AyliNiyazi ****SÖZLENDIIIII**** 09.03.2013

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373

GÜNCELLEME

Kendi isledigim Fotografimiz :))

Okadar cok konu paylasmistimki,
Elbisem olsun, yüzügüm olsun, Hazirliklarim olsun...
Öncelikle Yorum yazan herkese tsk ediyorum...

Iste söz verdigim gibi Fotograflari yüklüyorum

Okadar güzel gectiki Sözüm...

Kayinpederimle Kayinvalidemin bana olan Hediyesi öyle mutlu ettiki beni
Hakiki INCI seti... ÖMÜR BOYU HATIRA KALICAK INSALLAH

Niyazinin Kahvesi Tuzlu ve Karabiberliydii ama Löp diye icti masallah haha :))
Bide utanmadan COK LEZZETLIYDI dedi :))

Sabun keselerimi dagittim misafirlerime
Söz mendilimi de teslim ettim,
Kayinvalidem cooooooook Sevindiiii Mutlu oldu

Valla ne yazacagimi bilemiyorum, Fotograflar konussun :)))

Diger konum (Söz mendili, Keseler, vs vs)

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/599308-evlilik-gunlugum-2-isteme-soz.html

ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN INSALLAH

Son düzenleme:
İlk Yorum Benden olsun canım :)
En başta çok güzel, çok şık olmuşsun ...
Herşey de istediğinden de güzel geçmiş çok mutlu oldum senin adına.
Yüzünüzdeki Gülümsemeler Hiç eksilmesin, Ömür boyu mutlu olursunuz İnşallah. Allah tamamına erdirsin.
Nişan,Düğün Fotoğraflarınıda paylaşmak nasip olsun

Son düzenleme:
Ismin gibi Ay gibi parliyorsun her resimde
Iyi ki siyahi degil kirmizi elbiseyi tercih etmisin, cok yakismis sana...
Inci takiminda cok hosmus, bayilirim inciye... Herseye yakisir bide, sIk sIk kullanabilirsin, her kullandiginda bi güzel günü hatirlarsin.

Mutluluklar canim, hayirli ugurlu olsun

Hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirir inşallah. Çok güzel olmuşun, düğün resimlerinizide bekleriiiiz:))

ayyy cnm benim cok tsk ediyorumm. Aminn aminn
Insallah paylasicam :**

ay'in etrafindaki isikli daire ismimin anlami, dogru demisin :)))) ama cok tombisim zayiflicamm :))
Tsk ediyorum cnm :* cok zormus cok sukur atlattik
Evet bende cok begendim takimi, oturduklari yerde turk kuyumcu pek yokmus. Kendiside inciyi cok sevdigi icin boLe uygun gormus. Omur boyu hatira :))

Hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirir inşallah. Çok güzel olmuşun, düğün resimlerinizide bekleriiiiz:))

aminnn tskler canim :)

Son düzenleme:
Aylincim öncelikle tüm hazırlıklarını severek takip etdigimi belirteyim ,gelelim söz hakkındaki yorumumaa
Ben siyah elbiseni daha çok begenmiş kırmızının daha günlük oldugunu düşünmüştüm kesinlikle öyle durmamış gayet şık söz içinde uygun olmuş, saçların makyajın ancak bu kadar uyumlu olabilirdi secimlerin çok zevkli , ben çok yakıştırdım Allah tamamına erdirsin hep böyle mutlulukla kalın

olumlu Yorumuna coooook sevindimmm gercekten. eger siyahi giyseydim cok üzülücektim, resimlerde genelde insan daha tombik cikar bilirsin. kollarimdan dolayi yani aglayabilirdimde zaten yüzüm cok tombik. bu elbise cok iyi oldu valla. cok tsk ederim aminnnnnn insallah
makyajimi kirmizi gri siyah yapmak istedim ama yanar döner mor pembe gibi bi ton cikti öyle biraktim, silseydim daha beter olurdu

Son düzenleme:
Çok güzel olmuşsun canım, elbisen de çok güzel olmuş, inciler de şıklığını tamamlamış çok beğendim
Birbirinize de çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin, bir ömür mutlu, huzurlu olun İnşallah

Son düzenleme:

COK TSK EDERIM begendigine sevindim iyiki bu elbiseyi giymisim
evet inciler cok $IK, her yasta takabilirim

Allah tamamına erdirsin her şey harika görünüyor Darısı benim başıma 32 diş gülümsedim fotolara bakarken, çok çok güzel ya.. Nazar değmesin

öncelikle masaallah diyimde nazar degmesin...canim benim coooooooooooooook güzel olmussun rabbim mutlulugunuzu bozmasin sacin makyajin herseyin harika görünüyor. Inci setinde cok güzel güle güle güzel günlerde kullan. Afferim tuzlu kahveyide icirdin damata desene :13:

DIGER KONULARini gormedim ilk buna yaziyorum
ikinizde çok tatlisiniz :) elbisen çok yaki$mi$, saç makyaj on numara :)
dugun için zayiflasan iyi olabilir ama boyle çok tatlisin, zaten sozlunde ayni galiba kilo konusunda
çok yaki$iyorsunuz, Alalh nazarlardan saklasin
dugun fotograflarinida gorelim in$allah

bu arada merak ettim yurt di$inda nerdesin ? :)

Allah tamamına erdirsin her şey harika görünüyor Darısı benim başıma 32 diş gülümsedim fotolara bakarken, çok çok güzel ya.. Nazar değmesin

haha bende güldüm simdi coooooook tsk ediyorummm

valla güzel olmusum demi tombili güzel
tsk ederim canimmmm
evet icirdim valla az koydugumu söyledi lööp diye icti

bu arada merak ettim yurt di$inda nerdesin ? :)

dügün icin kesinlikle zayiflamam lazim
önce nisanim olsunda... ordada zayiflamam lazim
sagol canimmm
NRW, sen?
aminn

dügün icin kesinlikle zayiflamam lazim
önce nisanim olsunda... ordada zayiflamam lazim
sagol canimmm
NRW, sen?
aminn
ama boyle $i$ko gibi gorunmuyorsun çok yaki$mi$ yuzun zayiflayinca bu kadar guzel olmayabilir :)
orasi nerenin kisaltmasi kiz almanyami :)
fransadayim ben

hemde cok güzel olmussun canim hicte öyle kendine haksizlik etme bence tombili felan diye kizzzz bu arada sen NRW´de mi kaliyordun ya ben hic sormadiydim anaaaaaaa

ama boyle $i$ko gibi gorunmuyorsun çok yaki$mi$ yuzun zayiflayinca bu kadar guzel olmayabilir :)
orasi nerenin kisaltmasi kiz almanyami :)
fransadayim ben

hehe evet bati almanya
sisko deme zayiflayincada güzel bu ara kilo aldim

hemde cok güzel olmussun canim hicte öyle kendine haksizlik etme bence tombili felan diye kizzzz bu arada sen NRW´de mi kaliyordun ya ben hic sormadiydim anaaaaaaa

tam Ruhrgebiet deyim sen ?

tmm güzelim oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…