Aye Kulin "Umut ve Veda" y okuyan var m?

ben ikisinide okudum muhteşemlerdi bu serinin yeni kitabı çıkıcak hüsran. onu bekliyorum

birbirinin devamı olan kitaplar zaten..önce veda sonra umut okunursa daha güzel bir birliktelik kuruluyor..ayşe kulinin tüm kitaplarını tavsiye ederim..

Veda'yı okuduğumda seri roman olduğunu bilmiyordum.Ayşe Kulin'in diğer kitaplarınıda olduğu gibi severek keyifle okudum.Elimde kitapları bitirir bitirmez Umut'u da alıp okucam..

Kızlar Hem vedayı hem umudu okudum birbirine bağlı iki kitap sizlere tavsiyem sürüklemesi için veda'dan başlamanızı tavsiye ederim...

önce vedayı,sonra umut u okudum çok ama çok beğendim
konusuyla,anlatımıyla harika kitaplardı,elimden bırakamadım
tavsiye ediyorum tabii ki

demek devamı da çıkacak onu da okumak şart oldu desenize:)

ikisi de güzel ve sürükleyici herkes de olumlu eleştiriler yapmış ama ben m.kemal le ilgili hiç bi şey bulamadım koca 2 kitapta..isterdim ki bi yerlerde de adı geçsin o mücadele yıllarını solurken bizler..sanırım bu kadarını da borçluyuz ona..

Veda'yı 8 ay önce okudum. Zaten Ayşe Kulin'în anlatım dilini çok seviyorum. ınşaallah yakında umut'u da okuyacağım:))

veda yı okudum.Fena değildi. Aslında Ayşe Kulinin diğer kitapları kadar etkilryici olduğunu söyleyemem ama okunabilinir,sıkılmazsın. Umut'u bende çok merak ediyorum okuyucam en kısa zamanda

Veda'yı 8 ay önce okudum. Zaten Ayşe Kulin'în anlatım dilini çok seviyorum. İnşaallah yakında umut'u da okuyacağım:))

evet nihayet "umut"uda okuduyup bitirdim.yine elimden bırakamadığım bir kitap oldu..ama ben roman bittiğinde en çok 'Aram ile Sabahat'ın aşkını merak ediyorum.sanırım kitabım 3. sü gelecek, çünkü burada yarim kalmış birşeyler var.
bu arada Ayşe Kulin biyografisini okuduğumda Nefes Nefese adlı romanında Selva ve Rafo'nun hikayesinin aslında sabahat ile aramın hikayesi olduğunu yazmaktadır. Nefes nefese de çok güzel bir kitaptı. okuma fırsatı bulamamış arkadaşlara tavsiye edilir.

kitaplar güzeldi ama özellikle umutta tarihler hiç tutmuyordu bende çok dikkat ettim ve niye böyle dedim ama benden çok daha dikkatli olan eşim bune yaa hiç tarihler tutmuyor aaa yne olmadı niye böyle benmi yalnış okuyorum hatırlıyorum diye diye hal oldu

Veda' yı bir türlü okumak kısmet olmadı.
Geçen haftada Umut ve Elif Şafak-Aşk kitaplarını aldım.
Aşk' tan başladım.Umarım okuyunca paylaşırım.

ikisini de okudum;beni çok etkiledigini söyleyebilirim..tavsiye ettiğim iki kitap..kendi adıma Ayşe Kulin'in dilini;tarih ve edebiyatı harmanlayışını çok seviyorum..

ikiside süper kitaplardı bi solukta okudum yalnz şöyle bişey düşündüm okurken sanırım eski zaman insanları smdikilerden cok cok daha cesurlardı(okuyanlar anlar zaten ). zaten ayşe kulinin bütün kitaplarını canı gönülden herkese tavsiye ederim özellikle nefes nefese .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…