• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aye Kulin "Umut ve Veda" y okuyan var m?

ikisini de bayıla bayıla okudum. vedayı bitirdiğimde bu kitapta eksik bi şeyler kaldı dedim. umut u devamı olduğunu bilmeden aldım. ama benim için harika bi süpriz oldu. ama bence bu kitapta kurguyu bitirmedi. bir kitap daha acilen istiyoruz. kitapta zaman hataları var birazz. özellikle yaşlar hakkında sorun var. ayşe kulin in kendi soyunu anlata anlata biremediğinden bahsediliyor doğrudur. ama hiç bu kadar başarılı hiç bu kadar bizi kitabın içine sokamamıltı. özellikle adı aylin bana çook uzak gelmişti. bu iki kitap ise bambaşka. şiddetle okumanızı tavsiye ediyorum.

vedayı bi cırpıda okumustum gecenlerde de umutu aldım vedanın devamı oldugunu bilmiyodum sadece ayse kulini begendigim için almıstım okumaya basladım veda kadar hızlı gitmiyr gerci ozaman işlerim bukadar yogun degildi şimdi pek vakit bulamıyorum ama tavsiye ederim bide ben ayse kulinin sevdalinkayı cok begenmiştim 1 günde bitmişti bırakamamıstım elimden..nefes nefesede cok güzeldi kısacası ayse kulinin her kitabı ayrı bir tat veriyor bana

bende bu iki kitabı bir çırpıda okuyanlardanım cok güzel di ,

adı Aylinden sonra uzun bir süre okumamıştım Ayşe Kulin iyi geldi hatta şimdide Füreyya almayı düşünüyorum

Veda yı okuduğumda o kadar çık beğendim ki Umutu çıkar çıkmaz alıp okumuştum

iki kitabıda çok sevdim bence veda daha iyiydi umut un ara kitap olmasından sanırım buda eee diorsunuz sonunda son kitabı merakla bekliyorum

ıkisini de okudum, ikisine de bayıldım.. Zaten Ayşe Kulin'in anlatımını çok beğeniyorum.. Tarih kitapları ona çok yakışıyor..

ayşe kulini bende cok beğeniyorum
veda yı okudum hoş kitap
umut u da alıcam zemuszemus
tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

umut ve vedayı okudum harika kitaplar,zaten birbirinin devamı biraz tarihsel bir kitap ama çok sıkmıyo tarih konuları..tavsiye ederim

Vedayı soluk almadan okumuştum.Bu sebeple hemen umutuda aldım ve bu ikili muhteşemdi.Ama mutlaka önce Veda okunmalı ardından Umut daha keyifli olacak inanın bana

her ıkısınıde okudum gercekten bır cırpıda okunabılcek gusellıkte her ıkısıde ama bence dewamıda gelcek sabırsızlanıyorum ama hala yok:((:))

Her ikisini de zevkle okudum.Veda odevimizdi çok beğenmiştim,ardından Umut'u da okuyayım dedim o da bir solukta bitti.Üçüncüsü çıkacaktı ama daha çıkmadı galiba.Bir an once çıksa da okusak.

kitaplar güzel ama ayşe kulin çok sevdiğim ve kalemine değer verdiğim bir yazar değildir
gazeteci yazar modunda
sadece araştırmalarına ve ailesine dayanan olaylar
hayalgücü yok
dolayısıyla yaratıcılık da yok

ıki kitabınıda zevkle okudum.Daha önce birçok kitabını okuduğum gibi.Yaşanmış şeyler çok ilgimi çekiyor.

ikisini de okudum çok gzl tawsiye ederim. şu an nefes nefeseyi okuyorum

Back