Ayıp şeyler söyle bana!

Al benden de o kadar. :roflol::roflol::roflol:

arkadaşım sen yapmaya bilirsinde bu söylediğin çok saçma güldüm valla:roflol:terbiyesizlik nedemek yaa haa bide o damla oturup kahvaltı edicem demişsin ee peki o işi yaptıktan sonra nasıl bakıyosun kıcanıon yüzüne sana göre ozaman oda terbiyesizlik CADIARZU

kızlar kusura bakmasınlar bencede eşlerimiz birazda onlar düşünsünler bunları yeterince yoruyolar bizi öf yeter bide böyle yapsam adam ustumden hiç inmez valla ben almayım alanada saygı duyyorum hepinizide çok öptüm kızlar

ya ben onu bunu bilmem eğer ilişkiyi taze tutmak istiyorsanım yapacaksınız bayanlar yok sa hani şu meşhur tabir varya hayatımız çok monotonlaştı ondan olur çıkarsınız benden söylemesi.bi tavsiyede benden ,fantazi yapın sevşirken mesela siz onun sekreteri olun sanki olayı yaşıyormuşçasına anlatım birbirinize ama o anlatırsa daha iyi olur bu arada sizde sexi sesler çıkartırsınız inanın işe yarıyor her seferinde farklı bi fantazi yaratın bende sölemesi sizden uygulaması kolay gelsin bakalım!...Şeniz

ya ben onu bunu bilmem eğer ilişkiyi taze tutmak istiyorsanım yapacaksınız bayanlar yok sa hani şu meşhur tabir varya hayatımız çok monotonlaştı ondan olur çıkarsınız benden söylemesi.bi tavsiyede benden ,fantazi yapın sevşirken mesela siz onun sekreteri olun sanki olayı yaşıyormuşçasına anlatım birbirinize ama o anlatırsa daha iyi olur bu arada sizde sexi sesler çıkartırsınız inanın işe yarıyor her seferinde farklı bi fantazi yaratın bende sölemesi sizden uygulaması kolay gelsin bakalım!...Şeniz

aynen katiliyorum arkadasim hatta biraz fantezileri hayata gecirin cesaretli olun ben yaptim pmanda degilim

Açıkçası cinselliği yaşamamak için ev işlerini bahane etmemek gerek. İşte akşama kadar çocuk bulaşık yemek vs. Akşama da bununlamı uğraşıcam dememek gerekiyormuş. Benimde çocuklarım var hemde iki tane ve ev işleri de gani doğal olarak. Ama eşiyle insanın kendine vakit ayırıp bu durumdan mutlu olmaya çalışması aslında insanı yormuyor dinlendiriyor. Kadınlığını hatırlıyorsun. Ayıp şeyler konusuna gelince ya bu konu senin seksten aldığın keyifle orantılı bence. İnsan ne kadar rahat olursa seksten o kadar keyif alıyor. Sekste rahat olmayı başarmakta eşine karşı rahat olmakla başarılıyor. Ayıp şeylerde bunun bir parçası tabii.

Ayna karşısında ayıp sözleri çalışırken-dudaklar öne doğru uzatılıp büzülecek mi?sositososito

bi kerede erkekler düşünsün yahu böle şeyleri evlilikde bütün sorumluluklar kadına yükleniyor hep...
evliliğin yıkılmasıda ayakda durmasıda sanki sadece kadına bağlı....
eşini ihmal etme , işini ihmal etme , çocukları ihmal etme, cinselliği ihmal etme, bakımlılığı elden bırakma, özel günlerde güzel bi masa hazırla süsle sorun olduğunda eşini anlamaya çalış, erkektir yapısında var deyip sabırlı ol, üstüne gitme, dayak ye , ihanete uğra , dayak yiyip ihanete uğrayınca bi şansa daha ver

ohooooooooo saymaya kalsan daha bi sürü şey

bunların hangisini erkekler yapıyor acaba....

a.skesinlille katılıyorum.o kadar doğru bir analiz ki.tam üstüne basmışsınız kadınların yaşadıkları sorunların.:sm_cool:oh be derdimizi anlatanlar var.bizler ifade edemiyoruz ne yazıkki:tomato:

ağzım cok bozuktur ana avrat düz giderim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu erotizm için yeterli olur mu acep :uhm:

sekste ayıp olmaz... bir kadın erkeğinin yeri gelir ........ olur... biraz işve cilve lazım kızlar... :)))

evet yatakta sınır yoktur bunu biliyorum ama ben henüz sözlüyüm..inş 2009 evleneceğiz..ama sevgilim beni bu konuda açmak istesede yapamıyorum..bazen tlfda konuşurken lafın hiç cinsellikten açılmasını istemiyorum..bahsettiği zaman, onu potansiyel sapık konumuna koyuyorum kendimi çok kasıyorum hatta kastığım konuşmalarıma yansıyor tlf diğer ucunda bile bunu hissedebiliyor..neden bilmem..sonrada yaptıklarıma çok üzülüyorum..bende ona katılamıyorum bu konuda acaba ilerde katılabilirmiyim evlenince...ya da ne yapmalıyım kendimi açmak için?
yoka bunun bir zamanı var mı?

Back
X