- 3 Mayıs 2015
- 13.220
- 48.457
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Nerde hata yapıyorsun biliyor musun; stres yaparak büyük hata yapıyosun. Eğer sen rahat olursan emin ol şekerin de düşecek bebeğin de rahatlayacak.. Bir diyetisyene mutlaka uğra tabiki diyetini es geçme.. Ama nolur rica ediyorum kendini rahat bırak.. Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de çok zorluklarla bebeğime kavuştum, inşallah sen de kavuşacaksın sağlıkla Benim gebeliğim boyunca pandemide geçtiği için zaten eşimle evdeydik, çok sevdiğim bi kuzenim var o da öğretmen pandemide çalışmıyordu sağolsun başka şehirden kalktı geldi 4. aydan doğuma kadar bizimle kaldı.. Hem yardım etti ama en çok da moral verdi ve oyalandık beraber. Varsa öyle beraber eğlendiğin biri kalıversin seninle rica et yardım istemek de ayıp değil böyle zamanlarda emin ol herkes koşa koşa gelicektir. Biz konsol oyunları oynadık beraber, turnuva falan yapıyorduk :) Bikaç tane dizi bitirdik sürükleyici olanlardan. Avrupa yakasını youtube dan sürekli izleyip Burhan Altıntopla kahkahalar attık.. Her gün en az 1 film izledik. Eşimle kuzenim her gün yanımda spor yaptılar onlara direktifer verdim o bile eğlencei geçti.Valla nasıl 9 ay doldu anlamadım. Lütfen sakin ol, düşünüp kurmak hiçbişeyi daha iyi yapmayacak, tam tersi seni kötü etkileyecek, düşünmemekse seni kuş gibi hafifletecek vücudunda hissettiğin tek ağırlık bebeğin olacak çünkü o seninle kalıp büyümeye devam edecek Çok sevgiler
Kendimi oyalıyorum
Ama stresime engel olamıyorum
Nickim bile evhamlı
Bir dönem bunun için Psikoloğa da gittim
Pandemi olmasa bu süreçte yine giderdim
2 3 gün iyi rahat sakin oluyorum
Sonra bir anda tetikleniyor