Aydın'da kadın doğum doktoru tavsiyeleri?

bu arada yunus bey yoktu bı gun hastanede alper bey denkgeldı. alper kurtşahin. oda iyi bi doktor. mütevazi ve ilgili. ben test ederek buldugum için cerrahları sizlerede yol göstermesi acısından yazıyorum

bu kadar doktor hakkında yorumyazmısken bırazda sonuctan bahsedeyım. dozlarını kendımın ayarladıgı ve 3 doktora takıp ettirdiğim ve sağda 3 tane oluşan yumurtamın üçüde pozitife döndü. ve mücize gibi üçüzlere hamile kaldım. 8. haftada birinin kalp atımlark durdu ve beni terketti. şuan 10. haftamdayım ve ikizlerle devam ediyorum. bu tedavinin kahramanı%50 benim bilinçli olup hastalığımı iyi bilmem. %50 de gittiğim doktorların yumurta takibini iyi yapması. ve bunu okuyan hipolu arkadaşlarımada tavsıyem yumurta 16 mm de iken çatlatma iğnesini vurun. yukarısı yada aşağısında olmuyor. 5 tedavi geçirdim ve 2 pozitifi 16 mmde çatlatırlen aldım

kızlar 4. ayım bıttı. cinsiyetleri öğrendim allah nasip ederse iki tane kızım olacak.
bu arada yunus beyın tayını batmana çıktı.
özelde hasan bey, devlettede alper kurtşahin ile devam ediyorum. ikiside cok guvendıgım cerrahlar. devlette ilaçlarımı yazma konusunda alper bey saolsun hiç sıkıntı çıkarmıyor,clexanın raporunuda cıkardı bana sureklı kullandıgım için.şuan allaha şükür herşey yolunda. darısı burdaki tüm arkadaşlarıma nasip olsun

arkadaşlar tekrar merhaba. liva hastanesinde yaşanan bir olaydan dolayı hastaneden soğudum ve özel doktorum olan hasan beyi bıraktım doğumlarda livayı tercih ettiği için. evet aydında iki tane özel hastane var ve bana göre ikiside beş para etmez. küvez ve yoğun bakım üniteleri çok eksik.
ben evet 5. tedavim sonucu hamile kaldım ve cok arastırıyorum. livada kadın doğum doktoru ve çocuk doktorunun ihmalkarlıkları yüzünden bir bebek suan felç gibi. şuan aydında küvezi ve yoğun bakımı iyi olan kadın doğum ve üniversite var. üniversitede hocalardan randevu almak zor ve alsanız bile doğuma yetişemeyebiliriz diyorlar. o yüzden ben kadın doğum hastanesi alper kurtşahine karar verdim. tek gebelıklerde küvez yogun bakım cok sıkıntı değil ama benım gibi ikizlere hamileyseniz mutlaka küvez ve yoğun bakımı arastırın. birde torbalıda medifema hastanesi hakan yetimalar var cok iyi bir cerrah ama ondan önce hastanenin yoğun bakımı ve küvezleri cok iyi 26. haftada doğan bebek suan yaşıyor.
livayla ilgili haberinde linkini atıyorum ve bir kere daha düşünün. doktor ismi vermicem ama yazan isimlere livada doktorlardan bakarsankz kim olduğunu anlarsınız.
umarım herkes bu süreçleri güzel bi şekilde atlatarak bebeklerini kucağına alır.

https://www.metropolishaber.com/m/saglik/lutfen-bu-drami-okuyun-ve-paylasin-h1488.html

C
Canım bende Alper beye cok guveniyorum kac aylık hamilesin?

Aaa ne kadar yakınız benim de 25+5 :) tekil benim..
masallah
Alper bey de mi dusunuyorsun dogumu? Konustunuz mu?
evet alper beyle konustuk onda dusunuyorum. benım sezeryan olacak zaten. ama randevuları cok acılmıyo ve ders saatlerime denk gelıyor gidemiyorum bu ara.

evet alper beyle konustuk onda dusunuyorum. benım sezeryan olacak zaten. ama randevuları cok acılmıyo ve ders saatlerime denk gelıyor gidemiyorum bu ara.
Benim belli degil tabi simdilik dogum sekli o yuzden nasıl konusurum bilmiyorum ama Alper bey'de dogum cok istiyorum tabii ki..
bende 3 haftada bir zor gidiyorum is yogunlugumdan ve dedigin gibi en basta rahat sıra alırken simdi kendisine sıra bulmak cok zor

Benim belli degil tabi simdilik dogum sekli o yuzden nasıl konusurum bilmiyorum ama Alper bey'de dogum cok istiyorum tabii ki..
bende 3 haftada bir zor gidiyorum is yogunlugumdan ve dedigin gibi en basta rahat sıra alırken simdi kendisine sıra bulmak cok zor

Alper soyadı ne arkadaslar.

bende ikisine birden gidenlerdenim. evet özgür arısoyda cok donanımlı ve başarılı bır kadın dogum uzmanı
Bizde herseyde aynıymısız :)
Bende her ikisine de gidiyorum ve cok memnunum..dogum icin hangisini tercih edecegim konusup belirleyecegiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…