tek kelimeyle muhteşem ötesi yok
Orta sehpadakj taslar ve ayna etrafindaki cerceveler haric begendim.aslin cerceveleri cokca kullanmak moda oldu fakat daha kucuk boyutta bir aynanin etrafinda toplarsaniz bence daha guzel olur
amiiiiiiin cok tsk ediyorumCok zevkli osenmis aallah agiz tadiyla oturmak nasip etsin
canım hepsi burada.comda var 13 tl bende morhipodan aldım ancak şimdi daha indirimli kaçırma bence:)Güle g
Güle güle oturun şahane :) Love yazısını nereden aldınız bende almak istiyorum inşallah yardımcı olursunuz bana da :) sevgiler :)
canım hepsi burada.comda var 13 tl bende morhipodan aldım ancak şimdi daha indirimli kaçırma bence:)
canım hepsi burada.comda var 13 tl bende morhipodan aldım ancak şimdi daha indirimli kaçırma bence:)
çerçeve kategorisinde canımBir şey sorabilir miyim canım hangi kategoriden bulmam lazım
rica ederim canım ne demek ancak hepsi burada.comdan mumluk kafes falan alma onlar pahalı onlar için başka siteler önerebilirim bende şu sıralar internetten sürekli aksesuar alıyorum hatta evim güzel evim bölümünde hanımlar eviniz için en son ne aldınız başlığında aldıklarımı paylaştım oradan bakabilirsin öpüyorum soracağın varsa yardımcı olurum keyifli alışverişlerAyy gerçekten miya çok iyisin çok çok teşekkür ederim kuzum
rica ederim canım ne demek ancak hepsi burada.comdan mumluk kafes falan alma onlar pahalı onlar için başka siteler önerebilirim bende şu sıralar internetten sürekli aksesuar alıyorum hatta evim güzel evim bölümünde hanımlar eviniz için en son ne aldınız başlığında aldıklarımı paylaştım oradan bakabilirsin öpüyorum soracağın varsa yardımcı olurum keyifli alışverişler
canım siteye girince tüm kategoriler bölümü çıkıyor solda en altına inip tüm kategoriler yazan yere tıkla orada ev dekorasyon bölümü çıkıyor oradan da fotoğref çerçevelerini tıkla 24. sayfadaBir şey sorabilir miyim canım hangi kategoriden bulmam lazım
arkadaş almanyadan :)canım fillerini şamdanlarını ve antredeki mavi vazolarını nereden aldın
canım biliyorum ama gelin evim demiş türkiyeden de almış olabilirarkadaş almanyadan :)