Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadar. :roflol::roflol::roflol:
valla ben kullanıyom bu sözü hem şirin hem davetkar her hes söylesin bence!...Şenizbayıra karşı yatır beni
tırmala beni kaşı beni
bu çok ayıp bir sözdür bunu söyleyin![]()
valla kızlar çok matraksınız valla süper ya !...ayıp şeyler sölüyom dikkat öp benı recep ye benı recep naniknanik :teytey:
ya ben onu bunu bilmem eğer ilişkiyi taze tutmak istiyorsanım yapacaksınız bayanlar yok sa hani şu meşhur tabir varya hayatımız çok monotonlaştı ondan olur çıkarsınız benden söylemesi.bi tavsiyede benden ,fantazi yapın sevşirken mesela siz onun sekreteri olun sanki olayı yaşıyormuşçasına anlatım birbirinize ama o anlatırsa daha iyi olur bu arada sizde sexi sesler çıkartırsınız inanın işe yarıyor her seferinde farklı bi fantazi yaratın bende sölemesi sizden uygulaması kolay gelsin bakalım!...Şeniz
bi kerede erkekler düşünsün yahu böle şeyleri evlilikde bütün sorumluluklar kadına yükleniyor hep...
evliliğin yıkılmasıda ayakda durmasıda sanki sadece kadına bağlı....
eşini ihmal etme , işini ihmal etme , çocukları ihmal etme, cinselliği ihmal etme, bakımlılığı elden bırakma, özel günlerde güzel bi masa hazırla süsle sorun olduğunda eşini anlamaya çalış, erkektir yapısında var deyip sabırlı ol, üstüne gitme, dayak ye , ihanete uğra , dayak yiyip ihanete uğrayınca bi şansa daha ver
ohooooooooo saymaya kalsan daha bi sürü şey
bunların hangisini erkekler yapıyor acaba....
parçaaala beni ayuuuuuuuuu ....:)
ağzım cok bozuktur ana avrat düz giderim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu erotizm için yeterli olur mu acep :uhm: