

burda kimse grup değil bence, ayrıca binlerce uyesı olan bir forum sitesi bişey dayattırarak kime ne yaptırılabilirki herkes tabiki şahsi fikrini belirticektir.

bnce bu arada rekabet ve kavgayı yaratır bu iyi bi düşğnce değil cnm

arkadaşlar olumsuz değilde biraz olumlu olarak bakarsak olaya bence eglenceli olabılır renk olabılır bırde bu pencereden baksak olaya,

E4lifcim ben kesinlikle onaylıyorum, yapilması taraftarıyım

Bu gece oylamaya açalım artık konuyu geçen perşembe açmışız bir haftada oylama sürer Kalkıyor otobüs alalım son önerilerinizi

hihoyyyt hihoyyyt
Hadi ozman hayırlısı olsun.
Kavgasız gürültüsüz :1rolleyes: hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…