kuzum inanır mısın kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum bir problemde buraya gelirim hemen senin gönderilerine takıldım okudum o kadar üzüldüm ki hemen hesap açtım yazmak için benim de 3. 5 aylık kızım var şuan.. Ne kadar üzmüşler seni ve sen hiç sakin değilsin bebeğine o kadar üzülüyorum ki sürekli evham yapıp icirdigin mamadan tut hastahane köşelerinde beraber yipranmaniz beni çok üzdü
öncelikle sakın ol hastahane daha kötü yapıyor emin ol Rabbim o evladını doyuruyor tevekküllu ol benim ikinci kızım bu ilki 9 yaşında bende onda tecrubesizlikler yaşadım etrafa kulak tıka inanır mısın şimdiki kızıma aşı ne doktor ne mama verdim.. Kuzum mamadan bağışıklık düşer ateslenmeler hastalıklar sürekli olur bangır bangır bağırıp çağırmak istiyorum el kadar bebelerinize vermeyin Az da olsa memenizi verin diye artacak inan bana hem zaten aciksa zaten yer sen karnının guruldamasina bakma benim ilk kızım 2kilo doğdu sezeryan la dedim ölecek heralde bu kız çok küçük diye ama sabırla emzirdim az da olsa verdim çabaladım şimdi massalahi var.. Keşke bana yakın bir yerde otursan bıkmadan bakarım çocuğuna hatta kız olsa emziririm bile inan.. Bebeklerin bağışıklığı 1 yaşında anca gelişiyor bu ne ilacı bu kadar veriyorlar aklım almıyor.. O çocuktan sağlıklı olması beklenebilir mi.. Bu doktorlar doğal yollarla tavsiye vermek yerine zırt pırt ilaç veriyorlar yazıktır günahtır. Sen üzme tatlı canını ama her şeyde götürme bebeğini hastaneye kuzum benim.. Hastahane daha berbat hasta ediyor orası enfeksiyon yuvası yaptıkları tek şey ilaç vermek orda . Tavsiyeyi bilmezler çünkü benim kızım daha bir aylık 40i çıkmadan burnunda gece yarısı hırıltı geldi nefes alması zorlandı doktora goturmeden açtım youtube baktım orda takip ettiğim bir doktor ilaç icirmeyin çünkü bağışıklıgi gelişmemiş o bebeğin.,bir yaşına kadar da zor gelişir burun serumlari var alın onla çekin balgamini dedi inanır mısın mis gibi oldu çocuk götürseydim tek bildikleri ilaç yazmak olacaktı..verdikleri ilaçlar bağışıklık olmadığı için etkiden çok yan etki yapacaktır dedi.. Belki el kadar bebeğinin bu şekilde olmasının sebebi verdikleri ilaçlardır... Kalıbımi basarım ki öyledir seni üzmek için söylemiyorum ama sakin olup bebeğine artık mamalar ve ilaçlar vermemeni söylüyorum.. Senin iki damla sütun nasıl ilaç o çocuğa bir bilsen..bıraksan mamayi ilacı bebek iyileşecek ama dayatmalar var yazık.. Korkutmuslar seni Bizi insanlıktan çıkardı bu devir bu çağ bebekten sarılık için kan istiyorlar vermedim sarılık zaten olacak sariliksiz bebek mi olur benim yengem ocak.. Sarılık alıyor iki haftada elhamdülillah emzirdim sadece hiç bir şeyi kalmadi.. O mamalarla çocuğun fıtratı tabiatı ve mizacı değişiyor.. 50 cc 60cc tam anlamam ben tecrübe istersen eğer benden yediklerine dikkat et... paketli gıdalar tüketme haizr tavuk yeme hormonlu çünkü onlar parfümü değil kendin evdekilere bile sıktırtma birde kıyafetlerinde sabun tozu kullan.. Ben çok araştırıyorum kitaplarını okuyorum diyorki deterjanli yumuşatıcıli kokular farfumler anne göğsünden süte geçermiş bunlara dikkat et kuzum bulgur pilavı yeşillik soda lahana komposto kuruyemis ve bol bo su iç.. Sütü yapan sudur diğer yediklerin vitamin yapar sadece Bi profesör öyle diyordu.. Ama ilaç verme artık vallahi çok üzüldüm senin çocuğuna... Ahh keşke yakında olsan işte
