Ya ben de çok zengin değilim ki. Aylık kaç tane ödemelerimiz var,ilk 1-2 kere aldım sonra da ipin ucunu kaçırdım işteFakirligin gözü kör olsun
27Kaç yaşındasın?
30ların bunalımı olabilir
Herkes parfüme o parayı vermek yazık demiş.Ben de biliyorum yazık olduğunu,zaten derdim bunun önüne nasıl geçeceğim?Parfüme o paraya yazık
Saç bakımı vs bütçen varsa neyse de parfüm cidden yazık
Îkinci bebeğe para biriktir
20 yıldır tek bir parfüm kullanıyorum kaç yıldır şişe de bitmedi
Her gün de sıkarım ama öyle çantamda gezdirip yıkanmam onunla
Çok abartılı parfüm kokan insanlardan da hoşlanmam
Bir de sigara içenler kokuyu bastırsın diye çok kullanıyor sen de mi öyle
100 tl yüz kremine bile düşünüyorum
Şampuan vs de pahalı geldi ne yalan söyleyeyim 25 tl civarındakini kullanıyorum da piyasaya göre pahalı demiştim
Giysi vs de artık pahalı almayacağım geçen indirim çekim vardı kotondan bir bluz aldım bir sürü para verdim ilk giydiğimde tüylendi
3 te 1 i fiyat verdiğim de aynı o zaman gerek yok üç tane alırım diyorum
Eskiden pahalı olan kaliteli idi artık onlarda da kalite yok
Magazinlerden uzak dur şekerimYa ben de çok zengin değilim ki. Aylık kaç tane ödemelerimiz var,ilk 1-2 kere aldım sonra da ipin ucunu kaçırdım işte
bende parfüm hastasıyım fakat kendimde sattığım için kataloktan bana geliş fiyatları oluyor en çok verdiğim fiyat 50 lira onun haricinde ünlü markaları ufak fiyatlara doldurma alıyorum ne yalan söyleyim yani.yüz kremlerim her şeyim kataloktan kendi mesleğimde güzellik uzmanlığı olduğu için evde de doğal şeyler yapıyorum.küçük bütçelerle ayarlıyorum bende.yoksa çok para gidiyor bu tarz şeylere.Aylık rutin harcamalarınız neler kızlar? Ben sanırım bir kaç aydır coştum bu harcama konusunda ve kendimi frenleyemiyorum.Eşim de beni durdurmuyor,beğeniyorsan al ya da çok güzelmiş dedikçe alışkanlık haline getirdim. "Ödemelerimiz var kaç tane,beni niye durdurmuyorsun" dedikçe,"Sen bütçeyi ona göre ayarlamışsındır" diyip sıyrılıyor
Mesela son 3-4 ay içinde 2 tane parfüme 700 tl verdim,büyük de değiller ufak boy;hala da başka güzel parfüm var mı diye araştırıyorum. Parfüm dışında saça da takığım, her ay keratin bakımı yaptırıyorum. Argan yağı,bakım yağları alıyorum,ucuz da değil. Yağ dışında 200ml lik şampuan aldım 75TL,eşim de kullandığı için çabuk bitiyor. Kızıma mesela doğal olsun diye aynı şekilde özen gösteriyorum doğduğundan beri,ona acımam da bizimkiler fuzuli. Şimdi de cilt bakımı için randevu aldım, göz makyajı dışında makyajı seven biri değilim ama makyaja,fondotene,kapatıcıya da yönelirsem iyice içinden çıkılamayacak hal alacak.Bana ne oluyor ya,sizin de böyle mi? Normal değilse nasıl önüne geçebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?