- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
Evet mhrs de bazen hic acilmiyor alper bey neden acaba onceden o kadar doluyor mu?bana alper beyın randevuları hiç uymuyor. özgür beyden sabah 8:30 aldım mın işe rahat yetişiyorum ama alper beyın randevuları sansıma en yoğun oldugum günlere acılıyor
Alper kurtsahinmi arkadaslarr :))) sohbetinizi bölüyorumbana alper beyın randevuları hiç uymuyor. özgür beyden sabah 8:30 aldım mın işe rahat yetişiyorum ama alper beyın randevuları sansıma en yoğun oldugum günlere acılıyor
evet o. sordum ben nöbet ameliyat gunlerı var bıde hastanede doktor kalmadı. 4-5 doktor var. o yuzden randevuları az.Alper kurtsahinmi arkadaslarr :))) sohbetinizi bölüyorum
gitmeyın.burda bır lınk paylaştım. o lınkteki yazıyı okuyun.Liva elif hanım hakkında görüşü olan var mı
Çok tatlı bi kadın. Güleryüzlü ama ben bütün tetkikleri adude yatırmıştım. Sonuçlara baktı benim yapacak bişeyim yok dedi.sadece göbekten ultrasonla baktı yumurtan var bugün yarın çatlar dedi gonderdi.boyle olmaması lazım ama.neyse oyleLiva elif hanım hakkında görüşü olan var mı
Allah anneli babalı büyütsünKızlar ben dogum yaptım. Adü de tolga hocada. Son dakıkaya kadar özgür beydı ama cocuk doktoru ve yogun bakımdan tereddutte oldugum için adüyü tercih ettım. Özgür hoca cok iyi alanında basarılı ama bnm ikiz olunca küvez sıkıntısı yasamak ıstemedım kı bır bebegım 3 gun kaldı küvezde
Tesekkur ederım canımAllah anneli babalı büyütsün
Tebrik ederim
Özel muayenesi var kadın doğumun karşısında. Ben çok rahat bir doktor olduğu için bıraktım. Özgür arısoy medinova öneririm. Tolga atakulda iyi ama izmire gitti ve gebelik takibi yapmıyordu..Merhaba hasan akalın hangi özel hastanede acaba ? Ve muayene için ne kadar ücret ödediniz
Ben bu kadar negatif ve tüccar birini görmedim. Nedenide bana 33 yasındasın. Kilolusun ki 1.75 73 kiloyum evet biraz kilo var ama kulladıgım ilaçlar kaynaklı.İyi günler birşey sorabilir miyim acaba dün yorumlarınızı okudum we bende olcay akalın hastasıyım tedavi için ona gidiyorum alanında çok mu kötü doktor
Teşekkür ederimÖzel muayenesi var kadın doğumun karşısında. Ben çok rahat bir doktor olduğu için bıraktım. Özgür arısoy medinova öneririm. Tolga atakulda iyi ama izmire gitti ve gebelik takibi yapmıyordu..