Aylar Sonra Tekrar Ağlama Nöbetlerim :(((

EzgiTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
559
1
46
İstanbul
slm kızlar.
burda bir çok insanın sıkıntısına çare olmak için bende çok yorumlarda bulundum,
tamda o noktadayım şuan.gece ağlama krizine girdim ve işe gözler şiş halde geldim.
eski sözlümle(kendisi yüzük takmıştı bana) olaylı ayrılmıştık,daha doğrusu daha tanışalı 15 gün olmasına rağmen birbirimizi çok sevmiştik hemen ailelerle tanışılmıştı.ailesinin gelmesine 1 gün kala biri bunu msnden eklemişti,buda kabul etmiyodu ,sonra mail atmış kabul et sana o kızla (yani benle)ilgili önemli bişe söyliycem.
neyse buda merak edip kabul etmiş kızı msnde..benim ta 4 sene önce üniversite yıllarında görüştüğüm biri vardı,niyetimiz ciddiydi o dönem hangi akla hizmet bende bilmiyorum ama bi internet sitesine onu sevdiğimi felan yazmıştım.sözlümü ekleyen kızda o sitenin linkini atmış buna,buda küplere binmişti.
birincisi ben ona yüzeyselde olsa o insandan bahsetmiştim,ikincisi daha 15 günlük tanuışıyoruz ve bu kadar kısa sürede ona detaylı bişe anlatmak zorunda değildim,üçüncüsü aradan 4 sene geçmiş ben bile unutmuşum..neyse o sinirle ailem gelmicek bu iş olmıycak dedi.ve ayrıldık.ben krizler geçirdim,çok yıprattım kendimi çok ağladım..

1 ay sonra onun mail adresini googleye yazdığımda ankarada (kendisi iş nedeniyle ankarada kalıyodu)bi seks arkadaşı arayan siteye profil oluşturduğunu msn adresini yazdığını ve resmini yüklediğini gördüm.ki bu insan sürekli dinden imandan bahseden cemaate üye birisiydi.ablasını aradım (benim olayımda ablası sürekli beni aramıştı),kardeşinizin gerçek yüzü buymuş,bi oyuna getirerek benim hayallerimle oynadı dedim..kardeşini savunmadı belliki onun ne olduğunu biliyodu...

neyse gelelim düne..
onun yeğeni beni facede eklemişti görüştüğümüz dönemde bende kabul etmiştim.
uzun zamandır girmiyodu faceye tesadüf onun profiline bakmak istedim,ve orda bi arkadaşıyla kız isteme ,kağnı felan diye konuşuyolardı..sonra bi video gördüm..meğer eski sözlüm kağnıyla kız istemeye gitmiş,kameraları çağırmışlr,bilmem ne hastalığına dikkat çekmek için bu yolu seçmişler,felan fişman..kızla beraber yan yana duruyolardı videoda..

sonra ben başladım ağlamaya,kötü insanlar hemen yaşadıklarını unutup,kendilerine başkasını bulabiliyolar,yuva kura biliyorlar,peki ya ben..hiç bir günahım yokken bi oyuna getirilip hayallerimle oynandı..evliliğe inancım kalmadı,o yuvasını kuruyor şuan ...peki ya ben..ben aklıma o geldikçe üzülüyodum istemsiz..kötüler mutlu olurken neden suçsuz günahsız bir insan hala mutlu olamıyor..
bazen isyan ediyorum..çok kötüyüm kızlar..herşeyi toparlayıp gitmek istiyorum burdan.

Son düzenleme:
Sakın söyleyeceklerimi avuntu ya da acını hafifletmeye çalışıyormuşum gibi algılama.Allaha dua etki bu karakterdeki bir insan kocan olmamış.Biz nişanlımla tanıştığımızda ne zaman eskiyi açmaya anlatmaya çalışsam bana geçmişin beni ilgilendirmiyor yüzeysel olarak anlattın bu bana yeter detaya gerek yok derdi hep.Varlığından haberdar olduğu bir kişiye sevgini söylemiş olman neden zoruna gidiyorki.Emin ol bu karakterdeki insanla evlenmiş olup aynı yatağa girsen onlada bu duruma geldin mi diye sorardı.Senden açıklama dinleme gereği dahi duymayan kocaya ihtiyacın yoktu senin.Sana yaptığı en büyük iyilik senden ayrılmak olmuş emin ol..

