- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
tam Ruhrgebiet deyim sen ?
tmm güzelim oldumu
Köln cevresindenim yani Köln bize 40dk felan...bu arada seni artik ceyiz topiklerindede bol bol aramizda görmek istiyoruz ona göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam Ruhrgebiet deyim sen ?
tmm güzelim oldumu
pardon canim yanli$ bi kelime kullandim galiba kusura bakma
kilolu gibi durmuyorsun diycekdim n, dilimi e$$ek arisi soksunn:26:
Köln cevresindenim yani Köln bize 40dk felan...bu arada seni artik ceyiz topiklerindede bol bol aramizda görmek istiyoruz ona göre
allah tamamına erdirsin, çok hoş kareler :)
ay cnm ne kadarda güzel olmuşsun diğer topiğinde kırmızı giy demiştim öylede yapmışsın cnm süper bir seçim olmuş çok yakışmış çok güzel olmuşsun nişanlınla çok yakışıyorsunuz allah ömür boyu mutlu etsin inş
Aylincim, sevdiceğinle ne kadar çok yakışmışsınız maşallah Birbirinizi o kadar güzel tamamlamışsınız ki Ayrıca elbisen gerçekten çok şık durmuş, saç ve makyajla çok güzel bütünlemişsin Fotoğraflarında çok güzel, SÖZ dediğin böyle olmalı, aile arasında, sıcacık ve samimi bir ortam Nişan fotolarınıda sabırsızlıkla bekliyoruz canım, güzel yüzün hem böyle gülsün inşallah (tabiki aşkınla beraber) :)
Herşeyin çok güzel olmuş canım .
Ömür boyu birlikte mutlu olursunuz inşallah bundan sonrası çok hızlı geçer
Allah tamamına erdirsin inşallah
aylincim mutlulugun daim olsun tatlım ,allah tamamına erdirsin ,öptüm kocaman.
innmiyorum kiz sen yasiyonmuuu nerelrdesin yaa.. sagol cnm aminn ozelden yaz bana
ALLAH tamamına erdirsin canım, mutluluğunuz daim olsun en kötü gününüz böyle mutlu geçsin
canım özelden yazdım ama msj kutun dolu ,sil azıcık da yazayım :) tekrar
Allah tamamına erdirsin canım, mutluluğunuz daim olsun, çok güzel olmuşsun.
Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın inşallah.
ALLAH tamamına erdirsin canım, mutluluğunuz daim olsun en kötü gününüz böyle mutlu geçsin
canım çok güzel olmuşsun maşallah buralardan uzak kalınca sen baya bir işi halledip, elbiseni bile yenilemişsin :) güzel yüzünüz hiç solmasın hayırlısıyla rabbim tammamına erdirsin ve sizi hiç ayırmasın...
Ay ay pek yakışmıssınız ve sizde cok şekersiniz mutluluklar diliyorum:)
canım elbise seçme heyecenından tanışma heyecanına
kadar takip ettim.çok güzel olmuş elbisen canım. hayırlı uğurlu olsun.