Güzel konu.Şimdilik arttıramıyoruz İlerde elim ferahlayınca her ay çeyrek altın almayı düşünüyorumKızlar Merhaba :)
Birikim yapabiliyor musunuz maasinizdan ya da ev hanımıysanizz harcliklarinizdan nasıl birikim yapıyorsunuz ? Bende başlamak istiyorum çeyrek altın iyi olur diye düşündüm siz nasıl yapıyorsunuz hadi burdan biraz yardimlasalim belki birbirimizi teşvik ederiz bu konuda :)
Haklısın canım bende korkuyorum kredi kartindan o yüzden hiç talep etmedim esimden kullanmak istemiyorummkızlar birikim yapmak istiyorsanız kredi kartınız varsa hemmen kapatın...
ben 5 yıl kullandım hiç bir zaman ay sonunu getiremedim.. hep eksiye düştüm.. hep borçluydum...
2 yıldır kullanmıyorum vallahi dünya varmış...
şimdi birikim yapıyorum ay sonunada para kalıyor..
kredi kartı zor zamanlarda kurtarıcı diye diye bizi kandırdılar.. hiç bir günde 5 parasız kalmadım Allaha şükür..çünkü kredi kartı olmayınca daha dikkatli kullanıyorsun paranı..
Evet canim inşallah bende birbirimizi teşvik eder bilmedgimiZ birikim yontemlerinde paslasalim diye açmak istedim konuyu :)Güzel konu.Şimdilik arttıramıyoruz İlerde elim ferahlayınca her ay çeyrek altın almayı düşünüyorum
bizim çok borcumuz var
her ay maaş alınca bi liste yapıyoruz
Kira X tl
Kredi kartı
Kredi ödemesi
Elektrik
Su
Doğalgaz
internet
Telefonlar
Taksitler
bunlar bizim zorunlu ödemelerimiz
bunları ödüyoruz
kalan para 1400 diyelim
bunun 400 tl sini atıyoruz başka bi hesabımız var orada biriktiriyoruz
geri kalan parayı da haftalara bölüyoruz,
mesela ayın 14 üne kadar 60 tl miz kaldı harcama sınırımız
evde yiyecek içecek var
bu sadece cep harçlığımız.
ben günde 3 tl harcıyorum yemek için öğlen
eve ekmek vs. alsak günde 5 tl gidecek
9x5= 45 tl
15 tl birikim bile yaptık hahahhahahhaha
Kızlar Merhaba :)
Birikim yapabiliyor musunuz maasinizdan ya da ev hanımıysanizz harcliklarinizdan nasıl birikim yapıyorsunuz ? Bende başlamak istiyorum çeyrek altın iyi olur diye düşündüm siz nasıl yapıyorsunuz hadi burdan biraz yardimlasalim belki birbirimizi teşvik ederiz bu konuda :)
Bende kumbara aldim kızlar en büyük boy sadece 1 tl atiyorum daha önce de yapmistim tamamen dolunca 820 tl çıkıyor icinden bu da çok iyi yöntem kıyıya köşeye attığımız paralar çok güzel birikiyor
Kesinlikle katılıyorum .kızlar birikim yapmak istiyorsanız kredi kartınız varsa hemmen kapatın...
ben 5 yıl kullandım hiç bir zaman ay sonunu getiremedim.. hep eksiye düştüm.. hep borçluydum...
2 yıldır kullanmıyorum vallahi dünya varmış...
şimdi birikim yapıyorum ay sonunada para kalıyor..
kredi kartı zor zamanlarda kurtarıcı diye diye bizi kandırdılar.. hiç bir günde 5 parasız kalmadım Allaha şükür..çünkü kredi kartı olmayınca daha dikkatli kullanıyorsun paranı..
bunu deniycemm
ama bizim küçük kumbarayı eşim açıp açıp alıyor paralarımı
bankalar hala kumbara veriyo mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?