çok teşekkür ederim..düne kadar bu söylediklerini öyle şiddetli düşünüp kendimi avutuyodum ki,dün onun mutlu mesut videosunu görünce dünya başıma yıkıldı,sanırım kötü olmasını istiyorum,yuva kuramamasını,aileme ve bana yaşattığı hayal kırıklığının faturasını ödesin istiyorum..ama o tam aksine çok mutlu,bense hala acılarımı atlatamadım..ilahi adalet ne olur tecelli etsin ne olur

Baştada söyledim söylediklerim kesinlikle seni avutmak için değil yürekten inandığım şeyler.Onun çok mutlu mesut olduğunu düşünüyosun acın sırf bu yüzden.Ben ilahi adaletin işlediğine inanmışımdır hep sende inan.O kişiden haber alabileceğin her yolu kapat.Bundan altı sene önce birisiyle çıkıyordum ailesiyle filan tanıştım ciddiyiz niyetimiz evlilik ama ben üç sene kadar sonra düşünüyordum o ise hemen olsun diye ısrar ediyordu.Kesinlikle kendimi hazır hissetmiyordum evliliğe yeni okul bitmişti iş hayatına tutunmaya çalışıyordum evlilik için hiç doğru bir zaman değildi anlayacağın sadece bu sebepten ayrılma kararı aldı beyefendi.Dönmesi için neler yapmadım ki Dönmedi babannesi babası annesi herkes hazırdı evlendirecekti biricik oğullarını.Tam emin değilim ama oda geçen yaz evlenmiş sanırım yani benim evlenmek istediğim zamana kadar evlenememiş Allahın takdiri bu işte o zamana kadar öyle öfkeli idim ki ona ama gördüm ya hemen evlenmemiş benim evlenmek istediğim zamana kadar allahım bekletmiş onu şimdi sadece acıyorum ve allahıma şükrediyorum adaletini gösterdiği için.Kimsenin ahı kimsede kalmıyor emin ol..İnan buna yürekten..Bu arada bu yaz evleniyorum inşallah ve iyiki ayrılmışız ondan diyorum..Sana dediğim gibi kendime de onun bana yaptığı en büyük iyilik benden ayrılmasıydı diye anıyorum...

Ben de sana şöyle bişey söyliyim onun kötü olmasını istemektense kendin de iyi olmaya bak canım, salla gitsin. çok sevmiş olabilirsin ama şükret ki hayatından çok büyük bi zamanı çalmamış.

Zaten bu tip insanlar genellikle haksızlık ve adaletsizliği, pisliği kendileri yapan taraf olduğu için başına çok çok büyük bi bela gelmedikçe kötü olmazlar, kötü hissetmek için de bi vicdan gerek ya da dediğim gibi başlarına büyük bi bela gelmesi.

Sen onunla ilgili ne varsa çıkar hayatından. Facesine falan da girip bakma düşünme onu artık yoluna bak canım

senin adına çok sevindim..
öyle bi halde bıraktıki beni,sanki hayatıma artık kimse girmiycek diye düşünüyorum,
evlilk fikri korkutur oldu beni,ne bilim tam anlamıyla unutamadım yaşadıklarımı.aradan 4 ay geçti ama ben hala tam kendime gelemedim..bide yediremiyorum kendime,öyle mutluydukki gözlerimiz ışıldardı,
oda evlenemesin,ayrılsın,o kızada yazık etmesin,beter olsun,sürünsün ve ben bunları gözlerimle göreyim.uçkuruna düşkün karı kızla ankarada hovardalık yapan bi adam kimseyle mutlu olamasın,
allahım senden dileğim bu..onun mutsuzluğunu bana göster ne olur ..

Son düzenleme:

cnm onu hayatımdan çıkarmıştım,inan aklıma bile gelmiyoduine facesi ne msni ne telefonu..hepsini silip atmıştım..hatta o seks partneri aradığı siteyi görünce boşver kimseye bişe söyleme demedim hiç kendime..aksine bunu ablasına söylemeliyim oda kardeşine söyler onun gerçek yüzünü gördüğümü görünce dönmek istesede dönemez dedim ve tüm kapılarımı kapadım ona..uzun zamandır faceye girmemiştim girdiğimde aklıma yeğeni geldi bende ekliydi..lanet olsun keşke bakmasaydım,tmm nefret ediyorum ama onun mutlu olmasınıda istemiyorum...ben yoluma devam ediyorum,hemde daha güçlü,ondan sonra işimde yükseldim,kendi aracımı aldım ve tatile gittim..toplamuıştımki kendimi o videoyu gördüm..görmez olaydım..

