Ayıp şeyler söyle bana!

fantezi sevismeyi anlayan adam vardir birde anlamayan.ben cok sey denedim her türlü fantezi yapmaya calistim fakat esimde hic bir fark göremedim, sadece verdimi aldi fakar karsilik vermedi.yani anlicaniz kizlar karsindaki ayni fantesi arzusu olmali ve istemeli.yoksa verdiniz emeye yazik.

valla hep kadınlar çünkü erkekler hep bizden bekliyorlar bizde seve seve konuşuyoruz ayıp şeylerde konuşuyoz yapıyoruzda hahahaha biz olmasak onlar bence bi hiç nedersiniz çıtırlar

bence sonuçta kocanla yapıyosun karşındaki kocan olunca herşeyi yapmalısın yoksa valla gözü dışarıya bakar söylemesi zaten gözü dışarda olanların çoğu cinsel yetrsizlik başka ne olabilriki

gündüz bunları okuyunca gaza geliyorum ama gece olunca utanıyorum ya.beyaz geceliği giyip karşısında duramıyorum.offfffffoffffffff:asigim:

Birazdan argo kelime kullanıcam diye bi düşünce olamazki seks yaparken. O o anki durumunuza pozisyonunuza göre değişir. bir anda çıkar ağzınızdan düşünüp planlarsanız hiç olmaz çok yapmacık olur ondan sonrada adam dalga geçer gülmeye başlar ne oluyo bizim hatuna diye. benden söylemesi iyice tecrübe etmeden denemeyin komik duruma düşmeyin. doğru zamanda doğru yerde söyleyin. birde seks yapmıyorken mesela size herhangi bir konuda birşey anlatıyorken en tatlı & seksi bakışınızla yerim ben seni deyin o anda ne anlattığını unutabilir ve çoook tatlı olurrr ondan sonrada afiyet olsun :D

- Aynanın karşısına geçin ve sizi kışkırtan, tahrik eden sözcükleri aynaya bakarak söyleyin.

Ya ayna bana o anda allah senin belani kahretmiye emii terbiyesiz kariii derse ben ne yapacagimsırnaşık şey..

bence kari koca arasindaki iliskide hic birsey sinir tanimazzzzzzzzz
icinden geldigi gibi davranmali davranabilmeli insan sirf kocasini memnun etmeyi brak insanin kendi hosunada gidiyor bence............

çoookk uzun zamandır evde bebişime baktığım için siteye giremiyordum işe başlar başlamaz daldım buraya

iyiki dalmışım kızlar koptum gülmekten.

hadi yorumumuda yazayım valla kızlar hiç aklıma gelmemişti bu konu benim yaf adamla zaten yatıyoruz terbiyesiz sözler söylesek ne olur ki sanki onu gaza getirir bi güzel de keyfimize bakar mutlu oluruz dimi yaniiiiiiii:lepi::lepi::lepi:

bak gaza geldim işte bekle ki akşam olsun eve gideyim çocukların yatmasını bekleyim offf offf beğendinizmi yaptığınızı :teytey::teytey:

çoookk uzun zamandır evde bebişime baktığım için siteye giremiyordum işe başlar başlamaz daldım buraya

iyiki dalmışım kızlar koptum gülmekten.

hadi yorumumuda yazayım valla kızlar hiç aklıma gelmemişti bu konu benim yaf adamla zaten yatıyoruz terbiyesiz sözler söylesek ne olur ki sanki onu gaza getirir bi güzel de keyfimize bakar mutlu oluruz dimi yaniiiiiiii:lepi::lepi::lepi:

bak gaza geldim işte bekle ki akşam olsun eve gideyim çocukların yatmasını bekleyim offf offf beğendinizmi yaptığınızı :teytey::teytey:

VALLA BENDE GÜLMEKTEN ÖLDÜM BURDA,ÇOK HOŞSUNUZ KIZLAR YAAA....BENCE UTANILACAK BİŞEY YOK Kİ BUNDA,SONUÇTA KOCAMIZ DEĞİL Mİ?

serenay,SANA KOLAY GELSİN CANIM İYİ EĞLENCELERŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniznaniknaniknaniknanik

- Telefonda seks yapmayı deneyin. Aranızdaki mesafe kışkırtıcı olabilir.

düşünsenize hatlar artık dinleniyor :1ninca:

siz fantazi yaşarken dinleyen ne hale gelir delikafadulden

birde mesafe var arada sonduruma geldiniz artık patlama halindesiniz:jeyyar:

gelesiye kadar uçtu gitti fanteziiii yalan oldu:delphin:

yada adam sondurumda siz telefonda adam iş görüşüyor yanındaki yandı:roflol::roflol:

Back
X