• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı silikon, aynı meme, aynı vücut ama farklı doktor ! Sonuç aynı mı olur?

mutluluk2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3.479
4.776
208
45
Arkadaşlar, görüştüğüm Dr bana 275 cc, damla, natrella, koltuk altı kesisiyle dual plan önerdi.Şimdi şunu merak ediyorum, bu operasyonda bu işlemi yapacak doktorun el becerisi veya tecrübesi ortaya çıkacak sonucu değiştirir mi? Yani A doktorunun sonucuyla B doktorunun sonucu farklı mı olur? Birinde doğala yakın göğüsler olurken öbür Dr un sonucu yapay veya çirkin olur mu? Hani bu burun estetiği olsa el becerisi farkı var, görünüm olarak her Dr güzel burun yapamaz.Ama memede de durum aynı mı? yani yapılan işlem belli, cebi aç, protezi tam meme uçuna göre ortala, kapat .Bitti.Yeniden meme yapılmıyor, adı üstünde meme büyütme , olan büyütülüyor.Burada forumda, çok güzel memeler görüyoruzz ;) acaba bu doktorun becerisi mi, yoksa zaten bunu kim yapsa güzel olurdu durumumu???( Dr becerisinin ağrı ve kapsülde de etkili olabileceğini biliyorum, sadece görüntü- estetik olarak Dr farkı var mı?)

Bende dr elinin etkili oldugunu dusunuyorum. Mesela benim memelerim disari bakiyordu protez den sonra one bakmaya basladilar. Duzeldiler yani. Ama bi cok dr gogus yapin nasilsa o olcude buyur diyorlar.

Meme yapisi kas yapisi cok onemli,tabi ki doktorun beceriside cok onemli.Mesela bana en kotu gelen gousu cok yukariya koyan doktorlar gordum,boynuna asmis gibi.Aslinda kas alti kondu zaman pek sekliyle oynanamiyor galiba.Kas sonucta yeri belli onun altina konuyor,ama ustte oldugu zaman baska oluyor.
mutluluk2015 mutluluk2015 sen hangi doktorla gorustun.

:oops:
Meme yapisi kas yapisi cok onemli,tabi ki doktorun beceriside cok onemli.Mesela bana en kotu gelen gousu cok yukariya koyan doktorlar gordum,boynuna asmis gibi.Aslinda kas alti kondu zaman pek sekliyle oynanamiyor galiba.Kas sonucta yeri belli onun altina konuyor,ama ustte oldugu zaman baska oluyor.
mutluluk2015 mutluluk2015 sen hangi doktorla gorustun.
Canım ben Ankara'da Volkan Tayfur ile görüştüm.Fiyatı biraz çok geldi sadece.memealtı kesisi 7000, koltukaltı 10000 dedi. :( Ama çok güven verdi bana.Çok iddialı olduğunu, MİLİMETRİK çalıştığını fln söyledi .Ben de inandım ;) ama burada daha 6000 , 5000, 7000 liraları duydum.Anliiican bu 10000 ile adamın kirasını mı ödiiicem yoksa gerçekten cerrahlığına mı para ödiiicem bilmiyorum :(

Bende dr elinin etkili oldugunu dusunuyorum. Mesela benim memelerim disari bakiyordu protez den sonra one bakmaya basladilar. Duzeldiler yani. Ama bi cok dr gogus yapin nasilsa o olcude buyur diyorlar.
Benimkiler de aynı Seninkiler gibi canım ama bana protezden sonra duzelmeyecegini çok ayrık duracağını Uçlar yine yana bakıcak demişti Dr , valla senin ameliyat sonrasını görünce şaşırdım. Dr un el becerisi ve tecrübesiyle alakası var bence bu işin.

Benimkiler de aynı Seninkiler gibi canım ama bana protezden sonra duzelmeyecegini çok ayrık duracağını Uçlar yine yana bakıcak demişti Dr , valla senin ameliyat sonrasını görünce şaşırdım. Dr un el becerisi ve tecrübesiyle alakası var bence bu işin.

Canim biraz ugrasmak istememis gibi geldi bana. Benim doktorumla da bi gorus bakalim.

senin sorduğun soru üniverste sorusu gibi olmuş canım:) her doktorun yeteneği tecrübesi farklıdır.ve tabi cok secenek olduğu içinde bu işin içinden cıkmakta cok zor sadece şunu yapabilirsin.yapılan oberesyonların doktorlardan fotolarına bakarak ve burda cokta memnun kalmış kişilerden isim alarak eleyip seceneklerini azaltıp aralarından birisini seçip sansınada bağlı tabiyki ona ameliyatını olmak her doktorunda yaptığı teknik ve operasyon aynı olmaz tecrübe ve deneyim cok önemli bence bu işte

senin sorduğun soru üniverste sorusu gibi olmuş canım:) her doktorun yeteneği tecrübesi farklıdır.ve tabi cok secenek olduğu içinde bu işin içinden cıkmakta cok zor sadece şunu yapabilirsin.yapılan oberesyonların doktorlardan fotolarına bakarak ve burda cokta memnun kalmış kişilerden isim alarak eleyip seceneklerini azaltıp aralarından birisini seçip sansınada bağlı tabiyki ona ameliyatını olmak her doktorunda yaptığı teknik ve operasyon aynı olmaz tecrübe ve deneyim cok önemli bence bu işte
Evet canım, vallahi Deniz'in ortasında kalmış gibiyim , heryer su ama içeriyorum :KK17: Ne acayip ni benzetme oldu:KK70:Herkesin sonucu güzel burada :KK66: Tek tek görüşmek en iyisi .

hakikaten cogu kisinin sonuclari cok guzel aralarindan secip gorusmeye gidip en cok hangisine icin isiniyosa elektrik aliyosan a yaptirirsin canim. Sen hele bi yola başkoy.bi gorusmelere basla bakalim. Mutlaka biri ustun gelecektir.

Bncede doktorla alakali cebi acma sekli nasl actigi n3 kdr actigi bakis acisi filan hepsi onemli mesela benm doktor direk damla gbi olcak dedi gercektende ole oldu yuvarlak ama damla gbi duruyor doktordan doktora degisiyor

Back