Ayıp şeyler söyle bana!

evet yatakta sınır yoktur bunu biliyorum ama ben henüz sözlüyüm..inş 2009 evleneceğiz..ama sevgilim beni bu konuda açmak istesede yapamıyorum..bazen tlfda konuşurken lafın hiç cinsellikten açılmasını istemiyorum..bahsettiği zaman, onu potansiyel sapık konumuna koyuyorum kendimi çok kasıyorum hatta kastığım konuşmalarıma yansıyor tlf diğer ucunda bile bunu hissedebiliyor..neden bilmem..sonrada yaptıklarıma çok üzülüyorum..bende ona katılamıyorum bu konuda acaba ilerde katılabilirmiyim evlenince...ya da ne yapmalıyım kendimi açmak için?
yoka bunun bir zamanı var mı?

sen evlen canım alışırsın sende konuşmalara Şeniz

sevgilim yanına gttiğimde arabasını kullanmama izin verir,söylemesi ayıp usta şöförüm ama bi türlü trafikte sakin olamam. :mymeka:araç kullanırken ayıp şeyler söylüyorum. bu kafi midir? gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

arkadaşım sen neden adres veriyorsun adres vermek yasaktır

bilmeyenlere öğretecek demekki ayıp şeyler söylemeyi :sm_cool::sm_cool::dance::dance:sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şeniz arabada beş.. evde onbeş.. hoşumada giderse bendensin...kaydirigubbakcemile

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ya bilmiyorum ama bu çok dogru değil ya tabiki o anın şehvetiyle agızdan bırseylr çıkıosa normalde ne gerek varki buna ..terbiyesizliğin boyutunu anlamadım ama ben o kadarda terbiyesiz olamam yani ..sonra o an biticek herifle karşılıklı kahvaltı edicem oldumu şimdi :D

evlenince bu düşüncelerin mecburi olarak değişeecektir.:jeyyar:

haşin erkegım:jeyyar:
parçala beni ye bitir
çiğnediğin yolun olayım..
sivrisineğim kanımı em
oldumu:teytey::lepi:

haşin erkegım:jeyyar:
parçala beni ye bitir
çiğnediğin yolun olayım..
sivrisineğim kanımı em
oldumu:teytey::lepi:

olar olar..:roflol::roflol::teytey:

hatta suda uyabılırmı acep...
tırmala benı kası benı bayıra karsı yatır benı...:jeyyar::jeyyar:

arkadaslarin dedigi gibi isimiz yokda bunlarla ugrasacaz zaten bizim turk erkekleri hepsi ayni..
hahahah telefonda seksmis ben yapsam adam "KARI SEN MANYAKMISIN DER YUZUME KAPATIR TELEFONU" sonrada benim hanim kafayi yemis der benle hep kafa bulur:)))))))))))))))))))

evet yatakta sınır yoktur bunu biliyorum ama ben henüz sözlüyüm..inş 2009 evleneceğiz..ama sevgilim beni bu konuda açmak istesede yapamıyorum..bazen tlfda konuşurken lafın hiç cinsellikten açılmasını istemiyorum..bahsettiği zaman, onu potansiyel sapık konumuna koyuyorum kendimi çok kasıyorum hatta kastığım konuşmalarıma yansıyor tlf diğer ucunda bile bunu hissedebiliyor..neden bilmem..sonrada yaptıklarıma çok üzülüyorum..bende ona katılamıyorum bu konuda acaba ilerde katılabilirmiyim evlenince...ya da ne yapmalıyım kendimi açmak için?
yoka bunun bir zamanı var mı?

açılırsın yavrum açılırsın nişanlın öle bi açarki seni olur almadık yerler de konduru verirsin lafı!!!...:delphin:

denemek lazım aslında bide seksi bırakıp nediyon lan sen deyip çakmasın suratıma bi tane:mymeka::roflol:
ya inanın kopuyorum yorumlarınızı okudukça süpersiniz yaaaaaaaa!!!...

kızım sende oranı buranı yerim ham yaparım gibilerinden bişiler söle.
adama ana avrat söğ demiyoruz ki demi ama !!!...:oklava:kaydirigubbakcemile

sevgilim yanına gttiğimde arabasını kullanmama izin verir,söylemesi ayıp usta şöförüm ama bi türlü trafikte sakin olamam. :mymeka:araç kullanırken ayıp şeyler söylüyorum. bu kafi midir? gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

kafi olmaz mı canım
bide o sahneleri fantezi gibi canlandırdınız mı tamamdır
adam seni parçalamasın da ne yapsın
yavrum erkek gibi kız beeeeee der veeeeeeeee!!!...Şeniz:lepi:

bende söluyorum ayıp şeyler ama eşim sölemiyor oda sölesin istiyorum ama içimden gelmiyor diyor napcaz şimdi ?

kafi olmaz mı canım
bide o sahneleri fantezi gibi canlandırdınız mı tamamdır
adam seni parçalamasın da ne yapsın
yavrum erkek gibi kız beeeeee der veeeeeeeee!!!...Şeniz:lepi:

yorumlar harıka koptum gulmekden şakkıdı:roflol::roflol:

eğer eşim çok mutlu olmuşsa o andan itibaren o kadar o kadar daha daha iyi oluyor ki bana karşı. hatta ertesi gün kızabileceği birşey yapsam bile kızamıyor bana. yani o hava o ortam en az 3 gün sürüyor diyebilirim. bööyle el üstünde tutuyor seni sositososito kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez yaniiiiiiii :lepi: kimse aman biraz da onlar düşünsün banene filan demesin. yaptığın her şey bence kendine aslında... :dance:

Back
X