Aylık harcamalarınız (Bakım konusunda)

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Parfüme o paraya yazık

Saç bakımı vs bütçen varsa neyse de parfüm cidden yazık

Îkinci bebeğe para biriktir

20 yıldır tek bir parfüm kullanıyorum kaç yıldır şişe de bitmedi

Her gün de sıkarım ama öyle çantamda gezdirip yıkanmam onunla

Çok abartılı parfüm kokan insanlardan da hoşlanmam

Bir de sigara içenler kokuyu bastırsın diye çok kullanıyor sen de mi öyle

100 tl yüz kremine bile düşünüyorum

Şampuan vs de pahalı geldi ne yalan söyleyeyim 25 tl civarındakini kullanıyorum da piyasaya göre pahalı demiştim

Giysi vs de artık pahalı almayacağım geçen indirim çekim vardı kotondan bir bluz aldım bir sürü para verdim ilk giydiğimde tüylendi

3 te 1 i fiyat verdiğim de aynı o zaman gerek yok üç tane alırım diyorum

Eskiden pahalı olan kaliteli idi artık onlarda da kalite yok

bakımın da b.ku çıkabiliyomuş demekki.
sizin o bit kadar parfüme verdiğiniz parayı bulamayıp çöp karıştıranları görmeniz lazım biraz bence.
yani şahsınıza yönelik bi laf tabiki edemem ama böyle bi israfı şiddetle eleştiririm.
imkanım da olsa izanımı elden bırakmam.
herşeyin ekonomik olanını tercih ederim.
bakımsız falan da değilim.
gayet de kişisel temizliği süslenmeyi severim.

Parfüm değil de bir saate 700 tl verdim. Hala bekarım ama harcamam çok . Kendimi durduramıyorum. Cebimde param az olsa bile kuaförlerden kremlerden vazgeçemiyorum. Mesela şuan ayın 15 ine var daha ama çok az param kaldı. Umrumda olmuyor bugün gidip eczaneden yine krem alcam

Bakım dediğiniz şey ille 300 500 1000 tl vererek yapılacak birsey değil ki,ben bilinen bir markanın yüz yıkama jeli tonik ve kremlerine dünya para bayılırdım artık doğal ürünler kullanıyorum, bitkiler bitkisel yağlar masaj teknikleri vs araştırıyorum, pahalı ürünler mucize yaratmadı ama 20 liralık bir ç vitamini serumu cildimi aydınlattı mesela,cildi içten beslemek de önemli

Kıyafet gene aynı, marka denilen mağazalarda gördüğüm birçok şeyi netten çok çok ucuza alabiliyorum

Herkes kendi bilir tabi,var ki harcıyosun

Yani 2 parfüm aynı anda alınmışsa fuzuli evet ama zaten kaliteli düzgün bi markadan güzel bi parfüm almaya kalkınca 200 _ 350 arası oluyo.
İndirimleri takip etmek gerekiyor ben öyle yapıyorum 50 lira bile az olsa sanki bedavaya alıyorum gibi hissediyorum ayrıca ufak bi şişe bile 5 ay cok rahat gidiyor.
Bende cantalara takık durumdayım canta konusunda duramıyorum halla etiketi üstünde kullanmadığım 4, 5 canta vardır.
Bi marka var saplantılıyım senelerdir.
Sağ olsun o markada 500 den kapı acıyor.
Ay ben size yardımcı olamıcam sanırım benimde yardıma ihtiuacım var

Anam anam anam ne kadınlar var yahuu :)
Ben sizin yanınızda baya paspal mıyım neeee :)
Ayda 1 kuaföre giderim kaşlarımı aldırım suratıma bakım yaptırırım. senede bir saçlarımın kırıklarını aldırırım :)
Parfümü pek sevmem eşimin allerjisi var zaten sevsemde kullanamam.
:))

Bende parfum canta ayakkabiya acimam para veririm. Ama cildime hicbise yapmam. Sanki oynadikca kotu olcak gibime gelir. Cildim de guzeldir bu arada.
Ama sen de ki bu Ay 500tl ayircam mesela bu islere. Ona gore kendini tut.

Benim aylik harcamam yok galiba ya.

Parfumu sadece yurtdisina biri ciktiginda aldiriyorum. Duty free kalp ben. Cok para vermem. Zaten huyumu bildikleri icin bana hediye gelir genelde. Her gun dus alip o ustumdeki beyaz sabun kokusunu seviyorum. (Domestiklikte cigir acmak?)

