Ayın üyesi

Ayın üyesi

• ank06

OY: 16 13,2%
  • bozo85

OY: 16 13,2%
  • esmer güzeli

OY: 9 7,4%
  • hürrem 2000

OY: 23 19,0%
  • kadisim

OY: 24 19,8%
  • pinaripekci

OY: 13 10,7%
  • su35

OY: 3 2,5%
  • tombiş06

OY: 6 5,0%
  • you_know

OY: 11 9,1%

• Ankete Katılan
    121
  • Anket Kapalı .

faydalı olabildiysek,bir damaktaki hoş tada vesile olabildiysek ne mutlu canım benim..çook mutlu ettin beni inan ..rabbimde seni mutlu etsin..

pınaripekci:lepi:

can....opuyorumnanaktanteşekkürler..

allah razı olsun ablam..gönlümün ankara cephesi...:asigim:

tşk ederim kalp kalpe karşı bende size kullandımmm ank06
tşk ederim elifim bizide koyduğun için herkese hayırlı olsun tüm sevdiklerim burdayerimseniben

Canım benim kalpkalbe karşı gerçekten çekişmeli bir yarışma olacakbanada oy veren arkadaşlarıma canı yürekten teşekkürler ediyorum opuyorumnanaktan

Canım benim kalpkalbe karşı gerçekten çekişmeli bir yarışma olacakbanada oy veren arkadaşlarıma canı yürekten teşekkürler ediyorum opuyorumnanaktan

:gitme::gitme:çok üzügünüm arkalardanımmmyerimseniben
şaka demeki sevilyoruzzzkaydirigubbakcemile5

sevilmesek ne işimiz var burada esmerim burada olmak bile güzel herkes birinci burada opuyorumnanaktan
çok dogru herkez birbirine çok sıcak çok samimi adımızın geçmesi bile yeterli bol şanslar oy veren vermeyen herkesi öpüyorum

çok dogru herkez birbirine çok sıcak çok samimi adımızın geçmesi bile yeterli bol şanslar oy veren vermeyen herkesi öpüyorum

Sevilmesek vede tanınmasak burada olmamız mümkündeğil zaten bence herkes birinci önemli olan sevgi vede saygıdır bende çok öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan

aa devam ediyo muyduu kafamçokkarıştı
bilmiyodum ank06 ablamı takip ederken buldum burayı :kedi:
neyse oyumu kullandım :lepi:

anaaam bende esprik olsun die benide yazın demiştim banada oy verenler var yaw kim acep bunlar birini tahmin ettim sankim eğer bensem ezeldaşopuyorumnanaktan
söleyin yaw kim oy vermiş bana herkese tesekkürler bana oy verin kk ya deniz getirecem

acaba kim. biri ben.

hürremi tanıdığım için ona verdim oyumu hayırlısı olsun ablamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…