Aylin90'nın merak edilen ikinci GeLiN eVi (Taşındık) EVLILIK GÜNLÜGÜM'ün SoNu

BA YIL DIM. Gerçekten çooookk zevklisiniz, içinizdeki cevheri dışarı çok güzel çıkarmısşsınız :KK68::KK37:

Eviniz harika cok ama cok zevklisin tatlim bu arada orkidenin yanindaki çiçeğin adi sümbül mor sümbül kokusu burnumun ucuna geldi de oh missss

Eviniz çok güzel, çokta güzel döşemişsiniz sadece aksesuarlarınız benim için biraz fazlaca geldi belki de çalışacağım için pratik olabilme babında böyle hissettim bilemiyorum :)

Güle güle oturun..:KK68::KK66:

önceki evinizden çok daha güzel olmuş ben çok beğendim. güle güle oturun.

herkese tsk ediyorum begenmenize sevindim :))
aksesuarlar fazla olabilir cünkü nereye koyacagimi sasirdim :KK70:
Zaman Zaman degisiklikler yapiyorum kaldiriyorum :KK70:
ve temizligi hic de zor degil??

herkese tsk ediyorum begenmenize sevindim :))
aksesuarlar fazla olabilir cünkü nereye koyacagimi sasirdim :KK70:
Zaman Zaman degisiklikler yapiyorum kaldiriyorum :KK70:
ve temizligi hic de zor degil??

Zaten çok hoş, dizaynı da aynı şekilde benim kendim için kişisel yorumumdu o, çünkü ben çok yoğun çalıştığım için akşam pertim çıkmış bir vaziyette eve giriyorum cumtesi de çalışıyorum vaktim kısıtlı olunca basite indirgemek zorunda hissediyorum kendimi, ha aksesuarlarım da olacak tabii ki, zaten evi gösteren aksesuardır bencede, ama işte evimin işi ne kadar çabuk halledersem o kadar kar benim için yoksa sizin evinizi çok beğendim şirin, sıcacık tekrardan güle güle oturmanız dileğiyle.. :KK51:

canım evin hayırlı olsun öncelikle:))) çok beğendim güle güle otur:))tatlım daha önceki evindede vardı ama bu defa yatağının üstüne koymuşşun :))nedir o anlayamadım ya çok hoşuma gtti öncelikle ne olduğunu daha sonra nerden aldığını öğrenebilirmiyim canım sakıncası yoksa:KK68::KK68:

antredeki halınızın markasını öğrenebilirmiyim acaba,birde yatak odasındaki yatak örtüsümü battaniyemi

canım evin hayırlı olsun öncelikle:))) çok beğendim güle güle otur:))tatlım daha önceki evindede vardı ama bu defa yatağının üstüne koymuşşun :))nedir o anlayamadım ya çok hoşuma gtti öncelikle ne olduğunu daha sonra nerden aldığını öğrenebilirmiyim canım sakıncası yoksa:KK68::KK68:

Sagol canim insallah :)
yatagin üstündeki MUMLUK hemideee aynali Romantik :KK70: :KK70:
almanyadan aldim cnm KODI den

Eviniz çok güzel.Çok da zevkli döşemişsiniz.Rabim huzurla yaşamayı nasip etsin.

Amin cok tskler cnm

antredeki halınızın markasını öğrenebilirmiyim acaba,birde yatak odasındaki yatak örtüsümü battaniyemi

markasini bilmiyorum ama Renaissance Teppich diye geciyor Ostermann dan almistim almanyadan
battaniye cnm :)

Allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin. Çok beğendim.
Maşallah.

tskler amiiiiiiiin

Çok güzelmiş evin iyi günlerde sağlıkla huzurla oturun inşallah.

güle güle huzurla oturn

Amin insallah sagolun

X