esmerim canım arkadaşım ben en başta pınarımı aday göstermiştim sonra bi baktım sen ben varız şaşırdım kaldım ama yüreklerimiz bir seninde yüregini biliyorum pınarımın yeri bi ayrı benim ikinci kızım gibi ben yeniyim dha çok kişi yanımıyo bile ama pınar beni aday göstermiş kalplerimiz birmiş o beni ben onu hayırlı olsun sonuçta kazananda kk nın önemli ismidir bol şanslar[/:kedi:
:kedi::kedi::kedi: oy kıyamam bu bi anket canım içi oyyyyyy tatlım üzülmeeeyerimsenibenŞeniz
ben bu topici yeni farkettim
aday gösterilenlerin çoğu tanıdık isimler,(henüz kimseyle arkadaş olamadım ama)
ben de oyumu ramazanda iftarda ne var topiğnden tanıdığım,güzel tariflerinden faydalandığım,
pınar arkadaşımıza veriyorum...
pınaripekci:lepi:
esmerim canım arkadaşım ben en başta pınarımı aday göstermiştim sonra bi baktım sen ben varız şaşırdım kaldım ama yüreklerimiz bir seninde yüregini biliyorum pınarımın yeri bi ayrı benim ikinci kızım gibi ben yeniyim dha çok kişi yanımıyo bile ama pınar beni aday göstermiş kalplerimiz birmiş o beni ben onu hayırlı olsun sonuçta kazananda kk nın önemli ismidir bol şanslar
tşk ederim kalp kalpe karşı bende size kullandımmm ank06
tşk ederim elifim bizide koyduğun için herkese hayırlı olsun tüm sevdiklerim burdayerimseniben
Canım benim kalpkalbe karşı gerçekten çekişmeli bir yarışma olacakbanada oy veren arkadaşlarıma canı yürekten teşekkürler ediyorum opuyorumnanaktan
:gitme::gitme:çok üzügünüm arkalardanımmmyerimseniben
şaka demeki sevilyoruzzzkaydirigubbakcemile5
çok dogru herkez birbirine çok sıcak çok samimi adımızın geçmesi bile yeterli bol şanslar oy veren vermeyen herkesi öpüyorumsevilmesek ne işimiz var burada esmerim burada olmak bile güzel herkes birinci burada opuyorumnanaktan
çok dogru herkez birbirine çok sıcak çok samimi adımızın geçmesi bile yeterli bol şanslar oy veren vermeyen herkesi öpüyorum
sevilmesek ne işimiz var burada esmerim burada olmak bile güzel herkes birinci burada opuyorumnanaktan
çok dogru herkez birbirine çok sıcak çok samimi adımızın geçmesi bile yeterli bol şanslar oy veren vermeyen herkesi öpüyorum
anaaam bende esprik olsun die benide yazın demiştim banada oy verenler var yaw kim acep bunlar birini tahmin ettim sankim eğer bensem ezeldaşopuyorumnanaktan
söleyin yaw kim oy vermiş bana herkese tesekkürler bana oy verin kk ya deniz getirecem
gercekmiiii okypete
evet canım.. gerçek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?