• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aye Kulin "Umut ve Veda" y okuyan var m?

Vedayı okumadım ama umutu okuyorum şuan.
Ayşe Kulinin kitaplarını oldum olası seviyorum ben.Sürükleyici bir kitap. Tavsiye ederim

Ayşe kulin in bütün kitaplarını okudum Veda yı yeni bitirdim.Umut u daha almadım ama veda yı ve diğerlerini kesinlikle tavsiye ederim.Çok güzel ve sürükleyici.

Umut'u bir hafta önce bitirdim..Emin olun Veda'nın üçe katlanmış hali..Çok ama çok güzel bir kitap olmuş..Veda kitabında bazı eksikliklr vardı ama Umut gerçekten çok iyi..Hiç zaman kaybetmeden okuyun derim..

Veda'yı cok begenerek okudum...ama Umut hakkında da baya ıyı yorumlar duydum ılk fırsatta okumayı dusunuyorum...

ayşe kulın ın hemen hemen bütün kıtaplarını okudum tarzını ve kurgusunu çok beğeniyorum...
veda yı da umut u da okudum...
veda biraz daha yavaş ilerliyor belki geçtiği zaman itibarıyle o dönemin koşulları içinde ara sıra sıkabiliyor ama umut harıka çok kolay okunuyor ve olaylar akıp gidiyor...
bu iki kitabın devamı da gelecek bence... yarım kalan hıkayeler var :)

ben dun umut a basladım , gercekten harıka elimden bırakamıyorum kıtabı 233 sayfa okumusum dun
tabı gece 4 te yattım:delphin:
tavsıye ederim

veda'yı bitirdim. umut'u okuyorum şimdi. ayşe kulin'in okuduğum birçok kitabı gibi sürükleyici. .

ayşe kulın ın hemen hemen bütün kıtaplarını okudum tarzını ve kurgusunu çok beğeniyorum...
veda yı da umut u da okudum...
veda biraz daha yavaş ilerliyor belki geçtiği zaman itibarıyle o dönemin koşulları içinde ara sıra sıkabiliyor ama umut harıka çok kolay okunuyor ve olaylar akıp gidiyor...
bu iki kitabın devamı da gelecek bence... yarım kalan hıkayeler var :)

evet polarisçim, devamı gelecek. çünkü üçleme olacağı söylenmişti daha veda çıkmadan. ayle kulin bir televizyon programına konuk olmuştu. veda-umut-üçüncünün adı ne olacak acaba. internetten araştırmıyorum, heyecan olsun diye :jeyyar:

haftasonu eşim umut ' u almış ama okuyabileceğimi zannetmiyorum .aöf e çalışıyorum...

Back