Aydınlatın lütfen..

Damla__07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
158
58
13
33
Merhaba sevgili hanımlar. Belli aralıklarla büyük abdest sonrası peceteye kan bulaştıgını görüyorm. Merak ettiğim bu sorun genelde herkesde var mı mesela sizde oluyor mu. Gece gece birkaç yerden bilgi alaym dedim moralim bozuldu bide size danisayim dedim.

Bende 2 nedenden oluyor
Tuvalette zorlaninca catlak oluyor hafif kaniyor ve birkacgun tuvalette aciyor fitil kullabiyorum geciyor
Birde ulseratif kolit hastasiyim kanli mukus geliyor ama karin agrisida yapiyor
Bana ilk secenek gibi geldi

Bende 2 nedenden oluyor
Tuvalette zorlaninca catlak oluyor hafif kaniyor ve birkacgun tuvalette aciyor fitil kullabiyorum geciyor
Birde ulseratif kolit hastasiyim kanli mukus geliyor ama karin agrisida yapiyor
Bana ilk secenek gibi geldi
Hemen doktora görünün falan denildi benim okuduğum yorumlarda korktum açıkçası.

Evet genelde oluyor kabızlık beni korkutan pecetedeki kan inşallah dediğiniz gibidir
Büyük ihtimal zorlandığınız için benim de bazen oluyor yillar once doktora gittigimde kolonoskopi dedi annem riskli olduğu için yaptirtmadi başka bir doktora daha gittim çatlak oluşmuş ve krem verdi sadece.
Kolonoskopi derlerse direk yaptirtmayin başka bir doktora daha gidin eğer kanama miktarı fazla degilse tabi

Hemoroid olabilir, genelde çok katı beslenince baharatlı yenilince ya da acı yenilince olur. Tuvaletinizi yaparken canınız acıyorsa hemoroid olabilir, çoğu insanda vardır Türkiyede arada olur sonra geçer genelde

Eğer taze kansa çok korkmanıza gerek yok, anüs civarındaki kılcal damar çatlamasındandır. Ben de kronik kabızım ve bazen başıma geliyor maalesef. Ama kurumuş eskimiş kansa hiç vakit kaybetmeden bi doktora görünün bağırsağın içinde kanama olması iyi değil. Kabızlık için bol bol ve ılık su için ve haşlanmış ıspanak yiyin cidden çok etkili oluyor

Bence çok büyük bir problem değildir daha önce başıma geldi ama doktora gorunmende fayda var sonuçta o sorununu bulmanda sana yardimci olur

Hemoroid büyük ihtimalle .
Bence doktora görunmende fayda var .
İlerlerse sürekli kan akabılır .
Katı gıdalar tüketme..

Geçmiş olsun

Bende de oluyordu ama özellikle kabızlıktan kaynaklıydı. Gastroenteroloji bölümüne göründüm, kolonoskopi falan istedi sonuç hemoroid başlangıcı. Bence gastroenteroloji den randevu alıp görünün ve kolonoskopi yaptırın derim. En azından içinizde şüphe kalmaz

Makatta çatlak ya da hemoroid olabilir

en masumu iç hemooridin olabilir. Acı yedikten sonra bu belirtiler oluşabilir. Ne olur ne olmaz, aksatmadan doktora git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…