İlk Yorum Benden olsun canım :)
En başta çok güzel, çok şık olmuşsun ...
Herşey de istediğinden de güzel geçmiş çok mutlu oldum senin adına.
Yüzünüzdeki Gülümsemeler Hiç eksilmesin, Ömür boyu mutlu olursunuz İnşallah.Allah tamamına erdirsin.
Nişan,Düğün Fotoğraflarınıda paylaşmak nasip olsun
Ismin gibi Ay gibi parliyorsun her resimde
Iyi ki siyahi degil kirmizi elbiseyi tercih etmisin, cok yakismis sana...
Inci takiminda cok hosmus, bayilirim inciye... Herseye yakisir bide, sIk sIk kullanabilirsin, her kullandiginda bi güzel günü hatirlarsin.
Hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirir inşallah. Çok güzel olmuşun, düğün resimlerinizide bekleriiiiz:))
Aylincim öncelikle tüm hazırlıklarını severek takip etdigimi belirteyim ,gelelim söz hakkındaki yorumumaa
Ben siyah elbiseni daha çok begenmiş kırmızının daha günlük oldugunu düşünmüştüm kesinlikle öyle durmamış gayet şık söz içinde uygun olmuş, saçların makyajın ancak bu kadar uyumlu olabilirdi secimlerin çok zevkli , ben çok yakıştırdım Allah tamamına erdirsin hep böyle mutlulukla kalın
vay seni sinssiiiiii
boca etmiş tuzu...
allah mesut etsin
çok yakışmışsınız
Çok güzel olmuşsun canım, elbisen de çok güzel olmuş, inciler de şıklığını tamamlamış çok beğendim
Birbirinize de çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin, bir ömür mutlu, huzurlu olun İnşallah
Allah tamamına erdirsin her şey harika görünüyorDarısı benim başıma 32 diş gülümsedim fotolara bakarken, çok çok güzel ya.. Nazar değmesin
öncelikle masaallah diyimde nazar degmesin...canim benim coooooooooooooook güzel olmussun rabbim mutlulugunuzu bozmasin sacin makyajin herseyin harika görünüyor. Inci setinde cok güzel güle güle güzel günlerde kullan. Afferim tuzlu kahveyide icirdin damata desene :13:
DIGER KONULARini gormedim ilk buna yaziyorum
ikinizde çok tatlisiniz :) elbisen çok yaki$mi$, saç makyaj on numara :)
dugun için zayiflasan iyi olabilir ama boyle çok tatlisin, zaten sozlunde ayni galiba kilo konusunda
çok yaki$iyorsunuz, Alalh nazarlardan saklasin
dugun fotograflarinida gorelim in$allah
bu arada merak ettim yurt di$inda nerdesin ? :)
ama boyle $i$ko gibi gorunmuyorsun çok yaki$mi$ yuzun zayiflayinca bu kadar guzel olmayabilir :)
dügün icin kesinlikle zayiflamam lazim
önce nisanim olsunda... ordada zayiflamam lazim
sagol canimmm
NRW, sen?
aminn
haha bende güldüm simdicoooooook tsk ediyorummm
valla güzel olmusum demitombili güzel
tsk ederim canimmmm
evet icirdim vallaaz koydugumu söyledi lööp diye icti
dügün icin kesinlikle zayiflamam lazim
önce nisanim olsunda... ordada zayiflamam lazim
sagol canimmm
NRW, sen?
aminn
ama boyle $i$ko gibi gorunmuyorsun çok yaki$mi$ yuzun zayiflayinca bu kadar guzel olmayabilir :)
orasi nerenin kisaltmasi kiz almanyami :)
fransadayim ben
hemde cok güzel olmussun canim hicte öyle kendine haksizlik etme bence tombili felan diyekizzzz bu arada sen NRW´de mi kaliyordun ya ben hic sormadiydim anaaaaaaa
hehe evet bati almanya
sisko demezayiflayincada güzel bu ara kilo aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?