Aye Kulin "Umut ve Veda" y okuyan var m?

geçen yıl veda'yı okumuştum çok da beğenmiştim düşündüren duygulandıran sorgulatan bir kitaptı osmanlının en sancılı zamanları artık çöküş zamanı ve aynı anda yaşanan aile yaşamı aşklar sürükleyiciydi.
umutu kasten almıyorum biliyorum ki alsam ders çalışmayıp kitap okuycam finallerim başlamak üzere bitsin umutu da okurum eminim o da çok güzeldir.
bu arada ayşe kulin'in bir gün kitabını okuyan var mı kesinlikle okunması gereken bir kitap kürt sorunu üzerine...

iki kitap da birbirinden güzel. umut'u piyasaya çıktığı ilk gün alıp bir nefeste bitirivermiştim. kitabın üçleme şeklinde olduğunu az önce burdan okudum ve çok mutlu oldum.

vedayı okudum..şu an umutu okuyorum ..çok güzel ve sürükleyici..vedanın devamı olduğu için bayaa ilgimi çekti..

Geçen sene veda'yı okudum. Şuan elimde umut var ama oğlum o kadar mızmız ki, sürekli kucak istiyor 1 haftadır bitiremedim (((

hım bende okucam en kısa zamanda alıp tşkl verdiğniz bilgiler için.

vedayı okudum umutuda a.s
ayşe kulinin tüm kitaplarını okudum aslında a.s
konu olarak birbirine bağlantılı iki roman dı
ve her ikiside müthişti :asigim:
ben bu umutta nefes nefesenin kahramanlarının ilk aşk yıllarına şahit olmuş olduğumuzu hissettim ne dersiniz :uhm:
aram la safiye nefes nefesenin kahramanlarımı acaba :sm_confused::uhm:

Ben Ayşe Kulinin tüm kitaplarını okudum ve çok seviyorum o yüzden objektif olamam ama her iki kitapta bence güzeldi ve sonunu merakla bekledim , bu arada bana kalırsa Umut Kitabının devamı gelir gibi .

veda yı okudum geçen sene.ama okulda ödew olarak werilmişti we bnm en nefret ettiğim şeydir bu zorla bi kitap seçilmesi we okutulması.normalde kitap okumayı çok sewerim aslnda ama böle olunca ters tepio.çok sıkılarak okudum o kitabıda hiç sarmadı beni o yüzden.

her ikiside süper tavsiye ederim.. ben umutu daha çok beğendim.. umarım sizde beğenerek okursunuz :1hug:

veda yı okudum umut kitabınıda baslıcam tikip ayse kulin kitapları güzel bence

ayşe kulinin çoğu kitabını okumuşumdur şuan foto sabah resimleri okuyorum UMUT bundan önceki okduğumdu amaaa bitmemiş hikayeler war kesinle dawamı gelmeli bence yoksa haksızlık olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…