Aylık ne kadara geciniyorsunuz, nasil para biriktiririm ?

Son 3 aydır eşimden habersiz kenara para atıyorum ve onu yok sayiyorum 500 TL yakın birikim yaptım . Önceden bizde yetiremiyorduk şimdi biriktgm parayı cocugumz olduğu zaman kullnmayi dusunuyorum

Aylık ortalama 7500/ 8000 gelirimiz var...
Faturalar ve alışveriş için aylık kışın 1200 yazın 1000 ayırıyoruz.. 2 kişiyiz.. Devamlı ve düzenli evde yemek yemiyoruz.. Mi../ bi.. / a10.. İsimli marketlerin indirimlerine bakarım fırsat oldukça.. Uzun vadeli ürünleri de biraz çok alırız.. :)
Aylık kasap masrafımız 170-200 tl arası tutuyor.. 1,5-2 ayda bir kuruyemiş alıyoruz oda 120-130 tl civarı tutuyor..

Elektrik su genelde 45 50 tl civarı geliyor.. Elektronık aletlerimiz kaliteli markalar.. Prizde ürün bırakmayız.. Bulaşık/ çamaşır mak tam dolu ve eco modunda çalışır genelde..
İstanbulda yaşadığımız ve ikimizde çalıştığımız halde 2300- 2500 arası kişisel ve ev harcamamız oluyor.. Geri kalanı borçlara ve ev kredisine gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…