ayirimci, yenilikci, ciddiyetsiz sohbet alani

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
basliga bakip kacan olmazsa war olanlarla beraber, yeni arkadaslarla da yeni bir sanal baslangic yapmak lazim geldi artik :86:

Hadi bakam hayirlisi olsun oldugu kadar olmadigi kader

Kendım buldum kendım geldim,merhaba yenı ınsanları cok severım o kdr severım kı eskılerle hemen küsüyorum bı daha görüşmeyelım dıye,eskıye tahammulum yok

Yetişimedim:95:

Ev terliklerimi ve karınca duamı yanımda getirmiştim halbüki..

Hayırlı ossun bacım Allah utandırmasın.:85:

Hadi kaynasin bakam

Hosgeldi gelen ve gelecek olan :27; teknik sebeplerden oturu yazamiyorum simdilik

Su yukardaki purcak ve pitifula ozel ilgim war eski arkadaslarmi animsattilar

Bu sayfanin bekcisi olmaya karar verdim
Bi bn miyim ayrimciligi seven herkes mi seker dunyalarda yasio.

burçağı takip edip sayfayı buldumenee burçak nerelerde geziyo didim ama baktım arkidişler de burda imiş.naber kızlarrr

burçağı takip edip sayfayı buldumenee burçak nerelerde geziyo didim ama baktım arkidişler de burda imiş.naber kızlarrr
Esterabim bacim ben seni,sen de bni mi takip ediosun yavrim. Ama seyrek gelion annem sen ya karne zamani not kiriciim senden. Devamsizlik fena

Esterabim bacim ben seni,sen de bni mi takip ediosun yavrim. Ama seyrek gelion annem sen ya karne zamani not kiriciim senden. Devamsizlik fena

ne zamandır girmiyodum girdiğim gibi de seni takibe aldım kayınvalide hazretleri var saygıda kusur etmemek için buralara uğrayamaz oldum

Nolmus la burda
Purcak catlaaa korkutup kaciriyon herkesi gudubet :86:
Esterabim bacim hosgeldin sık ugra kayiplardasin epeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…