Kuafore gitmekten hoslanmiyorum. Kasim biyigim yok. Bakimimi,boyami, kesimimi falan kendim yaparim. Malzemeleri senede 100 150 tlye falan denk gelir tas catlasin. Sampuanim kremim vsde elseve iste, oyle iyi bir marka degil. Memnunum ama.

Makyaj malzemelerim denk geldikce, bittikce alirim normalde. Bohcada alinanlari kullaniyorum hala. Yasasin yeni evlilik yasasin bazi adetler.

Duzenli kullandigim bir kremim vs yok. Herhangi bir nemlendirici alir kullanirim.

Herkes benim gibi olacak diye bir sey yok tabi. Evladinda en iyisini kullanman gayet guzel ve normal. Kendi harcamalarini da siraya koyabilirsin rahatsizsan, bu ay parfum alicam, diger ay bakim yaptiricam, sonraki ay kremlerim bitecek onu alicam gibi.

Herkes parfüme o parayı vermek yazık demiş.Ben de biliyorum yazık olduğunu,zaten derdim bunun önüne nasıl geçeceğim?
Sigara kullanmıyorum, tüm gün boyunca tek fıs sıkarım günde 2 kere tazelerim. 50cc lik parfüm alıyorum hep çünkü 2 yılda zor bitiyor. Para biriktirmem de gerekiyor zaten, offff Ben de mesela kıyafet delisi değilim, öyle her ay kıyafet almam.O da olsaydı batmıştık

Ya ben de çok zengin değilim ki. Aylık kaç tane ödemelerimiz var,ilk 1-2 kere aldım sonra da ipin ucunu kaçırdım işte
Magazinlerden uzak dur şekerim
Biz sibel can demet akalın degiliz ki harcamalarimiz ona göre olmalı hele bide çocuk varsa

Bazı şeylere asla fazla para vermem ben, cimriyim parfüm ve şampuan konusunda. D&P açık parfüm kullanıyorum, fazla para vermediğim için de bol bol sıkabiliyorum, 300 lira bir parfüme versem her sıkışta içim cızlar vallahi...Sonuçta koku, geçici bir şey benim için.

Makyaj ve cilt bakımı için paraya kıyarım ama en kalitelilerini alırım fiyatına bakmam. Her ay kişisel bakım için ne kadar para harcayabileceğini belirle, o tutarın dışına çıkma.

Benim aylik harcamam yok en son o....lame dan 2 parfum almistim 35 tl tutmustu 4 aydir kullaniyorum bi surmeyi 3 ayda bitiriyorum yani 3 4 ayda belki harcama yaparim kuafor vs de hic gitmedim

bende parfüm hastasıyım fakat kendimde sattığım için kataloktan bana geliş fiyatları oluyor en çok verdiğim fiyat 50 lira onun haricinde ünlü markaları ufak fiyatlara doldurma alıyorum ne yalan söyleyim yani.yüz kremlerim her şeyim kataloktan kendi mesleğimde güzellik uzmanlığı olduğu için evde de doğal şeyler yapıyorum.küçük bütçelerle ayarlıyorum bende.yoksa çok para gidiyor bu tarz şeylere.

Aylık gelir fazlaysa ve ödemeler yoksa yaptığınız masraf çok değil bence.
Ancak ödemeleriniz var , bir evladınız var inşaallah geleceğini inşa etmeniz gereken. Bu yüzden daha temkinli olmak gerekiyor elbette.

Bir ay ihtiyaçlarınızı alırsınız arttığı kadar ayırırsınız, diğer ay kendinizi sıkıştırıp birşey almamaya çalışırsınız.

Ben de çok , daha doğrusu iyi ürünler alıyorum ve haliyle çok harcanılıyor.. Ama Allah var markette alışveriş yaparken bile yanımdakinden utanıyorum,içim eziliyor.. Eve geliyorum camdan dısarda ki insanlara bakıyorum valla oturduğum sıcak evden bile utanıyorum

Valla tek esım asgarı ucretle calıstıgı ıcın,ev kıra oldugu ıcın bırde bebek oldugu ıcın ben asla o kadar paralar harcayamıyorum oyle sac bakımıydı makyajdı parfumdu genel türk kadınlarnn coguda boyledır bu kadar harcama yapmaz bıkac ay ıcınde evın gıderıydı evın ıhtıyacıydı cocuga bırıkımdı falan gerısını de hep bır kenara koyar.o 700tlyle evınze falan yok zamanınızda neler alırsınız neler boyle boyle bırıktrp yatırım yapın boyle kucucuk parfmlere bu kdr verecegınze tabı durumnz cok cok ıyıyse dıledgnz gıbı harcayn tbı ama odemelernz falan varsa kısıtlayn bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…