Ayın üyesi

Ayın üyesi

• ank06

OY: 16 13,2%
  • bozo85

OY: 16 13,2%
  • esmer güzeli

OY: 9 7,4%
  • hürrem 2000

OY: 23 19,0%
  • kadisim

OY: 24 19,8%
  • pinaripekci

OY: 13 10,7%
  • su35

OY: 3 2,5%
  • tombiş06

OY: 6 5,0%
  • you_know

OY: 11 9,1%

• Ankete Katılan
    121
  • Anket Kapalı .
ay amanda aman beni kimler aday göstermiş hiç haberim yoktu ben daha çok yeniyim benden kıdemli arkadaşlarım var yinede yüreginize saglık benim adayım vede oyum pınarıma esmerim darılmaz inşallah ama bidahaki sefere gönüller bir olsun arkadaşlar hakkeden kazansın

ay amanda aman beni kimler aday göstermiş hiç haberim yoktu ben daha çok yeniyim benden kıdemli arkadaşlarım var yinede yüreginize saglık benim adayım vede oyum pınarıma esmerim darılmaz inşallah ama bidahaki sefere gönüller bir olsun arkadaşlar hakkeden kazansın

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ablam sen benim adayımsın....burada sonuç ne olursa olsun benim gönlümün birincisi sensin:asigim:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ablam sen benim adayımsın....burada sonuç ne olursa olsun benim gönlümün birincisi sensin:asigim:
cansın sen caaaannnnnnnnnn daha nediyim benim yüzü gibi yüregide güzel gönlü engin özü sözü bir pınarım rabbim gönlündeki tüm güzelliklere tez zamanda kavuştursun aminopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tombişim hiç darılmam sen benim kalbimin sultanısınyerimseniben
güzel bi anket ya inş kalbimdeki arkadaşım kazanırrr yerimseniben

benim oyum kadisim e

bende verdim ouyumu:)) kadisimeeee

ben kadisimi söylemiştim canım oyum sana opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım arkadaşlarımmopuyorumnanaktan
benim aklıma 40 yıl düşünsem böyle birşey gelmezdiii teşekkür ederim bozocum canım arkadaşımm..Şeniz
Bana oy veren ve yazmayan tüm arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
Ayyyyy milletvekilliği adaylığını koymuş gibi oldum...kaydirigubbakcemile3
anladım ki çok seviliyormuşum :kedi:
ben de sizi çok seviyorum iyi ki varsınız ve ben iyi ki buradayımm..opuyorumnanaktan

ben bu topici yeni farkettim

aday gösterilenlerin çoğu tanıdık isimler,(henüz kimseyle arkadaş olamadım ama)

ben de oyumu ramazanda iftarda ne var topiğnden tanıdığım,güzel tariflerinden faydalandığım,

pınar arkadaşımıza veriyorum...

esmerim canım arkadaşım ben en başta pınarımı aday göstermiştim sonra bi baktım sen ben varız şaşırdım kaldım ama yüreklerimiz bir seninde yüregini biliyorum pınarımın yeri bi ayrı benim ikinci kızım gibi ben yeniyim dha çok kişi yanımıyo bile ama pınar beni aday göstermiş kalplerimiz birmiş o beni ben onu hayırlı olsun sonuçta kazananda kk nın önemli ismidir bol şanslar

Back