Ahh kuzum inanır mısın kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum bir problemde buraya gelirim hemen senin gönderilerine takıldım okudum o kadar üzüldüm ki hemen hesap açtım yazmak için benim de 3. 5 aylık kızım var şuan.. Ne kadar üzmüşler seni ve sen hiç sakin değilsin bebeğine o kadar üzülüyorum ki sürekli evham yapıp icirdigin mamadan tut hastahane köşelerinde beraber yipranmaniz beni çok üzdü
öncelikle sakın ol hastahane daha kötü yapıyor emin ol Rabbim o evladını doyuruyor tevekküllu ol benim ikinci kızım bu ilki 9 yaşında bende onda tecrubesizlikler yaşadım etrafa kulak tıka inanır mısın şimdiki kızıma aşı ne doktor ne mama verdim.. Kuzum mamadan bağışıklık düşer ateslenmeler hastalıklar sürekli olur bangır bangır bağırıp çağırmak istiyorum el kadar bebelerinize vermeyin Az da olsa memenizi verin diye artacak inan bana hem zaten aciksa zaten yer sen karnının guruldamasina bakma benim ilk kızım 2kilo doğdu sezeryan la dedim ölecek heralde bu kız çok küçük diye ama sabırla emzirdim az da olsa verdim çabaladım şimdi massalahi var.. Keşke bana yakın bir yerde otursan bıkmadan bakarım çocuğuna hatta kız olsa emziririm bile inan.. Bebeklerin bağışıklığı 1 yaşında anca gelişiyor bu ne ilacı bu kadar veriyorlar aklım almıyor.. O çocuktan sağlıklı olması beklenebilir mi.. Bu doktorlar doğal yollarla tavsiye vermek yerine zırt pırt ilaç veriyorlar yazıktır günahtır. Sen üzme tatlı canını ama her şeydede götürme bebeğini hastaneye kuzum benim.. Hastahane daha berbat hasta ediyor orası enfeksiyon yuvası yaptıkları tek şey ilaç vermek orda . Tavsiyeyi bilmezler çünkü benim kızım daha bir aylık 40i çıkmadan burnunda gece yarısı hırıltı geldi nefes alması zorlandı doktora goturmeden açtım youtube baktım orda takip ettiğim bir doktor ilaç icirmeyin çünkü bağışıklıgi gelişmemiş o bebeğin.,bir yaşına kadar da zor gelişir burun serumlari var alın onla çekin balgamini dedi inanır mısın mis gibi oldu çocuk götürseydim tek bildikleri ilaç yazmak olacaktı..verdikleri ilaçlar bağışıklık olmadığı için etkiden çok yan etki yapacaktır dedi.. Belki el kadar bebeğinin bu şekilde olmasının sebebi verdikleri ilaçlardır... Kalıbımi basarım ki öyledir seni üzmek için söylemiyorum ama sakin olup bebeğine artık mamalar ve ilaçlar vermemeni söylüyorum.. Senin iki damla sütun nasıl ilaç o çocuğa bir bilsen..bıraksan mamayi ilacı bebek iyileşecek ama dayatmalar var yazık.. Korkutmuslar seni Bizi insanlıktan çıkardı bu devir bu çağ bebekten sarılık için kan istiyorlar vermedim sarılık zaten olacak sariliksiz bebek mi olur benim yengem ocak.. Sarılık alıyor iki haftada elhamdülillah emzirdim sadece hiç bir şeyi kalmadi.. O mamalarla çocuğun fıtratı tabiatı ve mizacı değişiyor.. 50 cc 60cc tam anlamam ben tecrübe istersen eğer benden yediklerine dikkat et... paketli gıdalar tüketme haizr tavuk yeme hormonlu çünkü onlar parfümü değil kendin evdekilere bile sıktırtma birde kıyafetlerinde sabun tozu kullan.. Ben çok araştırıyorum kitaplarını okuyorum diyorki deterjanli yumuşatıcıli kokular farfumler anne göğsünden süte geçermiş bunlara dikkat et kuzum bulgur pilavı yeşillik soda lahana komposto kuruyemis ve bol bo su iç.. Sütü yapan sudur diğer yediklerin vitamin yapar sadece Bi profesör öyle diyordu.. Ama ilaç verme artık vallahi çok üzüldüm senin çocuğuna... Ahh keşke yakında olsan da sana yardım etsem Allah yardımcın olsun..
Dua edeceğim inşallah sana