• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayn yesi/Eyll

özelden yazın öneririlerinizi bir hafta not alayım ve bir hafta sonra oylamaya açalım bir hafta oymadan sonra sonuç açıklayalım

sitenin renklenmesi açısından iyi olur...

bu aralar ihtiyacı var sitenin buna....

güzel olur...

tabi kavgasız ve güzel paylaşımlarda bulunulursa...

herhafta 7 uye adı belırlensın..oylamaya konulsun ozaman..
ozelden adıl olmıycakdır..

herhafta 7 uye adı belırlensın..oylamaya konulsun ozaman..
ozelden adıl olmıycakdır..

özeelden ben belirmeicem özelden sadece adayları alıcam ve oylamaya açıcam
aksi durumda falanca beni önermiş filanca önermemiş zaten bana düşman olur

Çok iyi bir düşünce, fakat ne kadar adil olunabilir :sm_confused:
Körler sağırlar, birbirlerini ağırlara dönmesin iş a.sa.s

Çok iyi bir düşünce, fakat ne kadar adil olunabilir :sm_confused:
Körler sağırlar, birbirlerini ağırlara dönmesin iş a.sa.s
aynen ! :ecrin_bebek: dikkatimi çekti,belli gruplar var...mirmirmirmirbir konu da garibin biri es kaza grup üyelerinden birine birşey desin.......yasakkelimesengözlerimebaksanab. oooooooooo varyaaa tüm grup tepesinde lafı söyleyenin Çok üzgünüm çoook bir de onlar kesin haberleşiyor olmalı ki,bir bakıyorsun tüm iktidar o konudadelikafadulden yazık oluyor bu muhalefetekaydirigubbakcemile

Adil olmayacağı konusunda benimde endişelerim var.:1no2:
Ama yine de güzel bir uygulama.....
a.s

adıl olunmucak
ve bırcok ınsanın haberı yok bıle
ama teorıkte guzel dusunce

iyi hoş bir oyun olur zemuszemus
ama ben fazlaca ekşın kokusu alıyorum bu topikte :sinifsinif:
daha şimdiden 1. belli deniliyor birde neye göre CADIARZU

aynen ! :ecrin_bebek: dikkatimi çekti,belli gruplar var...mirmirmirmirbir konu da garibin biri es kaza grup üyelerinden birine birşey desin.......yasakkelimesengözlerimebaksanab. oooooooooo varyaaa tüm grup tepesinde lafı söyleyenin Çok üzgünüm çoook bir de onlar kesin haberleşiyor olmalı ki,bir bakıyorsun tüm iktidar o konudadelikafadulden yazık oluyor bu muhalefetekaydirigubbakcemile
aslında işin o boyutunau buraya yazmak tehlikeli bile brwo cesaretine bayılıyorum... çok muhafelet çok güç değildir bazen azınlıktaki güç insanı korkutacak deecededir emin ol canım!
adalet yerini bulur inşallah!

Adil olmayacağı konusunda benimde endişelerim var.:1no2:
Ama yine de güzel bir uygulama.....a.s
bencede hoş bir fikir olmuş aslında ama kendini çok fazla kaptırmamalı insan ....

adıl olunmucak
ve bırcok ınsanın haberı yok bıle
ama teorıkte guzel dusunce
haberim yoktu haber verdiler banada cnm haklıısn !bu yüzdende adilliği tartışılabilinir!

he sihirim bana göre ayın birincisi sensin ama ne edek renk olsun bari güzel bi fikir

valla şekerim muhalefet sanıp taşlanacaz sanki ama güç değil sevgi platformundayız çok şükür!güçlü olan değil adaleti hakeden kazansın!

evt adil olması beklenemeziama boşverin bence bu kadar ciddiye almaya gerek yok eğlenmenize bakın:delphin:

Back