Aydın'da kadın doğum doktoru tavsiyeleri?

bana alper beyın randevuları hiç uymuyor. özgür beyden sabah 8:30 aldım mın işe rahat yetişiyorum ama alper beyın randevuları sansıma en yoğun oldugum günlere acılıyor

bana alper beyın randevuları hiç uymuyor. özgür beyden sabah 8:30 aldım mın işe rahat yetişiyorum ama alper beyın randevuları sansıma en yoğun oldugum günlere acılıyor
Evet mhrs de bazen hic acilmiyor alper bey neden acaba onceden o kadar doluyor mu?

bu arada gecenlerde alper tanrıverdıye gittim ben detaylı için. cok özgüveni olan bi doktor ve cok bilgili. ama hasta iletişimi biraz sıkıntılı. clexan kullanmamdan tutunda kiloma kadar yedim fırcaları ki kılolu hamıle kaldım tedavılerden dolayı ama hamılelıkte 8 kilo aldım 7. ayımdayım ama fazla dedi.

neyse detaylıda bişey cıkmadı allaha şükür sağlıklılar. bu arada medinovaya özgür arısoy diye bi cerrah geldi. mükemmel bir doktor. tam benım kafa dengim. ayrıntılı olarak herseye bakıyor. beyıncık, kalp, bebeğin suyu, herseyini tek tek anlatıp acıklıyo. benki şeker yüklemesini düşünmezdim artı ve eksilerini güzel bi şekilde anlattı. ilerde cocugun metabolizmasında ne gibi sıkıntılar cıkabılecegini ve yaptırdım bi sıkıntı cıkmadı.

ben zaten zor elde ettiğim için aydında bir doktora bağlı kalmıyorum. istanbul tüp bebek merkezinin sahibi aret kamar var. sürekli onla instagramdan yazışıyorum ve herseyı soruyorum. saolsun simdiye kadar cevapsız bırakmadı. mesela grip aşısı herkess ol derken ben aret bey yaptırma dedı ve yaptırmadım.

şeker yüklemesi yaptır dedi ve özgür beyde önerince öyle yaptırdım. özgür bey birde cok sempatik pozitif ve donanımlı biri. tavsiye ederim.

alper beyide clk begenıyorum kadın doğumda ama ben calıstıgım için randevu saatleri benım programa uymuyor.

Liva elif hanım hakkında görüşü olan var mı
Çok tatlı bi kadın. Güleryüzlü ama ben bütün tetkikleri adude yatırmıştım. Sonuçlara baktı benim yapacak bişeyim yok dedi.sadece göbekten ultrasonla baktı yumurtan var bugün yarın çatlar dedi gonderdi.boyle olmaması lazım ama.neyse oyle

kızlar çarşamba günü zehirlendim. a101 den donmus borek aldım canım cektı. normalde annem yapar ev yapımı ama dedım hadi yormayım annemı. yedık eşimle gece 3 te mide yanmaya basladı istifra ettim. sabah kalktım diş fırçalarken aynı şekilde istifra ettim. midem genelde yandıgı için anlamadım ilk başta. sabah eşimde de aynı belirtiler olunca börekten oldugunu anladık. gittm acilde serum verildi kan tahlıllerıne bebeklere bakıldı şükür bişey çıkmadı.

ben yaptım böyle bi hata sizler yapmayın diye yazıyorum. kesınlıkle dondurulmuş ürünler kullanmayın. ilaçta içemediğimiz için mafediyo insanı.

32. Haftaya giriyorum hayırlısıyla. Az bi zaman kaldı ikizlerime kavusmama. Sezeryan olacak nasip olursa. Alper kurtşahin olacak doktorumda bakalım hayırlısı. Plansız olurda erken gelirkerse alper beye denkgelmezsem de özgür arısoy olacam medinova.

Özgür Arısoy Medinova hastanesinde çalışmakta şiddetle tavsiye ederim.
Ne sorduğunuzu anlıyor ilgili ve bilgili bir doktor.

Kızlar ben dogum yaptım. Adü de tolga hocada. Son dakıkaya kadar özgür beydı ama cocuk doktoru ve yogun bakımdan tereddutte oldugum için adüyü tercih ettım. Özgür hoca cok iyi alanında basarılı ama bnm ikiz olunca küvez sıkıntısı yasamak ıstemedım kı bır bebegım 3 gun kaldı küvezde

Allah anneli babalı büyütsün
Tebrik ederim

Bende mart sonunda Özgür beyde doğum yaptım cok cok memnunum, ertesi gün herseyimi kendim yapıyordum. Siddetle tavsiye ediyorum sag olsun.

İyi günler birşey sorabilir miyim acaba dün yorumlarınızı okudum we bende olcay akalın hastasıyım tedavi için ona gidiyorum alanında çok mu kötü doktor

Merhaba hasan akalın hangi özel hastanede acaba ? Ve muayene için ne kadar ücret ödediniz

Merhaba hasan akalın hangi özel hastanede acaba ? Ve muayene için ne kadar ücret ödediniz
Özel muayenesi var kadın doğumun karşısında. Ben çok rahat bir doktor olduğu için bıraktım. Özgür arısoy medinova öneririm. Tolga atakulda iyi ama izmire gitti ve gebelik takibi yapmıyordu..

İyi günler birşey sorabilir miyim acaba dün yorumlarınızı okudum we bende olcay akalın hastasıyım tedavi için ona gidiyorum alanında çok mu kötü doktor
Ben bu kadar negatif ve tüccar birini görmedim. Nedenide bana 33 yasındasın. Kilolusun ki 1.75 73 kiloyum evet biraz kilo var ama kulladıgım ilaçlar kaynaklı.
33 yasındasın, şişmansın, rezervler düşüyor dedi. Düşük dozla basladı ki ben onu dinlemedim çünkü vücudumu biliyorum. Elimde raporlu ilaç var ilaç satmaya çalışıyor. Ben o kadar çok tecrübe edindim ki 5 tedavide ve artık kim para için ne yapıyor yada seni yanlış yönlendiriyor biliyorum. Ve benim 6 yumurtam olustu güzel bana hepsı 14 dediği günün ertesi 25 mm ölçtü başka iki dr ve tedavi çöp. Bundaki amacıda 1700 tlye çip yaptırayımdı ve 14 mm çok yumurtan var çatlatma böyle bırakalım dedi. Ve 200 tl muayene ücreti aldı. O yüzden ben önermiyorum. Karar sizlerin. Gidin görüşün ama eminim ki memnun kalmauacaksınız.
+ arkadasımdan 180 lira muayene benden 200 alması tutturabildiğine imajını yarattı bende.zaten bana yaptıgı o tavırdan sonra arkadasım tolga beye geçti bende tolga beyde ameliyat oldum. Takiplerimi özgür arısoy yaptı. Doktorumdan çok memnundum ama ikiz olunca mecburen yogun bakım ünitesi üniversitenin çok iyi olduğu için üniversiteyi seçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…