- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.803
- 1.423
- 60
evet yatakta sınır yoktur bunu biliyorum ama ben henüz sözlüyüm..inş 2009 evleneceğiz..ama sevgilim beni bu konuda açmak istesede yapamıyorum..bazen tlfda konuşurken lafın hiç cinsellikten açılmasını istemiyorum..bahsettiği zaman, onu potansiyel sapık konumuna koyuyorum kendimi çok kasıyorum hatta kastığım konuşmalarıma yansıyor tlf diğer ucunda bile bunu hissedebiliyor..neden bilmem..sonrada yaptıklarıma çok üzülüyorum..bende ona katılamıyorum bu konuda acaba ilerde katılabilirmiyim evlenince...ya da ne yapmalıyım kendimi açmak için?
yoka bunun bir zamanı var mı?
arkadaşım sen neden adres veriyorsun adres vermek yasaktır
ya bilmiyorum ama bu çok dogru değil ya tabiki o anın şehvetiyle agızdan bırseylr çıkıosa normalde ne gerek varki buna ..terbiyesizliğin boyutunu anlamadım ama ben o kadarda terbiyesiz olamam yani ..sonra o an biticek herifle karşılıklı kahvaltı edicem oldumu şimdi
haşin erkegım:jeyyar:
parçala beni ye bitir
çiğnediğin yolun olayım..
sivrisineğim kanımı em
oldumu:teytey::lepi:
haşin erkegım:jeyyar:
parçala beni ye bitir
çiğnediğin yolun olayım..
sivrisineğim kanımı em
oldumu:teytey::lepi:
evet yatakta sınır yoktur bunu biliyorum ama ben henüz sözlüyüm..inş 2009 evleneceğiz..ama sevgilim beni bu konuda açmak istesede yapamıyorum..bazen tlfda konuşurken lafın hiç cinsellikten açılmasını istemiyorum..bahsettiği zaman, onu potansiyel sapık konumuna koyuyorum kendimi çok kasıyorum hatta kastığım konuşmalarıma yansıyor tlf diğer ucunda bile bunu hissedebiliyor..neden bilmem..sonrada yaptıklarıma çok üzülüyorum..bende ona katılamıyorum bu konuda acaba ilerde katılabilirmiyim evlenince...ya da ne yapmalıyım kendimi açmak için?
yoka bunun bir zamanı var mı?
ya inanın kopuyorum yorumlarınızı okudukça süpersiniz yaaaaaaaa!!!...denemek lazım aslında bide seksi bırakıp nediyon lan sen deyip çakmasın suratıma bi tane:mymeka::roflol:
sevgilim yanına gttiğimde arabasını kullanmama izin verir,söylemesi ayıp usta şöförüm ama bi türlü trafikte sakin olamam. :mymeka:araç kullanırken ayıp şeyler söylüyorum. bu kafi midir? gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
kafi olmaz mı canım
bide o sahneleri fantezi gibi canlandırdınız mı tamamdır
adam seni parçalamasın da ne yapsın
yavrum erkek gibi kız beeeeee der veeeeeeeee!!!...Şeniz:lepi:
kafi olmaz mı canım
bide o sahneleri fantezi gibi canlandırdınız mı tamamdır
adam seni parçalamasın da ne yapsın
yavrum erkek gibi kız beeeeee der veeeeeeeee!!!...Şeniz:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?