Evlilik korkutuyor seni çünkü ona adapte olmuş durumdasın şu an..Diğer erkekler nasıl ilgilenmiyorsun bile.. Sende nasıl bir insan olduğunun farkındasın dediğim gibi böyle bir insandan sana hayır gelmezdi zaten..O hiç hayatına girmemiş gibi hayatını yaşa ve nolur ona ulaşabileceğin şeylerden uzak dur haber alma...

Aynı şeyi ben de yapardım. Gereksiz kişilerin facesine msnine bakıp kendimi üzerdim. Ama insan zamanla öğreniyor sanırım. Şu anda beni x kişisinin facesine bakmaya dürten bişey olduğu zaman kendime o kadar güzel engel oluyorum ki. Sanırım sen de bi daha bakmazsın. Hatta yeğenini de sil bence hiçbi bağın kalmadığını hisset canım.

canım bncede o adamdan kurtulduğuna şükretmelisin
o sitelere seninle beraberken de girebilidi
bırak mutluluk oynu oynasın
sen birgün gerçek mutluluğu bulduğunda
bu günlerine güleceksin inş.

sildim cnm,evet büyük ders oldu,bazen şeytan dürtüyor kızlar,hani benle birlikteyken onu mnsden ekleyip benle ilgili ileri geri konuşan kişi vardıya,işte o dönem tartıştığımıza sen bu msn adresini tanıyomusun o senin eski erkek arkadaşından bahsetti felan demişti,o kişinin msn adresini söylemişti,benimki benden önce nişan atmış,aklıma o nişanlısı olabilceği geldmişti,kesin bunu yapan senin eski nişanlın felan demiştim,neyse işte şeytana uyup o msn adresine yani eski nişanslısı sandığım adrese,kız istediği bu videoyu göndersem mi?beni mutsuz eden kişiyi bende mutsuz etsemmi,yani intikamımı alsammı
farklı bir msn adresi alıp,yoksa üzüntüden saçmalıyomuyum,ne olur akıl verin..

Bence daha fazla yüz göz olma.Hala onunla ilgilendiğini gösterip bi yerlerini daha fazla kaldırma bence...

bi an kendimi senin yerine koydum da..çok zor durumdasındır heralde şuan..
biz bayanlar çok duygusalıs..
ne hayallerin vardı kim bilir..neler dşünüyodun..
gerçekten çok iyi anlıyorum seni..
ama hiç kimsenin mutsuzluğunu düşünme canım..o mutlu oldukça sen daha yiyip bitirirsin kendini..
emin ol onun mutluluğu geçici mutluluk..arkasın da bi ağlayan bırakıp mutlu olucanı mı sanıyo??
hem unutma ki her şerde bir hayır,her hayır da bir şer vardır..
bi süre faceye de girmesen iyi edersin

[ı][sıze="3"]off tatlişim benim :) sen böyle karaktersiz biri için ne diye hırpalıyosun kendini.
Bütün kadınlar böyleyiz yaa valla 15 günde aşık oluverir sonra uzun süre unutamayız.
Terkeden hep umursamaz görünür şeker. Aslında onun mutlu olacağı falan yok. Düşündümde şimdi istemeye geldikleri kız iyiki sen değilmişsin. Aman aman. şimdi bunları yapan evlenince neler yapmaz. O baka dursun başkalarının ağzına. Sen değerli olsaydın dinlrdi seni.
Hayatına bak. Kurtulduğun için üstüne şükür namazı kılmalısın bence
Bende böyleydim ağlar zırlar onun faceden çıkmazdım hep o mutlu ben mutsuz diye dövünürdüm. şimdi biliyorumki o mutlu değil. Ahım var çünkü. şifresini versen girip yine
bakmam o derece :) gülüyorum halime, sende güleceksin.
üzme artık boşver sana yakısıklı, uzun boylu, karakteri huyu suyu yerinde güzel bir aşk diliyorum
[/sıze]
[/ı]

Canım bence bırak artık.

