Aylin90'nın merak edilen ikinci GeLiN eVi (Taşındık) EVLILIK GÜNLÜGÜM'ün SoNu

evinizi bende çok beğendim. sağlıkla, huzurla oturun inşallah. hatta yanlış hatırlamıyorsam burada, başka bir üyenin evine çok benzettim evinizi.

Bana eski evinizden çok daha aydınlık ve ferah geldi :) Eski mutfağınızı da aratmıyor bu mutfak, çok hoş, güle güle oturun :)

Evinin bir tarzi guzelligi sicakligi var da mincik bincik cok esyan var :) temizligi zor olmuyor mu

canım ilk evinide detaylı bi şekilde inceledim cok güzel güle güle otur ama ben bukadar kalbalık bi evde oturamam sanırım gözüme sadece küçük detaylar fazla geldi bide tatlım yatağının ustundekı nedir cok hoş duruyor bi sakıncası yoksa ögrenebilirmiyim

evinizi bende çok beğendim. sağlıkla, huzurla oturun inşallah. hatta yanlış hatırlamıyorsam burada, başka bir üyenin evine çok benzettim evinizi.
hatırladığım başka bir üyenin evi de sizin eski evinizmiş, kusura bakmayın. konuya tekrar girip eski evinize bakınca anladım. herşey gönlünüzce olsun.

Merhaba,
Eviniz çok ferah zevkle döşenmiş harika bayıldım
Bana göre de süs eşyası fazla gibi geldi ama zevk meselesi tabii ki
ya da ben çalıştığım için evime fazlaca vakit ayıramıyorum o yuzden daha çok sadelikten yanayım:)
holde ki You& Me yazılı tablo çok hoşuma gitti. İstanbul da yaşıyorsanız nerden aldığınızı soracaktım :)

Eviniz çok hoş güle güle kullanın, çok ferah... Yalnız ortalarda çok fazla süs eşyası mum falan var. Bu haliyle çok güzel ama temizliği toz alması biraz sizi yoracak gibi

herkese tsk ediyorum. sasirdim acikcasi hep süs esyalarim göze batmis haha :))
valla temizligi hic batmiyor ne varki Bunda anlamadim... mum hastaligi var...
diger evimde koyacak yer buluyordum simdi Dogru banada bazilari fazla geldi ama kenarda kösede durmasinida istemedim. ama bi göz geciricem tsk ediyorum :)

Incik cincik cok temissiniz mesela neresi anlamadim?

Özellikle mutfağa bayıldım :) ne güzel insanın içi açılıyor bakarken bile. Aaaa bide camdan dışarı baktığımızda gördüğüm manzarayıda atlayamıyacağım. Yeşillik çok ve evler çok güzel görünüyor. Güle güle oturun.

öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun.ben çok beğendim.herşey çok güzel.güzel anılar biriktirmenizi dilerim.oturma odanızdaki orkidenin yanındaki çiçeğin ismi nedir rica etsem?

Evinizin dekorasyonu çok hoş gerçekten.. Hepsi düşünülmüş, planlanmış emek verilmiş.. Bende evlilik hazırlığındayım ve evimin eşyalarıyla kıyaslayınca ne kadar zevksizim diyorum kendime Güle güle oturun, ağzınızın tadı bozulmaz inşallah
Son olarak Mutfağınızda tezgahın üstündeki baharatları koyduğunuz kafesinizi çok beğendim baktım internetten ama bulamadım nerden aldınız sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?

canım bu evinde çok güzel ve cici ama ne yalan söyleyeyim benim aklım ilk evinde kaldı yagüle güle sağlıcakla oturun.....

canım bu evinde çok güzel ve cici ama ne yalan söyleyeyim benim aklım ilk evinde kaldı yagüle güle sağlıcakla oturun.....

cok tskler canim, valla ne yalan söyliyeyim bende UNUTTUM o evi... bu ev daha cok hosum gitti...
balkonumda var mis gibi... birdahaki ay da balkonumu yayinlarim esya aliyimde

evet farkli bir sehire tasindik, Burda daha harika evler var ve daha cok yesillik. Kücük biyer...
mutfagimi bende cok sevdim. öbür evime nazaran fark ettimki büyük mutfak cook önemliymis

öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun.ben çok beğendim.herşey çok güzel.güzel anılar biriktirmenizi dilerim.oturma odanızdaki orkidenin yanındaki çiçeğin ismi nedir rica etsem?

cok tsk ederim canim. ay valla inankiiiii o cicegin adini bilsem sölicem. o nasil bir koku veriyor anlatamam. bütün oturma odasi o cicekten kokuyo harika bisey... saksiya dikilmesi lazimmis dökülmeye baslayinca. balkona koyacakmisim seneye yine cikarmis öyle dedi kayinvalidem hmmm

Çok harika bayıldım ya..

cok sagol cnm :)

estafurullah cnm herkesin zevki ayri inaniyoeumki senin evinde harika olacak :)
cok tsk ederim
haha o kafesi herkes soruyor iyiki almisim 2 tane son kalmisti magazada artik birdahada bulamiyorum
almanyadayim ben cnm Xenos dan almistim... Vogelkäfig Dekoration diye arat Google de bakayim

balkonumda var mis gibi... birdahaki ay da balkonumu yayinlarim esya aliyim beni çatlatcan yanii balkonun da geniştir senin şimdi içim gitti yahu balkonun resmini merakla bekliyorum cici birde evini sosyal paylaşım sitesinde gördüm ev dekorasyon adlı umarım sen kendin yayınlamışsındır...[/QUOTE]

inşallah canım evim içime siner umarım... o kafes beğenilmiycek gibi değilki ikeadan almışsındır diye siteyi talan ettim hatta bulabilmek için neyse bakayım o siteye teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…