- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
bunu büyük harflerle yazmak istiyorum.Mahallemizde o kadar çok varkı bunun gibi insan .Allah'm yardımcıları olsun
Bi parfume 700 tl verceğime sanırım bu ınsanlara ve hayvanlara mama alırım öylede yapıyorum
Çok haklısınız birşeyler yapmak gerekıyor. Bende kendım ıcın ayırdığım bukçeyı hep hayvanlara harcıyorumbunu büyük harflerle yazmak istiyorum.
BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNİN FIRINLARINI VURUYOR RUSYA. VE BİR EKMEK 17 TL İMİŞ.
BİZ BİR ÇUVAL UN GÖNDERSEK 60 TL YE DENK GELİYO SADECE. SADECE DİYORUM ÇÜNKÜ HARCAMAMIZIN 10 DA 1İ BİLE DEĞİL
Böyle ahkam kesiyorum ama çokta bi halt yaptığımdan değil.bende çarşıya çıksam kendimi kaybedicem eminim. dolabımdaki kıyafetler içine sığmıyor hala eksiğim çok(!) diye söyleniyorum.Çok haklısınız birşeyler yapmak gerekıyor. Bende kendım ıcın ayırdığım bukçeyı hep hayvanlara harcıyorum
Ama keşke daha fazla imkanım olsa keşke
Şimdi bu gideceğim cilt bakımından memnun kalırsam ya arada giderim ya da gözenek sıkılaştıracak ürünler araştırırım. Cildimin ufak bir kısmındaki iri gözenekler dışında bir sorun yok, bakım sonrası bir değişiklik olmazsa rutin şeylere devam edeceğim.Dal bence yaşın müsait kolojen kaybının başladığı yıllara girdin, ama akıllı ol demek istiyorum pahalı olmasi en iyi olduğu anlamına gelmez
C CeYz konunu karıştırmak istemiyorum ama dikkatimi çekti hemen sorup kaçacağımCilt bakımı yaparken yüzümüze janjanlı şişelerden kutulardan sürülen tüm saf maddeleri netten bulabilirsiniz, misal glikolik asit laktik asit, e vitamini B3 vs, inanın onlarda kuş kondurmuyo
Hangimiz öyle değiliz kiBöyle ahkam kesiyorum ama çokta bi halt yaptığımdan değil.bende çarşıya çıksam kendimi kaybedicem eminim. dolabımdaki kıyafetler içine sığmıyor hala eksiğim çok(!) diye söyleniyorum.
bende parfüm aşırı sıkıntı yarattığı için instagramdan ucuza tester aldım 3 tanesi 200 tlye geldi orjinal deniyor ama fake bence neyse isimi görüyorAylık rutin harcamalarınız neler kızlar? Ben sanırım bir kaç aydır coştum bu harcama konusunda ve kendimi frenleyemiyorum.Eşim de beni durdurmuyor,beğeniyorsan al ya da çok güzelmiş dedikçe alışkanlık haline getirdim. "Ödemelerimiz var kaç tane,beni niye durdurmuyorsun" dedikçe,"Sen bütçeyi ona göre ayarlamışsındır" diyip sıyrılıyor
Mesela son 3-4 ay içinde 2 tane parfüme 700 tl verdim,büyük de değiller ufak boy;hala da başka güzel parfüm var mı diye araştırıyorum. Parfüm dışında saça da takığım, her ay keratin bakımı yaptırıyorum. Argan yağı,bakım yağları alıyorum,ucuz da değil. Yağ dışında 200ml lik şampuan aldım 75TL,eşim de kullandığı için çabuk bitiyor. Kızıma mesela doğal olsun diye aynı şekilde özen gösteriyorum doğduğundan beri,ona acımam da bizimkiler fuzuli. Şimdi de cilt bakımı için randevu aldım, göz makyajı dışında makyajı seven biri değilim ama makyaja,fondotene,kapatıcıya da yönelirsem iyice içinden çıkılamayacak hal alacak.Bana ne oluyor ya,sizin de böyle mi? Normal değilse nasıl önüne geçebilirim?