O adamdan da, onun etrafındakilerden de, o olaydan da uzaklaş, yoksa içinde boğulup gidersin.

Bi olay bi olayı doğurur, biri bi diğerini,

Kes at gitsin...

cnm benim Allah razı olsun :)
inşallah mutusuz olur başka bişey istemem

cnm benim allah razı olsun :)
inşallah mutusuz olur başka bişey istemem

[ı][sıze="3"]canım şimdi bu sinirle söylüyorsun ama bırak boşver rabbime havale et. O gereğini er yada geç mutlaka yapar. Ben unuttum alıştım ama yinede onu mutsuz görünce üzülüyorum biliyo musun bilmiyorum ben mi anormalim ama ne yaşandıysa yaşansın oda üzülmesin. He bi yerden çıksın ahım. Bana söylediklerini duysun sevdiğinden. Ne bilim hem nefret hem de değişik bi duygu. [/sıze][/ı]

Anlamadığım daha 15 günlük birisi için eski sözlüm demeniz beni çok şaşırttı
15 günlük birisi için evlilik hayallerinizden bahsetmenizde
15 günlük birisi için bu kadar üzülmenizde
15 günlük birisiyle çıkarken, sizin taaa eskiden siteye girdiğiniz yazıyı da başkasının link olarak yollamasıda
15 günlük birisi için ablasını arayıp onunla bu şekilde muhatap olmanızda
Yani demek istediğim sadece 15 günlük birisi için bu kadar üzülüyorsanız, 4 yıllık erkek arkadaşınızdan ayrıldığınızdaki halinizi düşünmek bile istemiyorum.
Hiç kimse için kendinizi üzmeyin

Son düzenleme:

ne güzel sen atlatabilmişsin,onun hayatında biri yok sanırım,ama işte benim durum çok üzücü,adam sütten çıkmış ak kaşık gibi yuva kuruyor,ama o mutluluk benim hakkımdı,onla değil, tmm zaten o karakterdeki insanla olamazdım,ama ben başkasına ısınamazken,evlilik fikrini askıya almışken,adam yaşananları unutmuş,kız bulmuş gezmiş tozmuş mutlu mesut pozlar veriyor..öyle yoruldumki,öyle yıprandımki,sadece bu değil,yaşadığım diğer ilişkimde çok yıpratmıştı,rabbim beni böyle sınıyor,diğeri yuvasını kuramadı,işini gücünü kurmuş duydum ama evlenemiyomuş bi türlü,ahım var çünkü evlenemz..biliyorum kızıyosun ama, canım öyle yanıyorki tek düşündüğüm ömür boyu evlenemeyip eden bulur bende buldum demesi..gözyaşlarım attığı her adımda karşısına kötülük olarak çıksın,ne bilim normalde böyle biri değilim ama bugün ona nefretimi kusasım var.

çok haklısın sadece özet geçmiştim tanışmamızı..
aslında daha önce bunla ilgili konuda açmıştım..canım bu insan patronumun yeğeni..
patronum vasitasıyla direk evlilik amaçlı tanıştırıldık..arada patronum olduğu için kendileri gibi biridir diye onla ilgili düşüncelerim olumluydu,5 gün sonra ailesiyle tanıştım,aceleye getirip hemen 2 ay içinde evlenmek istiyordu,ben ısrarla hayır diyodum.1 hafta sonrada ailemle tanıştı..ve ailesi gelmeden bi kaç gün önce tek taş alıp yüzük taktı..ve bu süreçte ailesi sürekli arayıp adetlerinden bahsediyodu,sözü şöyle yaparız nişanı böyle yaparız gibi..aynı şekilde bizde bizim adetlerden..ve öyle bişeyki ailesi çok istiyordu..15gün kısa süre haklısın,ama her anı dolu yaşadık,başkası söylese bende aman 15gün der tuhaf bakardım..ama ben zaten ona olan aşkımdan bahsetmiyırm..15günlük bişeyi unutmak 1 haftalık tatile baktı..beni üzen sonrası,adamın kendini başka türlü tanıtması,aslında karaktersiz olması ve bu karaktersiz insanın şuan mutlu olması..olmasın..hiç mutlu olmasın..yalan dolanla süslü sözlerel büyük vaadlerle bir genç kızın hayallerini nası mahvettiyse kendiside olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…