• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylar sonra karşılaştık :(

Amaaaaan. Dünyada yaklaşık 4 milyar erkek var. Ona mı kaldın?
Bırak gülsün. Sen de başarılarınla ona ve sana gülen herkese gülersin ;)

Ona en iyi dersi iyi bi yere gelerek güclenerek verebilirsin
biraz hırs yapman lazım
Cok calıs iyi bi yer kazan iyi bi meslek edin seni nasıl kaybettigine o yansın ;)

Amaaaaan. Dünyada yaklaşık 4 milyar erkek var. Ona mı kaldın?
Bırak gülsün. Sen de başarılarınla ona ve sana gülen herkese gülersin :KK66:

Ona en iyi dersi iyi bi yere gelerek güclenerek verebilirsin
biraz hırs yapman lazım
Cok calıs iyi bi yer kazan iyi bi meslek edin seni nasıl kaybettigine o yansın :KK66:

Haklisiniz bu yuzden sene basindan beri cok calisiyorum :) Arkadasim bana uniyi kazaninca seni biriyle tanistiricam dedi :D Uniyi kazandiktan sonra yeni insanlarla tanisip yepyeni bir hayat kuracagim
Kimse bana ulasamasin diye sosyal medyayi da kapattim

Değersiz kendini yetiştirememiş, hala gelişimini tamamlamamış bir çocuk için bu dert niye. Hiç takma. Derin bir nefes al. Çok güzelim çok akıllıyım çok güzel yerlere geleceğim ve o hala aynı yerde olacak de. Güzel güzel çalış. :KK200: sevgiyle kal mutlu kal

Haklisiniz bu yuzden sene basindan beri cok calisiyorum :) Arkadasim bana uniyi kazaninca seni biriyle tanistiricam dedi :KK70: Uniyi kazandiktan sonra yeni insanlarla tanisip yepyeni bir hayat kuracagim
Kimse bana ulasamasin diye sosyal medyayi da kapattim
Sen üniversiteye gir birilerinin tanıstırmasına da ihtiyac duymayacaksın emin ol
Ancak akıllı davranman lazım
Suanda o hala onu seven ona muhtac üniyide kazanamamıs ezik bi kız gibi görüyor seni

Sen üniversiteye gir birilerinin tanıstırmasına da ihtiyac duymayacaksın emin ol
Ancak akıllı davranman lazım
Suanda o hala onu seven ona muhtac üniyide kazanamamıs ezik bi kız gibi görüyor seni

O da kazanamadi ben de ben cok heyecanlanmistim sinavda o yuzden butun calismalarim cop oldu :( Haklisiniz bu sinav sadece calismak degil ayni zamanda psikolojik bir savas

Back