Aydın'da kadın doğum doktoru tavsiyeleri?

Ben bu kadar negatif ve tüccar birini görmedim. Nedenide bana 33 yasındasın. Kilolusun ki 1.75 73 kiloyum evet biraz kilo var ama kulladıgım ilaçlar kaynaklı.
33 yasındasın, şişmansın, rezervler düşüyor dedi. Düşük dozla basladı ki ben onu dinlemedim çünkü vücudumu biliyorum. Elimde raporlu ilaç var ilaç satmaya çalışıyor. Ben o kadar çok tecrübe edindim ki 5 tedavide ve artık kim para için ne yapıyor yada seni yanlış yönlendiriyor biliyorum. Ve benim 6 yumurtam olustu güzel bana hepsı 14 dediği günün ertesi 25 mm ölçtü başka iki dr ve tedavi çöp. Bundaki amacıda 1700 tlye çip yaptırayımdı ve 14 mm çok yumurtan var çatlatma böyle bırakalım dedi. Ve 200 tl muayene ücreti aldı. O yüzden ben önermiyorum. Karar sizlerin. Gidin görüşün ama eminim ki memnun kalmauacaksınız.
+ arkadasımdan 180 lira muayene benden 200 alması tutturabildiğine imajını yarattı bende.zaten bana yaptıgı o tavırdan sonra arkadasım tolga beye geçti bende tolga beyde ameliyat oldum. Takiplerimi özgür arısoy yaptı. Doktorumdan çok memnundum ama ikiz olunca mecburen yogun bakım ünitesi üniversitenin çok iyi olduğu için üniversiteyi seçtim.
Bende hiç memnun kalmadım Klomen ilaç verdi be takibini güzel bir şekilde kesinlikle yapmadı çatlama iğnesi de vermedi istememe rağmen çatlatma iğnesi de vermedi ve sonuç kis oluştu tedavimde yarım kaldı yani durduk yere hem param gitti hemde kis sahibi oldum

X