Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay amanda aman beni kimler aday göstermiş hiç haberim yoktu ben daha çok yeniyim benden kıdemli arkadaşlarım var yinede yüreginize saglık benim adayım vede oyum pınarıma esmerim darılmaz inşallah ama bidahaki sefere gönüller bir olsun arkadaşlar hakkeden kazansın
elıf ablam bırdahakıne ıstedıgım kısıyıde koyarsan benı mutlu edersın ben belınay_merve dıom
Bende oyladım ilk kez görüyorum böyle bişey.
neye göre oluyor acaba merak ettim
hayırlı olsun bende verdim oyumu .canım arkadaşım güzel yürekli insan kadişim eee.
bende fıstıgım arkadaşım kadişim eee verdimmmm opuyorumnanaktan
bende verdimmm:))canım arkadasım kadisimm şansın açık olsun:))
cansın sen caaaannnnnnnnnn daha nediyim benim yüzü gibi yüregide güzel gönlü engin özü sözü bir pınarım rabbim gönlündeki tüm güzelliklere tez zamanda kavuştursun aminopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ablam sen benim adayımsın....burada sonuç ne olursa olsun benim gönlümün birincisi sensin:asigim:
Çok sevdiğim bir arkadaşıma verdim bende oyumu esmergüzeline opuyorumnanaktan
ay amanda aman beni kimler aday göstermiş hiç haberim yoktu ben daha çok yeniyim benden kıdemli arkadaşlarım var yinede yüreginize saglık benim adayım vede oyum pınarıma esmerim darılmaz inşallah ama bidahaki sefere gönüller bir olsun arkadaşlar hakkeden kazansın
Amanıınnn bende aday gösterilmişim ..:kedi:
şaşırdım kalldımm çok teşekkür ederimm..opuyorumnanaktan
benim oyum kadisim e
bende verdim ouyumu:)) kadisimeeee
ben kadisimi söylemiştim canım oyum sana opuyorumnanaktan