• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayn yesi/Eyll

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.065
30.549
1.123
61
Konya
Ben düşündümki foruma biraz renk gelsin her ay bir üyeyi ayın üyesi yapalım.Siz bir hafta özel mesajla üyeleri yollayın belirleyelim.Ve bir haftanın sonunda oylamaya açalım bir haftada oylamada kaldıkdan sonra ilan edelim.Bu mesaja ''tamam yapalım'' şeklinde cevap yazmanız gerekmez.ancak alternatif fikirlerinizi ve özelden ayın üyesi adaylarınızı yollayın.

elif ablam
cok güzel düsünmüssün
cidden renk gelir ya
deyisiklik olur
ve heycan katar bence
tebrik ediyorum seni bu güzel fikir icin
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bence bunun sonucu adil bir oylama olmaz...
Çünkü burda herkes bazı kişilerle bir grup olmuş halinde...
Birbirini seven var sevmeyen var...
Onun içinde herkes kendi sevdiği kişiyi sürekli muhattap olduğu kişiyi önerir ve ona oy verir....
Ee nerde kaldı adillik... Şimdi gruplaşma yada birbirini tutma gibi bi durum yok demeyin böyle çoğunluk olan her yerde bu tür şeyler vardır...

evet yaa cok güzel bir fikirvereliniortak
bencede bi deyisiklik oluryerimseniben
böyle güzel düsüncen icin tesekkürleropuyorumnanaktan

Tebrikler elif ablam gerçekten çok süper bir fikir...:lepi:
Çok heycanlı olıucağı kesin....

Bence bunun sonucu adil bir oylama olmaz...
Çünkü burda herkes bazı kişilerle bir grup olmuş halinde...
Birbirini seven var sevmeyen var...
Onun içinde herkes kendi sevdiği kişiyi sürekli muhattap olduğu kişiyi önerir ve ona oy verir....
Ee nerde kaldı adillik... Şimdi gruplaşma yada birbirini tutma gibi bi durum yok demeyin böyle çoğunluk olan her yerde bu tür şeyler vardır...

çok adil bir oylama olmaz ama eğlencesine yapılabilir tabi kaydirigubbakcemile

Amaç siteye renk zaten adilliğe gelince ona müdahele edemeyiz sevilip sevilmemeyi herkes kendi kendini ayarlıyor aşağı yukarı

Süper fikir de adayları alalım yokmu adayınız özelden tabiki burdan değil

güzel fikir ama tartışma çıkacağından adım gibi eminim...:delphin:

bu ayın birincisi belli gurbiş
2. kim????:))

ayın üyesine kazen ne hediye edicek?
barı ayın üyesini yaptığı yorumlar karşısında en çok taktir gören rep alan üyeyi seçin. böylelikle kaliteli paylaşım sağlanır.. anlayabileni öperim şiddetlen ..opuyorumnanaktan

Back