• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aye Kulin "Umut ve Veda" y okuyan var m?

Veda benim için gerçekten hayal kırıklığıydı, boboş gelmişti tasvirleri olay ögrüsünü zayıf bulmuştum..ıkisini birlikte aldığım için Umut'u da okudum, önyargılı başladım ama okudukça hoşuma gitti.Beğendim kitabı beni eski zamanlara götürdü..Zaten yakın tarihe ilgim vardır, o zamanlarda dolaştım okurken..

Ben de ikisinide begendim ama gercekten Umut'un sonu daha iyi olabilirdi.... belkide Ayse Kulin yeni bir kitap cikaricak devami gibi.

umut'u okuyorum çok güzel hiç elimden bırakmak istemiyorum tavsiye ederim. bu bitince veda yı okuycam biraz ters oldu ama neyse

kesinlikle tavsiye ederim......

Çok severek okuduğum iki kitap... Zaten Ayşe Kulin'i beğenmemek mümkün değil bence... şiddetle tavsiye ederim.... bence Umutun da devamı çıkmalı çünkü yarım kalan bir aşk ordada var....

bi çok kitabını okudum ama bunu okumadım maleseff özellikle adı aylini tavsiye ederimm çok güzel bi kitap bi de füreyya ikisinide çok sevdim

kızlar umutun devamı yazılıyomuş bende çok severek okudum kitapları
devamınıda merakla bekliyorum

arkadaşlar umutun devamında bi kitap çıkardımı Ayşe Kulin bilginiz varmı acaba?birde PİRAYE yi almak istiyorum önerirmisiniz?güzelmi?

arkadaşlar umutun devamında bi kitap çıkardımı Ayşe Kulin bilginiz varmı acaba?birde PİRAYE yi almak istiyorum önerirmisiniz?güzelmi?

Piraye soluksuz okunacak bir kitap.Canan Tan'ın bütün kitapları sürükleyici ve akıcı bir dille yazılmıştır.

Ayşe Kulin'in sadece Veda ve Umut değil bütün kitapları çok güzel fakat kitapta konuya girene kadar biraz sıkıcı olabiliyor tabi bu benim şahsi fikrim

Back