• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık iğne vururdum acil bilgilenmem lazım

dlctkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
16
7
1
26
Merhaba arkadaşlar iyi aksamlar ben aylık iğne vururdum martin başında hamile kalmak istemiyorum esim hiç bir sekilde korunmuyor daha 19 yaşındayım hamile kalmaktan çok korkuyordum. Doğum kontrol hapi düşündüm ben pek ilaç kullanamam unuturum diye vazgeçtim igneyi düşündüm 3 aylıklar falan cok zararlı diye duydum sonra ayda 1 kez vurdurabilecegimiz bir iğne olduğunu öğrendim yaptırdım eşim ve ailesi bu durumu bilmiyor bilseler kıyamet kopar. Adetinden 13 gün geçtikten sonra tekrar adet gördüm ve bittikten sonra sürekli azar azar kanamalarım oldu yardımcı olur musunuz tekrar iğnem var pazartesi günü gidip gitmemek konusunda çok kararsizim

Kesinlikle iğne kullanma çevremdeki herkes iğne kullanınca menopaza giriyolardı. Hormonları tamamen bozuyo. En iyisi spiral kesinlikle

Peki onun bi zararı var mi yaşım küçük ve korunma yolları hakkında pek bir bilgim yok ne yapmak gerektiğini tam bilmiyorum

Tabiki var dedim ya hormonları alt üst ediyo. En iyisi spiral. Adetliyken gidiyosun doktor takıyo hemen

Teşekkürler canım tavsiyen icin bunu değerlendireceğim inşallah

Dogum yapmadan spiral takilmiyor,takmiyorlar.Ben 4 yil igne kullandim aylik olandan bende bir etki yapmadi.ama bunyede farklilik gosterebiliyor tabiki..ilk ay oldugu icinde etkileri olmus olabilir ama bu tarz ilaclarin icinde enn masumlarindandir aylik igne. Zararlari tabiki var sonucta vucuda hormon aliyorsunuz.devam karariniz varsa gunu geldiginde vurdurun.

Peki hamile kaldınız mi yani iğneyi kullanmayı bıraktığınızda ve ben mesela ilk ayımdı ve çok etki gördüm ilişkiye dahi girmek istemedim isteksizligim oldu sizde de bi yan etki oldu mu acaba

İğne sonrası yaşadıklarınız normal ve ilk aylarda oluyormuş ben de bugün ikinci iğnemi oldum ve memnunum çok şükür:KK54: İlaçtan daha iyi bence :KK55:

Back