canım adam zaten seni sevdiği, aşık olduğu için 15 günde sözlenmek istememiş ki, o artık evlenme vakti geldi düşüncesinden dolayı evlenecek birini arıyomuş seni bulmuş. böyle birinden sana değer vermesini bekleyemezsin. kimseye değer vermesi beklenmez. sen bence ucuz atlatmışsın. çünkü muhtemelen bu adamla evliliğinde mutsuz olacaktın. ama şimdi o yeni kızın başı yanmış yazık..
Canım neler yaşıoruz hayatta
Bende aşk acısı
Hasret
Üzüntü hepsini yaşıyorum
Zamanla geçermi bilmiyorum ama 5 ay oldu geçmedi
iyi şeyler yaşanınca geçmiyor çok haklısın,
ben ayrıldıktan sonra gerçek yüzünü görünce yüksekten düşmüş gibi oldum..
onu unuttum ama yaşadığım kötü günleri unutamadım..
kötüler mutlu olurken neden suçsuz günahsız bir insan hala mutlu olamıyor..bazen isyan ediyorum..çok kötüyüm kızlar..herşeyi toparlayıp gitmek istiyorum burdan.
sanırım kötü olmasını istiyorum,yuva kuramamasını,aileme ve bana yaşattığı hayal kırıklığının faturasını ödesin istiyorum..ama o tam aksine çok mutlu,bense hala acılarımı atlatamadım..ilahi adalet ne olur tecelli etsin ne olur
kimseyle mutlu olamasın,
allahım senden dileğim bu..onun mutsuzluğunu bana göster ne olur ..
cnm benim Allah razı olsun :)
inşallah mutusuz olur başka bişey istemem
diğeri yuvasını kuramadı,işini gücünü kurmuş duydum ama evlenemiyomuş bi türlü,ahım var çünkü evlenemz..biliyorum kızıyosun ama, canım öyle yanıyorki tek düşündüğüm ömür boyu evlenemeyip eden bulur bende buldum demesi..gözyaşlarım attığı her adımda karşısına kötülük olarak çıksın,ne bilim normalde böyle biri değilim ama bugün ona nefretimi kusasım var.
kimsenin başı yanmasın diye Rabbim hep bi engel koymuş ve kimiyle yüzük aşamasında kimiyle tanışma aşamasında ayrılmmışlar..şuan şeytanın bacağını kırmış gibi görünüyor, dilerim o kızın verilmiş sadakası vardır ve tez zamanda kurtulur bundan
dün sen beni teselli ederken bugüb ben seni :)
canım benim iyiki bitiş bu ilişki. böyle biriyle evlenmek ister miydin önce onu sor kendine. hayatta herşey olacağına varırmış onu anladım ben. karektersizin tekiymiş ve zaten senin gibi birine de hiç yakışmazmış dimi ?
kurtulduğuna şükret. en iyileri çıkacak karşına, inan.
canım benim,hayat işte,hepimizin bir yarası var,öfkem çabuk geçti,
kandilin etkisi büyük oldu ama,
öyle mutlu olalım ki,öyle çok sevilelim ki,bu günleri unutup gidelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?