Aylarca beni kandirmis, yalan soylemis:( napicam ne dusuncem suan bilemiyorum

saadetkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
149
0
46
Ankara
erkek arkadasimla bir sure once ayrildik, bir suredir devam eden sorunlarimiz vardi ve en sonunda hic olmicak yerde patlak verdi. hatta burayada yazmistim hep yuzyuze ayrilik olur telde olmaz diyen adam, tartismamizin ustune gorusmeye gerek yok hakkini helal et yazdi. bende inat ettim ole kaldi. ayriligi isteyen bendim aslinda, direk ayrilalim demesemde, ve iyide oldu. ama iste insan hemen unutamiyor, sevmistim cunku. ama bir arkadasim onun hep bana yalansoyledigini dusundugunu soylerdi, hatta aldattigindan bile suphelendigini. dun ben yine ozledim sanirim dedim, bana simdi onu sosyal paylasim sitesinde bir kiz eklese atalr hemen sen burda otur uzul dedi. ve nedense bole birsey yaptik. gercektende konustu, isin garibi bu degilde ole konusmalar oldu ki isin hic bu noktaya gelecegini tahmin etmeistik :( yaklasik 5 saat konustular, kiz arkadasim erkek arkadasinin onu aldattigindan yakindi, sonra aralarinda sarki paylastilar, bu bir sarki icin benim icin cok kotu bir sarki dedi. nedenini sorduk eski sevgilisinin ismiymis vs vs. sonra aska geldi konu. kimseye asik olmamis o kizdan baska kimseyi sevmemis :( kiz arkadasim hayatinda en son ne zaman biri oldu dedi, o da hayatimda hep birileri var ama o kizdan sonra hic kimse olmadi dedi :( yaninda rahat hissedecegi, sevecegi kimse olmamis:( yani biz ayrilali daha cok yeni oluyor, tamam benden bahsetmesini beklemezdim ama bu laflari:( bir yila yakin bir iliskimiz oldu, benim kisa bir sureligine yurtdisina gitmem lazim egitimim icin ama gidip gelicem hep. bana okul isin olmasa ailemi alip gelirim demisti:( ailesiyle tanistirdi, hep evlilikten gelicekten bahsedirdi. yasimizda musait hele o 32 yasinda. planlar kurardi hep, sen okulunu bitirirsin sole yapariz bole olur. yediklerine dikkat et, cok zayifsin ilerde anne olucan vs :( bana ilk tanistigimizda asik oluyorum sana kendimi tutamiyorum demisti:( son tartismalarimizda ona soylemistim beni sevmiyormusun ki bu sekilde davraniyorsun diye :( hayir seviyorum hemde cok demisti:( hep dedim beni sevmiyorsan, ya da bir gun sevmedigini anlarsan, ya da baskasini seversen ayril nolur asla sana sorun cikarmam. peki bu neyin nesi? bu yazdiklari :( bunun ustune bugun msj attim, baska bir konuyla ilgili bir yalanini yakalamistim cok merak ediyorum neden yalan soyledin hicmi degerim yoktu gozunde yadim:( yapmamaliydim ama tutamadim kendimi biisiler demem gerekti. bana uzamasini istemedim, seni seviyorumda, deger de veriyorumda, saygi da duyuyorum demis. ya dun :( hayir kizi tavlamaya calisiyor desem, asik oldugu bir kizdan bahsediyor, hatta o kiz onu aldatmisti arkadasken konusmustuk :( nasil bir yalanin icine dusmusum:( nasil bu kadar kanmisim:( napicam ne dusuncem bilemiyorum. karsisina gecip hesap sormak istiyorum ama yapamam. nolur saglikli dusunmem icin bir akil verin.

Canm senin olcağından şüphelenip zarf atmış olabilir öyle diyerek çünkü onu duyduğunda çıldırcağını vee kendini belli ediceğini biliyordur. Gerçek de olabilir ama daha çok dediğim gibi geldi bana.

Canm senin olcağından şüphelenip zarf atmış olabilir öyle diyerek çünkü onu duyduğunda çıldırcağını vee kendini belli ediceğini biliyordur. Gerçek de olabilir ama daha çok dediğim gibi geldi bana.

hayir canim ole degil. cunku 5 saatlik bir kousmanin sonucu buraya geldi, yani zerre kadar suphelenmedi her halinden belliydi konusmalarinin. iste arkadasima sen guzel kizsin, kulturlusunde, o adam kaybetmis, onu bu kadar seven birini kaybetmesi onun kaybi falan diyor. ya nasil diyim, kiza yaziyorda ufaktan yanlis anlamasin diye yanda ciziyor. o kadar belli ki anlamadigi. zaten biz planlamadik boyle seyler konusmayi, eklicektik, biraz konuscaktik arkadasimda bana iste bak o seni coktan unuttu baskalariyla ilgileniyor diye gostermis olacakti. ama is bu boyuta geldi :(

Back