Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen doktora görünün falan denildi benim okuduğum yorumlarda korktum açıkçası.Bende 2 nedenden oluyor
Tuvalette zorlaninca catlak oluyor hafif kaniyor ve birkacgun tuvalette aciyor fitil kullabiyorum geciyor
Birde ulseratif kolit hastasiyim kanli mukus geliyor ama karin agrisida yapiyor
Bana ilk secenek gibi geldi
İnternete kalsa hepimiz kanserizHemen doktora görünün falan denildi benim okuduğum yorumlarda korktum açıkçası.
Ama sen genel cerraha randevu alHemen doktora görünün falan denildi benim okuduğum yorumlarda korktum açıkçası.
Tesekkur ederim başka türlü içim rahat etmeyecek zatenAma sen genel cerraha randevu al
Ne olduguna bakar ilac verir catlaksa cok aci veriyor ilerleyince
Evet genelde oluyor kabızlık beni korkutan pecetedeki kan inşallah dediğiniz gibidirKabız oluyorsaniz ve zorlanıyorsaniz büyük abdestinizi yaparken normal
Büyük ihtimal zorlandığınız için benim de bazen oluyor yillar once doktora gittigimde kolonoskopi dedi annem riskli olduğu için yaptirtmadi başka bir doktora daha gittim çatlak oluşmuş ve krem verdi sadece.Evet genelde oluyor kabızlık beni korkutan pecetedeki kan inşallah dediğiniz gibidir
Bence çok büyük bir problem değildir daha önce başıma geldi ama doktora gorunmende fayda var sonuçta o sorununu bulmanda sana yardimci olurMerhaba sevgili hanımlar. Belli aralıklarla büyük abdest sonrası peceteye kan bulaştıgını görüyorm. Merak ettiğim bu sorun genelde herkesde var mı mesela sizde oluyor mu. Gece gece birkaç yerden bilgi alaym dedim moralim bozuldu bide size danisayim dedim.
Makatta çatlak ya da hemoroid olabilirMerhaba sevgili hanımlar. Belli aralıklarla büyük abdest sonrası peceteye kan bulaştıgını görüyorm. Merak ettiğim bu sorun genelde herkesde var mı mesela sizde oluyor mu. Gece gece birkaç yerden bilgi alaym dedim moralim bozuldu bide size danisayim dedim.
Evet genelde oluyor kabızlık beni korkutan pecetedeki kan inşallah dediğiniz gibidir
Aynen ve çok az ömrümüz kaldı :)))İnternete kalsa hepimiz kanseriz
en masumu iç hemooridin olabilir. Acı yedikten sonra bu belirtiler oluşabilir. Ne olur ne olmaz, aksatmadan doktora git.Merhaba sevgili hanımlar. Belli aralıklarla büyük abdest sonrası peceteye kan bulaştıgını görüyorm. Merak ettiğim bu sorun genelde herkesde var mı mesela sizde oluyor mu. Gece gece birkaç yerden bilgi alaym dedim moralim bozuldu bide size danisayim dedim.