ayy cnm benim çok thanks diğer 9 uda bi bulabilsem kaydirigubbakcemile3
diğerlerini bilmem ama 11. benim canımkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy cnm benim çok thanks diğer 9 uda bi bulabilsem kaydirigubbakcemile3
viyole deniz getirecem diemi oy verdin kısss
anaaam bende esprik olsun die benide yazın demiştim banada oy verenler var yaw kim acep bunlar birini tahmin ettim sankim eğer bensem ezeldaşopuyorumnanaktan
söleyin yaw kim oy vermiş bana herkese tesekkürler bana oy verin kk ya deniz getirecem
aa devam ediyo muyduu kafamçokkarıştı
bilmiyodum ank06 ablamı takip ederken buldum burayı :kedi:
neyse oyumu kullandım :lepi:
bozo85 a.s
oyum sana tabi ezeldaşş opüyorumm opuyorumnanaktan topiclerini beğeniyorumm
Hadi bakalım kızlar bayağı bir çekişmeli geçiyor ben burada olmaktan çok mutluyum zemuszemus
tüm arkadaşlarım çok tatlılar ama benim oyum koccccccccccccccccaman yüreğiyle ankaradan izmire içimi ısıtan,abla şefkatiyle her dem gönlümde taht kuran...ankaradaki ailemin cici annesi tombiş06 ablama....öpüyorum kocaman..
:lepi:ank06 süpersinnnnn yaaa:lepi:
opuyorumnanaktanseni görmekten mutlu oluyorummmopuyorumnanaktan
teşekkür ederim mıhtarım yürekler gönüller bir çarpıyor sen benim kkda ilk göz agrımsın burayı seninle sevdim sana ilk msjı attıgımda şevkatle karşıladın beni seni çok ama çok seviyorum yüregimi biliyosun oy moy benim için hiç önemli degil maddeler geçicidir baki kalan samimiyettir rabbim seni ve sevdiklerini hiç ama hiççççç üzmesin gökten yagsın yerden topla canım arkadaşım dost gibi dostSENİNLE AYNI FİK,RDEYMİŞİZ PINARCIĞIMkaydirigubbakcemile5:lepi:
kadisimmopuyorumnanaktan
SENİNLE AYNI FİK,RDEYMİŞİZ PINARCIĞIMkaydirigubbakcemile5:lepi: