• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydın'da görenleri şok eden paylaşım!

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
Aydın’ın Didim ilçesinde çekilen ve sosyal paylaşım sitesinde paylaşılan videoda, ayağı kirlenen köpeğini aracın arkasına bağlanarak yağmurlu havada zorla götürülen bayan tepkilere neden oldu.
41967.jpg

Sosyal paylaşım sitesinde paylaşılan videoda, bir köpeğin aracın arkasına bağlanarak götürülmesi hayvan severler tarafından tepkiyle karşıladı.

Aydın’ın Didim ilçesinde çekildiği iddia edilen görüntüde, bir köpeğin yağmurlu havada aracın arkasına bağlanarak koşarak götürülmesi aracı takip eden başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yağmurda ıslanan köpeğin, hızla giden araca yetişebilmek için can havliyle koştuğunu gören hayvan hakları dernekleri de harekete geçti.

AYAĞI KİRLİ DİYE ARACA ALMAMIŞ
Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Rehabilitasyon ve Eğitim Derneği (SOHAYKO) Başkanı E.Yasin Yılmaz, yaptığı açıklamada, "SOHAYKO olarak görüntüleri tespit ettiğimiz andan itibaren gerekli yerlere başvurularımızı ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aracın plakasının tespit edilmesi durumunda gerekli başvuruyu Orman Su İşleri Bölge Müdürlüğüne yapacağız. Bu videodaki bayanı yine bizim gibi hayvan sever bir İngiliz vatandaşları durdurarak, tepkilerini göstermiş. Neden böyle davrandığı sorulunca, acı gerçek ortaya çıkmış. Bayanın ifadesi ‘Yağmurlu havada ayakları çamur olunca arabayı kirletmesin diye böyle yaptım’ olmuş. Bu nasıl bir hayvan severliktir. Bu gün bu köpeğe bu şiddeti uygulayan zihniyetin, yarın başka hayvanlara nasıl davranacağını düşünmek bile istemiyoruz” dedi.

http://www.aydinpost.com/aydinda-gorenleri-sok-eden-paylasim-239396h.htm

Yazıklar olsunnnnnn, kadın birde:KK62: ayakları çamurlu diye arabaya almamışmış:KK62: bu hayvansever olamaz:KK62: çamur lekesi dediğin bir iç-dış yıkamayla geçer ama ya vicdan:KK62:
Bu kadının elinden alsınlar o yavrucağı:KK62:Gerçekten sevecek sahiplenecek birileri alsın.

Ben çocuğumu el bebek gül bebek pamuklarda büyütürken arkadaşları ne çileler çekiyor... Nasıl bir vicdan bu.

Ben çocuğumu el bebek gül bebek pamuklarda büyütürken arkadaşları ne çileler çekiyor... Nasıl bir vicdan bu.
Maalesef öyle Axelia:( benim kızımda Prensesler gibi, biz sevgimizle şımartırken bazılarına da eziyet ediliyor ve bunu sevgi adı altında yapıyorlar:(

Gel de böyle bir güzelliğe eziyet et, onun ayağındaki çamurlarına kurban olsunlar
image.webp

image.webp

Maalesef öyle Axelia:KK43: benim kızımda Prensesler gibi, biz sevgimizle şımartırken bazılarına da eziyet ediliyor ve bunu sevgi adı altında yapıyorlar:KK43:

Gel de böyle bir güzelliğe eziyet et, onun ayağındaki çamurlarına kurban olsunlar
Eki Görüntüle 1703564
Eki Görüntüle 1703565

Muneeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Bu iyice kokoş olmuş yaaa..Tokalar falan.Benim en kokoşluk tacımı seve seve devrederim ki ben buna.Sonuna kadar hakediyor..:KK70::KK70:

Geçen hafta mahalledeki köpekleri
bir vicdansız zehirli işkembeyle zehirlemiş etraftaki ,ölü köpekleri belediye gelip toplamış , ben iyiki görmedim görseydim bir kaç gece uyuyamazdım

Maalesef öyle Axelia:KK43: benim kızımda Prensesler gibi, biz sevgimizle şımartırken bazılarına da eziyet ediliyor ve bunu sevgi adı altında yapıyorlar:KK43:

Eki Görüntüle 1703564
Eki Görüntüle 1703565
Çok güzell bi köpek. Ama merak ediyorum evin içinde o üstündeki kazak onu bunaltmıyormu.

Back