Şimdi bu gideceğim cilt bakımından memnun kalırsam ya arada giderim ya da gözenek sıkılaştıracak ürünler araştırırım. Cildimin ufak bir kısmındaki iri gözenekler dışında bir sorun yok, bakım sonrası bir değişiklik olmazsa ileriki rutin şeylere devam edeceğim.
C CeYz konunu karıştırmak istemiyorum ama dikkatimi çekti hemen sorup kaçacağım
bu dediklerini eczanelerden bulabiliyor muyuz
mesela glikolik asit ve laktik asit
31 yaşındayım ve cildim her geçen gün bozuluyor
ve çok para harcayamadığım için bakım yapamıyorum
yani yapabildiğim kadar ama yetmiyor o da
Her konuda iradeli olmak çok önemli.
Ve bu bir süreç. Öğrenilen bir süreç.
Ben de kendime düstur edindim. 'Bitmeden almayacaksın'
Pudrasız , allıksız ve rujsuz bir yaşam çok zor benim için. Ama hepsi birer tane. 3 rujum ve bir far paletim var. Bunlar sene de 2 kere aldığım ürünler.
Duj jelini bıraktın, doğal sabunla misler gibiyim. Vücut sütlerimi elden çıkardım kullanmıyorum ve o kalabalık gözümü yoruyor.
Şampuan yerine doğal sabun denedim saçım için resmen dalgası yerine geldi ama sertleşmesine çözüm bulamadığımdan bir şampuan bir sabun devam ediyorum.
Cilt maskelerimi evde kendim yapıyorum. Avakado maskesi, kivi kabuğu maskesi vazgeçilmezim. Elma sirkesini de suyla açarak tonik amaçlı kullanıyorum.
Soda da aynı şekilde.
Parfüme gelince vücudumda kalıcı olan , kokusunu da sevdiğim uygun fiyatlı bir parfüme denk geldim uzun arayışlar sonra. Yeşil Cecile.
Saç bakımını da kendim yapıyorum. Sene de bir belki kuaföre giderim. Güzel saçlara sahibim şükür. Hakiki zeytinyağının mucizeleri vol 1.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Ben şunu diyorum bu ürünün aynısı ya da alternatifi ben de var. Buna vereceğim parayla daha çok ihtiyacım olan veya hoşuma giden bir şey alabilirim. Ya da birikime atabilirim.
Nasıl hafifliyorsunuz anlatamam.
Ama bazi kremler gercekten mucize yaratiyor......Çok katılıyorum.
Kimyasallar hem b.k hem para tuzağı.
Mis gibi sabun varken duş jeline dönüp bakmam bile.
valla ben de öle cantaya dayanamıyorumYani 2 parfüm aynı anda alınmışsa fuzuli evet ama zaten kaliteli düzgün bi markadan güzel bi parfüm almaya kalkınca 200 _ 350 arası oluyo.
İndirimleri takip etmek gerekiyor ben öyle yapıyorum 50 lira bile az olsa sanki bedavaya alıyorum gibi hissediyorum ayrıca ufak bi şişe bile 5 ay cok rahat gidiyor.
Bende cantalara takık durumdayım canta konusunda duramıyorum halla etiketi üstünde kullanmadığım 4, 5 canta vardır.
Bi marka var saplantılıyım senelerdir.
Sağ olsun o markada 500 den kapı acıyor.
Ay ben size yardımcı olamıcam sanırım benimde yardıma ihtiuacım var
Bir tanidigim birikim yapmak dis fircalamak gibi köklü bir aliskanlik gerektirir derdi.....Demek ki geliri iyi eşinizin ki yetiştirebiliyorsunuz.
Ben bi ay kendi dolabıma birşey alsam diğer ay anneme babamın buzdolabına birşeyler koymak için çabalıyorum
Çok düşük maaş var çünkü.
siz siz olun o kadarına kaçmayın
Hadi bir tane aldınız 350 tl ye diğeriyle kızınız için altın yapın saklayın.
Kendinizi frenlemek sizin elinizde
Bir tanidigim birikim yapmak dis fircalamak gibi köklü bir aliskanlik gerektirir derdi.....
Aynen missschrryimDoğru söylemiş. Alışmadık para cüzdanda durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?